Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Kızlar yarın ithalatçıyla görüşüp size bildiricem,sizlerinde kafasını karıştırmak istemiyorum canlarımmmm...:1hug:
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sabah çok olumsuzdum mafoldumben, şimdi içim çok ama çok rahatladı kaydirigubbakcemile3,
ayrıca nevromda canım benim bi yorum yaptı içime su serpti
Hemen paylaşayım sizinle,6.günden düne kadar 10 gün olduğu için tasarrıflu monitörüm bugün çubuk istemedi,ben bunu hesaplamamıştım.:sm_confused:
ama yinede monitörün tasarrufsuz sahibi inatla yinede yinede harcadı.kafamçokkarıştı
Canımız sağolsun stress olmasın kızlarrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

yayacigim gunaydin ben seni bir gun arkadan takip ediyorum canım.. aynı sey benim de basıma geldi.. dun nihayet 3. seviyemi gordum cok sukur!!!:Saruboceq: bu sabah actım tam cubugun paketini acacaktım ekranda 16. gun ve direkt 3. seviye yazdı hayatım..
ben acıkcası gariptir neden panik yapmadim henuz anlamadim.. esimle biz de kızların soyledigi yorumu yaptık.. bi de soyle bi sey var 3. seviye demek yumurtlama donemi ya, e sonucta yumurta 24-36 saat icinde catlayacak dunden bu yana yine de 3. seviye oldugumuzu farz ediyor olabilir makine:uhm:
cok tesaduf ya ayni sey benim basima geldi ve tam ben bunu yazacakken sen yazmissin hadi insallah bu ay ikimiz de HAMILEYIMMMMMMM diye bagrırız:Saruboceq::CüvCüv:

tşk ilginiz için inşallah hep birlikte çözeriz, allaha şükür deneyimli arkadaşlar çok onların yardımları sayesinde sorun yaşamayız , ben şimdilik sizin yazdıklarınızı takip ediyorum , ama start verdiğim tarihte sizinle paylaşmaya başlıyacağım.şutarafagitti

Son düzenleme:
kızlarrr günaydın 5 haftalık hamişim :)) sabah doktora gittim herşey yoluna keseyi ve içinde minimini bebeciği gördük (görmeye çalıştık)haftaya pazartesi tekrar gel dedi doktorum bakalım benim fındık kurdu ne kadar büyüyecek

Kızlar darısı hepinizin başına inanamıorum vallahi bende ya hala şoktayım hepinizden bu ay böyle haberler bekliyorum haberiniz olsunnn

tebrik ediyorum anneolmakistiyorum seni , çok güzel bir mutlukluk olsa gerek inşallah herkese nasip olur bu mutluluk şimdiden tebrikler hihoyyyt

Kızlar darısı hepinizin başına inanamıorum vallahi bende ya hala şoktayım hepinizden bu ay böyle haberler bekliyorum haberiniz olsunnn

canım cok sevindim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatli yegenimizi!! Bebisin de benim gibi kova burcu olacak herhalde degil mi??yerimseniben
insallah canım senin gibi biz de buradan haber veririz resmen gozlerim doldu seni her ne kadar tanımasam da..Maşallah!
Bizler icin de dualarini esirgeme ne olurr!! Hamişlerin dualari kabul olur derler!!:Saruboceq:
:CüvCüv:

Son düzenleme:

Canım bende panik yapmadım ama niye dedim çünkü garip geldi,hiç gün hesaplaması yapmadan monitörcüğümü yargıladım.
Neyseki,ithalatçısıylada görüştüm normalmiş,hiiiiççç promlem değilmiş kızlarrrrrrrrr

Sen merak etme canımcım,al monitörü başlat biz burdayız...

insallah benimkilerin hepsi biter de ben de bu ay bebişim yolda derimmmm:Saruboceq:

İnşallah güzelim,bizimde yakındır inşallah,çalışalımmmm

Güzel arkadaşımmm,gördün mü,nasıl da mutlu haber geldi...Allah'ım sağlıkla kavuştursun biricik bebişine..
Dualarını eksik etme...haber vermeyi unutma..opuyorumnanaktan

Kızlarr,
bugün 2.seviyeye düştü,heyecan başladı... :dance: Bugünde çalışma var durmak yok,ihtimalleri kaçırmayalım kaydirigubbakcemile5...
Eğer olmazsa 1 ay daha heyecanla denicem sonra tüp bebek yolları tekrar...İstanbula gidicem..
İnşallah bebişim içimde savaşı kazanıp tutunmayı Allah'ımın izniyle başarır...Umutluyummm...:teytey: kaydirigubbakcemile3

Insallah canım tum dualarimiz birbirimiz icin!!! Benim de bugun 3. seviyemin ikinci gunu, seni 1 gun arkadan takip ediyorum biliyorsun, buyuk ihtimalle yarın da benim 2. seviye olacak.. Ben de o zaman calısmaya devam edeyim yerimseniben:içelim:
Haydi bebişler siz de bekletmeyin artık:ecrin_bebek::Saruboceq:

Evet bi gün sonradan geliyosun,aynı anda haberimizi alıcaz desene,cumartesi ve pazar sabah çalışması oldu bugün akşam çalışması olacak sonra bekleyişşşşşşş

Kızlar geçen aylara baktım,bu ay geçen 2 aya göre geç yumurtlamamdan dolayı çubuk problemi oldu.Bu ay geç yumurtladımmmm...Geç olsun güç olmasın sağlıklı keyifli gelsin Allah'ımmmm

Hadi bakalım bu ay 2 bebişimiz olacak galiba.İçime doğdu.Hayırlısı bekleyiş artık başladı nihayet.Ay çok istiyorum tatile gitmeden güzel haberler duymayı.alkisalkisalkis
Beklemene gerek kalmaz inşallah canım.Allah yardımcımız olsun bize de anne olmayı nasip eylesin.:CüvCüv:

anneolmakistiyorum canım bu prolindeki takvimi nasıl yaptın ve nerden ekledin canım

yayacım hadi bakalım 1-1.5 hafta sonra guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…