Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

İnşallah bu ay hepimiz için çok güzel olacak.Hepimiz için dua ediyorum Allah ım çok bekletmeden hayırlısıyla bizimde yüzümüzü güldürsün.a.s

canım benimde oyle olmustu tatlım ediselenme canım

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah sağlıklı,problemsiz bir hamilelik geçirirsin.Bizlere de çok dua et.:Saruboceq:

Güzel yüreğinin sesini duysun yüce Allah'ım, canım inşallah hadi inşallahhhhhhh

yayacım hadi bakalım 1-1.5 hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

Bende larmecim bende bekliyorummmmm,umutluyum ama evde bu konuyu çok konuşmadığımız için konsantre olamıyorum, sadece sizlerle yoğunlaşıyorum,günün çoğunluğunda hiç yok böyle bi şey sanki,inşallah güzel Allah'ım yüzümüzü güldürecek

merhabalar,
ben de 7 aydır uğraşıyorum ama bi türlü gebe kalamadım.. ben monitör değil ama digital ovulasyon testini aldım.. beni de aranıza alsanız :ecrin_bebek:

günaydın herkese....
kahvelokum hoşgeldin....araçlar farklı ama amaç aynı sen de bizdensin....
kızlar,dünden beri acaip halsizim.sürekli uyumak istiyorum....spora bile gidemedim.karnımda hafif hafif ağrı var.göğüslerimde hassasiyet yok daha.en son 10 mayısta regl olmuştum...21-22 mayısta da 3. seviyeyi görmüştüm.muhtemelen cuma günü regl olurum.karın ağrısı olmasa acaba diyeceğim ama??????

hadi bakalım şekercim ver bize müjdeni sende inşallah istersen fortel al yarın sabah ilk idrarınla testi yap bak bakalım ne çıkıcak inşallah vardır benimde içim bayılıyodu halada bayılıyo valla :))

bu arada 19-20 mayısta bende görmüştüm 3. seviyeyi bendede hiç göğüs hassasiyeti yoktu yeni başladı fazla hareket etme yorma kendini test yap ve sevindir bizi lütfen:):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhabalar,
ben de 7 aydır uğraşıyorum ama bi türlü gebe kalamadım.. ben monitör değil ama digital ovulasyon testini aldım.. beni de aranıza alsanız :ecrin_bebek:

canım hoşgeldinnn,aramızdasın zaten,inşallah sende güzel haberlerinle buraya neşe katarsın...Kaç günün var regline?

İnşallah güzelim güzel haberin yakındır inşallah,az kalmış çok azzzz

tşk ederim altınyunus vereliniortak. benim de sat 10 mayıs. umarım hamilesindir.. ben ilk defa bu ay kullanacağım testi..

tşk ederim yaya,regl tarihim 10 haziran.. az kaldı ama maalesef ben umutlu değilim. hiç belirti yok.. umarım sizler verirsiniz güzel haberler..

tşk ederim yaya,regl tarihim 10 haziran.. az kaldı ama maalesef ben umutlu değilim. hiç belirti yok.. umarım sizler verirsiniz güzel haberler..

canıımcım her ay ayrı bi heyecan,eminim buradaki arkadaşlarla her zaman yeni arkadaşları karşılayarak hep güzel haberlerle günlerimizi geçiricez,umutsa her zaman var,her zaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...

teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için....
anneolmakistiyorum,valla bekleyim diyorum birkaç gün daha.ama halsizlik hala var.eğer hamiş olursam bu mucize beklediğim mucize olacak ama mucizelerim mucizesi de olacak.....benim defalarca gerçekleşen aşılamam ve birçok başarısız tüp bebek denemem var.gerçi aşılamanın birinde hamiş kalmıştım ama devam etmedi.....

Bugün 1.seviyeye düştüm.Dün çalışma olacaktı,enerjik halim akşam uyku haline nasıl geçti anlamadım mirmirmirmir ...Olmadı,çalışamadık :1rolleyes: ...2.seviye ama yine de olsun istemiştim :sm_confused: ,hayırlısı Allah'ımmm :Saruboceq: :Saruboceq:
Bekleyişşş,heyecanlı bekleyişşş başladıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben yerimseniben :teytey: :teytey: :lepi: :lepi:

Yüca Allah'ım hiç ummadık zamanda yüzümüzü güldürebilir canımmm,mucizelere inanmalısın o haldee...
Kaç defa tüp bebek yapan kişiler var aradan belli bi zaman sonra normal yoldan hamile kalıyorlar..Bende tüp bebek aşılama yollarından geçtim ama umutluyum çok umutluyum baktım olmadı o zaman tekrar tüp bebek olabilir...Moralimiz yüksek olsunnnn yeterki ,sağlığımız yerinde olsun yeterki..a.s.

günaydin kizlar..
benide alin araniza bende digital test siparis ettim az önce öglenden sonra almaya gidicem.. ben bugün adet oldum malesef :çok üzgünüm: en erken ne zaman baslamam lazim test etmeye? pek bi bilgim yok eczanede de yardimci olurlar herhalde.. öpüyorum

yayacigim gunaydin!! (aslinda tunaydın :) )
bu sabah 17. gunum ve 2. seviyedeyim, monitor yine test istemeden direkt 2. seviyeyi gosterdi...
sizce bugun de calisma olmali mi?

hadi artik senin guzel bekleyis surecin basladi.. insallah guzel haberlerin ilkini senden aliriz:Saruboceq: :CüvCüv: ne zaman adet gunun?(gelmeyesice!!)

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin,regl tarihine göre saptamalısın,her ay farklı günlere gebiliyo yumurtlama tarihin.son üç ay regl tarihlerini yaz istersen yardımcı olmaya çalışalım.

güzelim bence çalışma yapın,ben dün dediğim gibi uyuyakaldım ve olamadı.Yarından itibaren seninde heyecanlı bekleyiş başlıcakkk...
Güzel haberi ikimiz aynı anda da verebiliriz inşallah,1 gün farketmez canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…