anlaşıldı bugün herkes tatil yapıyor,hadi kızlar hareketlenin....sengözlerimebaksanab
Sabah altıda kalktım,altıda,boynum ağrıyodu,monitöre baktım heyecanla 3.seviye olmuşummmmmmmmmmmmmmmm...:sm_cool::dance:
Hemen eşimin kahvaltısını hazırlayıp,cupp yanına,hey ben geldim 3.seviyeyimmm,nazlandı ama heeyyytt dedim tabii kaydirigubbakcemile,neyse ayaklar havada 20-30 dk yan dönerek 1 saati geçgin yattım.
Yarın sabah yine çalışma var.vereliniortak ikimizde bildiğimizden rahat olucaz pazar günü olması daha güzel...
Hamileyimmmmm zamanına az kaldııııı,inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlarrr sabahın körü ama herkese kocaman günaydınnnn,kaydirigubbakcemile3
Hala uykum var ama mirmirmirmir
acil yardımmmm,garip bişey oldu...:uhm:
dün 15.günüm 3.seviyeydi, bugünde 3.seviye olacak diye kalktım test yapıcam düşüncesiyle,monitörü açtım test istemiyo ama 3.seviyeyi gösteriyo...Test istemeden 3.seviye göstermesi ilginç geldi.Başına böyle bişey gelen var mı? Arkadaşlarım yorum yapın,bugün pazar ithalatçısınıda arayamıyorum.
Nasıl oldu anlamadım,bende açtım kapandı,yok yok yanlış algıladı dedim bi daha açtım yok yine aynı,ya test çubuğunu yine de hazırladım yok kabul etmiyo çıkar diyo,e ben napim daha...aç kapa aç kapa bişey olur mu bilemem...
Yoksa monitör bozuldu mu?senağlama
Nediyosunuz???yorummmmmmmmm
valla ben ilk ayda tutturdum ama maşallah alet bütün çubuklarımı bitirdi:))
kızlarrr günaydın 5 haftalık hamişim :)) sabah doktora gittim herşey yoluna keseyi ve içinde minimini bebeciği gördük (görmeye çalıştık)haftaya pazartesi tekrar gel dedi doktorum bakalım benim fındık kurdu ne kadar büyüyecek
Kızlar darısı hepinizin başına inanamıorum vallahi bende ya hala şoktayım hepinizden bu ay böyle haberler bekliyorum haberiniz olsunnn
yayacigim gunaydin ben seni bir gun arkadan takip ediyorum canım.. aynı sey benim de basıma geldi.. dun nihayet 3. seviyemi gordum cok sukur!!!:Saruboceq: bu sabah actım tam cubugun paketini acacaktım ekranda 16. gun ve direkt 3. seviye yazdı hayatım..
ben acıkcası gariptir neden panik yapmadim henuz anlamadim.. esimle biz de kızların soyledigi yorumu yaptık.. bi de soyle bi sey var 3. seviye demek yumurtlama donemi ya, e sonucta yumurta 24-36 saat icinde catlayacak dunden bu yana yine de 3. seviye oldugumuzu farz ediyor olabilir makine:uhm:
cok tesaduf ya ayni sey benim basima geldi ve tam ben bunu yazacakken sen yazmissin hadi insallah bu ay ikimiz de HAMILEYIMMMMMMM diye bagrırız:Saruboceq::CüvCüv:
tşk ilginiz için inşallah hep birlikte çözeriz, allaha şükür deneyimli arkadaşlar çok onların yardımları sayesinde sorun yaşamayız , ben şimdilik sizin yazdıklarınızı takip ediyorum , ama start verdiğim tarihte sizinle paylaşmaya başlıyacağım.şutarafagitti
insallah benimkilerin hepsi biter de ben de bu ay bebişim yolda derimmmm:Saruboceq:
kızlarrr günaydın 5 haftalık hamişim :)) sabah doktora gittim herşey yoluna keseyi ve içinde minimini bebeciği gördük (görmeye çalıştık)haftaya pazartesi tekrar gel dedi doktorum bakalım benim fındık kurdu ne kadar büyüyecek
Kızlarr,
bugün 2.seviyeye düştü,heyecan başladı... :dance: Bugünde çalışma var durmak yok,ihtimalleri kaçırmayalım kaydirigubbakcemile5...
Eğer olmazsa 1 ay daha heyecanla denicem sonra tüp bebek yolları tekrar...İstanbula gidicem..
İnşallah bebişim içimde savaşı kazanıp tutunmayı Allah'ımın izniyle başarır...Umutluyummm...:teytey: kaydirigubbakcemile3
Insallah canım tum dualarimiz birbirimiz icin!!! Benim de bugun 3. seviyemin ikinci gunu, seni 1 gun arkadan takip ediyorum biliyorsun, buyuk ihtimalle yarın da benim 2. seviye olacak.. Ben de o zaman calısmaya devam edeyim yerimseniben:içelim:
Haydi bebişler siz de bekletmeyin artık:ecrin_bebek::Saruboceq:
Evet bi gün sonradan geliyosun,aynı anda haberimizi alıcaz desene,cumartesi ve pazar sabah çalışması oldu bugün akşam çalışması olacak sonra bekleyişşşşşşş
Kızlarr,
bugün 2.seviyeye düştü,heyecan başladı... :dance: Bugünde çalışma var durmak yok,ihtimalleri kaçırmayalım kaydirigubbakcemile5...
Eğer olmazsa 1 ay daha heyecanla denicem sonra tüp bebek yolları tekrar...İstanbula gidicem..
İnşallah bebişim içimde savaşı kazanıp tutunmayı Allah'ımın izniyle başarır...Umutluyummm...:teytey: kaydirigubbakcemile3
sende burada okumadığını söyle internettede hamilelikle ilgili sitelerde yazıyor ordan bul ve çıktısını al ben söylemiyorum bak doktorlar söylüyor de inatçı anacım bu erkekler inatcı
sperm kaldıkça kalitesi düşüyor sen bi an evvel ikna et tatlım kocişini
bendede durumlar aynı bekliyorum doktorumla görüşmeyi inşallah pazartesi güzel haberler vermeye devam ederim daha önceki deneyimlerimden dolayı acele etmiorum bu sefer herşeyi oluruna bırakıorum
anlaşıldı bugün herkes tatil yapıyor,hadi kızlar hareketlenin....sengözlerimebaksanab
Sabah altıda kalktım,altıda,boynum ağrıyodu,monitöre baktım heyecanla 3.seviye olmuşummmmmmmmmmmmmmmm...:sm_cool::dance:
Hemen eşimin kahvaltısını hazırlayıp,cupp yanına,hey ben geldim 3.seviyeyimmm,nazlandı ama heeyyytt dedim tabii kaydirigubbakcemile,neyse ayaklar havada 20-30 dk yan dönerek 1 saati geçgin yattım.
Yarın sabah yine çalışma var.vereliniortak ikimizde bildiğimizden rahat olucaz pazar günü olması daha güzel...
Hamileyimmmmm zamanına az kaldııııı,inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?