- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Neyse çoğu gitti azı kaldıVallahi ya 2 kere yaptım yok bitmedi bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse çoğu gitti azı kaldıVallahi ya 2 kere yaptım yok bitmedi bu ay
Eve yerlestiniz mi ? Deli üst kat komşu normale döndü mü?Vallahi ya 2 kere yaptım yok bitmedi bu ay
Yok carsamba insallah gidiyoruz üst komsuya ayarı verdi yönetici sesi kesik suanEve yerlestiniz mi ? Deli üst kat komşu normale döndü mü?
Masallah de sen yine deYok carsamba insallah gidiyoruz üst komsuya ayarı verdi yönetici sesi kesik suan
Temkinli olmakta fayda var tabiMasallah de sen yine de
KesinlikleTemkinli olmakta fayda var tabi
Tarif aldınız mı?Yapan ellere sağlık haftaya erinmezsem yapacagim
1 hafta icinde tarif bulurum diye dusunuyorum yaTarif aldınız mı?
Tarifinizi yapmadan bana bildirmeniz gerekiyor1 hafta icinde tarif bulurum diye dusunuyorum ya
Nevreste ye bulduğunuz tarifi özel mesajdan yollarsınız, o size yardımcı olur ,önceden alınmış tarifse yapamazsınız,o yuzden sordum,şimdiden başarılar :)1 hafta icinde tarif bulurum diye dusunuyorum ya
YetiştinTarifinizi yapmadan bana bildirmeniz gerekiyor
Bildiririmm (bulabilirsem )Tarifinizi yapmadan bana bildirmeniz gerekiyor
BulursunuzBildiririmm (bulabilirsem )
Çok zamanımız kalmadı. Bir hafta sonra oylamaya geçeceğizBildiririmm (bulabilirsem )
Aslında buradayım aşkomYetiştin
Belki kuralları bilmiyordur ,sormadan direkt yapar ,boşa uğraşmış olmasın diye uyarayım dedim aşkomAslında buradayım aşkom
En iyisini yapıyorsun aşkom sağ olBelki kuralları bilmiyordur ,sormadan direkt yapar ,boşa uğraşmış olmasın diye uyarayım dedim aşkom
Ad-Soyad olarak nickname görünce tanıdığım bir ablam sandım sizi bir anYapan ellere sağlık haftaya erinmezsem yapacagim