bugün diyetisyenime tekrar gittim kızlar. evett bendede insülin direnci çıktı. yani o yüzden kolay kilo alıp zor kilo veriyormuşuz.ben hatta hiç veremiyorum.ya hiç ama hiç yemeyeceğim yada çok az yeyip ölümüne spor yapacağım.ancak öyle haftada 1 kilo zor veriyordum.tabi böyle olunca baş ağrısı halsizlik öfke stres unutkanlık kansızlık hepsi çıkıyor. şimdi diyet listem değişecek. kızlar eğer sizde kilo veremiyorsanız hastaneye dahiliye(iç hastalıkları) bölümüne görünüp insilün değerlerinize baktırın. boşa eziyet etmeyin. mesela ben çok az kaçamak yapsamda hemen tartıda ibre sağa kayardı.azıcık kaçamaktan ne olur diye kendime vücuduma isyan ederdim.millet homini gırtlak yiyo dikkat etmiyo ama kilo almıyo ben azıcık kaçırsam hemen bel çevrem kalınlaşmaya başlıyordu.diyetisyenim kadınlarda bel çevresinin 88 cm i geçmesi insülin direncinin belirtisi olabilir dedi.üstelik yağlanma direk bel çevresinde olursa elma tipi vücutlu olunursa muhakkak bir dahiliye uzmanına görünmeli ve gerekli ilaç tedavilerine başlanmalı dedi.yani anlıcanız bu ilaç tedavileriyle kilo vermek hızlanacakmış. insülin hücrelerde kolay parçalanacakmış vücutta kalıp depolanmayıp kilo yapmayacakmış.inşallah ben çok yoruldum artık.bıktım spor yapmaktan.ama sadece sıkılaştım kilo veremedim.spor yapacağım die bugün belimi incittim.ayakta bile duramıyorum.namazımı bile zor kıldım.kızlar sağlığınıza dikkat edin. insülin direncinize baktırın kilolar yaza girmeden eziyet çekmeden gitsin...