- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Tamam olurYok artık nevos,numara mı da sil bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam olurYok artık nevos,numara mı da sil bari
Sen yapınca ilk sıralarda olur o tarifBirinci olmalık tarif almadım ki. Ama bu sefer geciktirmem. Eve döndüm bile.
NevooooossssssssssssTamam olur
Git dersine çalışNevooooossssssssssss
Ben günlük istikakimi aldım gidiyomGit dersine çalış
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versinBen günlük istikakimi aldım gidiyom
Tamam hadi iyi derslerBen günlük istikakimi aldım gidiyom
Magnolia, fırın sütlaç, tiramisu varken miSen yapınca ilk sıralarda olur o tarif
İçimi karartma benim tarifde yok bu liste deMagnolia, fırın sütlaç, tiramisu varken mi
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin
Yerim sizi ballişkolaaarrrTamam hadi iyi dersler
Bunlar aklıma ilk gelenler. Başka tarif de olur ama benimki olmaz eminim.İçimi karartma benim tarifde yok bu liste de
Senin diyetten ne haberBunlar aklıma ilk gelen. Başka tarif de olur ama benimki olmaz eminim.
Diyete başladığımın üstünde kilodayım muhtemelen. Bursa’da boyuna yedim. Ölüm vuruşunu da hep Şarkışlalı arkadaşların evlerinde yaptım çok şükür. Pişman değilim. Yine başlayacağım.Senin diyetten ne haber
Kilo vermenin yolu evde oturmak o zamanDiyete başladığımın üstünde kilodayım muhtemelen. Bursa’da boyuna yedim. Ölüm vuruşunu da hep Şarkışlalı arkadaşların evlerinde yaptım çok şükür. Pişman değilim. Yine başlayacağım.
Aynen. Bir de kilo vermenin yolu anne evine gitmemekmiş.Kilo vermenin yolu evde oturmak o zaman
Yok ya anne evi gibisi yok o zaman çok güzel geçiyor kilo da verilirAynen. Bir de kilo vermenin yolu anne evine gitmemekmiş.
Tiramisu veriliyor muyduMagnolia, fırın sütlaç, tiramisu varken mi
Evet ve ben onu almadım.Tiramisu veriliyor muydu
Cupta sadeceTiramisu veriliyor muydu
Bana yasak demiştinCupta sadece
Geçmiş yıl kategorilerine bakmadınız mı