- 1 Aralık 2013
- 24
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi MrsHiddleston
Eğer zayıflamak istiyorsanız zaten bir diyete başlamışsınızdır AMA bizim farkımız biz bölgesel zayıflatıyoruz. Diyetlerle falan uğraşmıyoruz. Bu nedenle yapmanız gerekenler bize şikayetçi olduğunuz bölgeleri yaşınızı boyunuzu kilonuzu yazmak. Biz size yardımcı olacağız
Mrb ben göbek ve yan tarafları bi türlü götüremiyorum 23 yaşında 92 kilo 170 boyAltın ince üstüm kalın anlayacağınız elma tipi bi vücut
Merhaba
Benim göbisim var onu yok etmek istiyorum ve bacaklarimi sıkılastirmak istiyorum.
Yasim 24, boyum 1.60, kilom 51
Göbeğinizden bir an önce kurtulmak istiyorsanız egzersiz konusunda bilinçlenmelisiniz Dört tane ana karın kası grubu vardır. Bunlar üst karın ve alt karın kaslarımız ve çapraz karın kaslarıdır. Kısa mekikler yapmak üst karnı aktif olarak çalıştırır yani yattığımız yerden doğrulmaya çalışmak
Her iki bacağımızı yerden 15-20 santim kaldırıp indirmeye çalışmak, havada bisiklet pedalı çevirir gibi hareketler yapmak ise alt karnı çalıştırır. Yattığımız yerden çapraz doğrulmaya çalışmak da çapraz karın kaslarını çalıştırır. Karın kasları kuvvetlendiğinde duruş düzelir, bel ağrıları azalır. Görünüm olarak çok daha genç bir duruş sağlanır. Çalışan kasın üzerinde yağ birikimi oluşmaz, kuvvetli karın kası olanların ileri yaşta karın bölgesinden fıtık oluşumu engellenir. Birkaç dakikalık hareket size sağlık olarak geri döner. Ayrıca birazdan detayıyla yazacağım hareketler size daha çok yardımcı olacaktır. Yazmış olduklarım Basit hareketlerdir ancak iki gün yapınca kilo verdiğinizi düşünmeyin. Bunları etkisini görene kadar yapmaya devam edin. Evde televizyon başında sıkılınca bile yapabileceğiniz hareketler. Kısa sürede etkisini göreceksiniz
Anladım tşkler ben tam mekik çekiyorum yarımmı çekmem lazım birde masa başında çalıştığım için hareket yok
Tam mekik çekiyorsan sorun yok devam! Seni tebrik ediyorum. Tabi masa başında çalışman bir dezavantaj. Evde koltuğunda Yada yatağında uzandığın zamanlarda yorumlamab adına yarım mekikler çekerek kendini bir adım geliştirebilirsin. Internetten araştıracağın masa başı egzersizleride sağlığın açısından sana çok yardımcı olacaktır. Birde yaptığın hareketlerde kasların acımaya başladığında hemen bırakma. BU HERKESIN YAPTIĞI BIR HATA. Bu kaslarının çalıştığını gösterir. Acımaya başladıklarında hareketi 3 veya 4 kez daha yap ve bırak. Bu sana daha hızlı bir sonuç verir ve yardımcı olur. Zaten hareketlerini düzenli olarak yaparsan ilk başladığın gün 5. Mekikte Canın acıyorsa artık 10. Mekikte acır :)
Anladım devam ozamn mekike bilgiler için tşk ederim:)
Buradanda yardımcı olabiliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/entry.php?b=613