Insallah canım tum dualarimiz birbirimiz icin!!! Benim de bugun 3. seviyemin ikinci gunu, seni 1 gun arkadan takip ediyorum biliyorsun, buyuk ihtimalle yarın da benim 2. seviye olacak.. Ben de o zaman calısmaya devam edeyim yerimseniben:içelim:
Haydi bebişler siz de bekletmeyin artık:ecrin_bebek::Saruboceq:
Kızlarrr sabahın körü ama herkese kocaman günaydınnnn,kaydirigubbakcemile3
Hala uykum var ama mirmirmirmir
acil yardımmmm,garip bişey oldu...:uhm:
dün 15.günüm 3.seviyeydi, bugünde 3.seviye olacak diye kalktım test yapıcam düşüncesiyle,monitörü açtım test istemiyo ama 3.seviyeyi gösteriyo...Test istemeden 3.seviye göstermesi ilginç geldi.Başına böyle bişey gelen var mı? Arkadaşlarım yorum yapın,bugün pazar ithalatçısınıda arayamıyorum.
Nasıl oldu anlamadım,bende açtım kapandı,yok yok yanlış algıladı dedim bi daha açtım yok yine aynı,ya test çubuğunu yine de hazırladım yok kabul etmiyo çıkar diyo,e ben napim daha...aç kapa aç kapa bişey olur mu bilemem...
Yoksa monitör bozuldu mu?senağlama
Nediyosunuz???yorummmmmmmmm
kızlarrr günaydın 5 haftalık hamişim :)) sabah doktora gittim herşey yoluna keseyi ve içinde minimini bebeciği gördük (görmeye çalıştık)haftaya pazartesi tekrar gel dedi doktorum bakalım benim fındık kurdu ne kadar büyüyecek
İnşallah bu ay hepimiz için çok güzel olacak.Hepimiz için dua ediyorum Allah ım çok bekletmeden hayırlısıyla bizimde yüzümüzü güldürsün.a.s
Hadi bakalım bu ay 2 bebişimiz olacak galiba.İçime doğdu.Hayırlısı bekleyiş artık başladı nihayet.Ay çok istiyorum tatile gitmeden güzel haberler duymayı.alkisalkisalkis
Beklemene gerek kalmaz inşallah canım.Allah yardımcımız olsun bize de anne olmayı nasip eylesin.:CüvCüv:
yayacım hadi bakalım 1-1.5 hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz
günaydın herkese....
kahvelokum hoşgeldin....araçlar farklı ama amaç aynı sen de bizdensin....
kızlar,dünden beri acaip halsizim.sürekli uyumak istiyorum....spora bile gidemedim.karnımda hafif hafif ağrı var.göğüslerimde hassasiyet yok daha.en son 10 mayısta regl olmuştum...21-22 mayısta da 3. seviyeyi görmüştüm.muhtemelen cuma günü regl olurum.karın ağrısı olmasa acaba diyeceğim ama??????
günaydın herkese....
kızlar,dünden beri acaip halsizim.sürekli uyumak istiyorum....spora bile gidemedim.karnımda hafif hafif ağrı var.göğüslerimde hassasiyet yok daha.en son 10 mayısta regl olmuştum...21-22 mayısta da 3. seviyeyi görmüştüm.muhtemelen cuma günü regl olurum.karın ağrısı olmasa acaba diyeceğim ama??????
merhabalar,
ben de 7 aydır uğraşıyorum ama bi türlü gebe kalamadım.. ben monitör değil ama digital ovulasyon testini aldım.. beni de aranıza alsanız :ecrin_bebek:
günaydın herkese....
günaydın herkese....
tşk ederim yaya,regl tarihim 10 haziran.. az kaldı ama maalesef ben umutlu değilim. hiç belirti yok.. umarım sizler verirsiniz güzel haberler..
teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için....
anneolmakistiyorum,valla bekleyim diyorum birkaç gün daha.ama halsizlik hala var.eğer hamiş olursam bu mucize beklediğim mucize olacak ama mucizelerim mucizesi de olacak.....benim defalarca gerçekleşen aşılamam ve birçok başarısız tüp bebek denemem var.gerçi aşılamanın birinde hamiş kalmıştım ama devam etmedi.....
Bugün 1.seviyeye düştüm.Dün çalışma olacaktı,enerjik halim akşam uyku haline nasıl geçti anlamadım mirmirmirmir ...Olmadı,çalışamadık :1rolleyes: ...2.seviye ama yine de olsun istemiştim :sm_confused: ,hayırlısı Allah'ımmm :Saruboceq: :Saruboceq:
Bekleyişşş,heyecanlı bekleyişşş başladıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben yerimseniben :teytey: :teytey: :lepi: :lepi:
günaydin kizlar..
benide alin araniza bende digital test siparis ettim az önce öglenden sonra almaya gidicem.. ben bugün adet oldum malesef :çok üzgünüm: en erken ne zaman baslamam lazim test etmeye? pek bi bilgim yok eczanede de yardimci olurlar herhalde.. öpüyorum
yayacigim gunaydin!! (aslinda tunaydın :) )
bu sabah 17. gunum ve 2. seviyedeyim, monitor yine test istemeden direkt 2. seviyeyi gosterdi...
sizce bugun de calisma olmali mi?
hadi artik senin guzel bekleyis surecin basladi.. insallah guzel haberlerin ilkini senden aliriz:Saruboceq: :CüvCüv: ne zaman adet gunun?(gelmeyesice!!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?