- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
O kadar Leyla yım bu sıra düşünAy ne bilem senden nasıl kaçtı dedimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar Leyla yım bu sıra düşünAy ne bilem senden nasıl kaçtı dedimm
Tarif geliyor dedin ya dün gördün sandım diyorum niye daha açılmadı acabaBildirim gelmedi bende diyorum foto ekleyemedi mi
Niye dürtmüyorsun konumu aç diye
Niye sormadınTarif geliyor dedin ya dün gördün sandım diyorum niye daha açılmadı acaba
Çatlarım, hemen gidip bakayımSon storymi gördün mü yöresel kraliçeliğimi konuşturdum yine Nevreste
Aslında şey yazacaktım. Pinterest girl ve yöresel bebesiSon storymi gördün mü yöresel kraliçeliğimi konuşturdum yine Nevreste
Bana yöresel düşmanı diyenler utanır mı sanmamahshhdh. Şaka şaka iki günüm kaldı şurada, banlanmayalım şimdi zurzuk yere.Aslında şey yazacaktım. Pinterest girl ve yöresel bebesi
Uzaklara uçma kuşumBana yöresel düşmanı diyenler utanır mı sanmamahshhdh. Şaka şaka iki günüm kaldı şurada, banlanmayalım şimdi zurzuk yere.
Asıl sen yöresel kadınısınBana yöresel düşmanı diyenler utanır mı sanmamahshhdh. Şaka şaka iki günüm kaldı şurada, banlanmayalım şimdi zurzuk yere.
Bilmiyorum ki bişeyi bekliyorsun sandımNiye sormadın
Bende açamadın sandım.
Sadece eksik konuları açmıyorum
Ben Nevoş’a yazacaktım. Aklımdan çıkmış Bazen bildirim gitmiyorBilmiyorum ki bişeyi bekliyorsun sandım
Hem pert etmiş, hem özür diletmis amcayaEvlerden Irak Teyze dayıyı pert etmiş
Ne gülü deve dikeni buGüllerin gülü
Tersim pistir aşkımHem pert etmiş, hem özür diletmis amcaya
Tersi,yüzü bakılmaz, aşk cokzel şeyTersim pistir aşkım
Adama öyle diyor ya ahahahahahah deyzem fenaaNe gülü deve dikeni bu
Bende bekleyip duruyorum açıldı açılacak diyeBen Nevoş’a yazacaktım. Aklımdan çıkmış Bazen bildirim gitmiyor