Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

dalia cım,teşekkürler iyi dileklerin için....
iipek,telaşlanma herşey güzel olacak.....
yaya cım,bol şanslar hadi....
eltim 2. bebişine hamile olduğunu açıkladı....o kadar çok dua ediyorumki kızlar anlatamam....dilerim bu monitör sayesinde ben de yazarım hamişim diye....:teytey:

Kızlar,bugün 12.günüm 2.kez 2.seviyedeyim,beklemedeyim,yine de çalışmalar sürüyor...
Motiveeee,motiveeee,mot--ti--veee o-la-lımmmmm muccckkkk herkese...
yoksunuzzzzzzzz

selam yayacigim bugun benim 11. gunum ama hala 1. seviyedeyim sizce bu normal mi arkadaslar?
daha ilk ayim ve telaslandım sabahtan beri,:sm_confused: galiba ben cok kafayı takıyorum bu konulara rahat olamıyorum.. tek korkum gunumu kacırmak...

yazarsın canımcım,yazıcaz Allah'ımın izniyle,bol çalışmalı güzel günlerimiz olsun...

hiç telaşlanma canım,benim ve diğer arkadaşların yaşadıklarını şöyle bi okursan günlerdeki farklılıkları görürsün,hepimizin yumurtlama zamanı farklı,niye olmadı deme stress yapma erken yada geç olabilir,şuanda senin normal seviyen sabırlı ol canımcım,kaçırmana imkan yok her sabah yapıyosun monitör yönlendiriyor tam tersi rahat olman gerek.
Senin şuandaki seviyen çok normal,herşey yolunda emin ol,rahatla ve keyfini çıkar... a.s.a.s.

doktorun ne dedi canım. resmini vermedi mi? belki cok kucuk diye gorememizsindir. ama doktorunun sana anlatması lazımdı?

daliacım rahim filminden sonra bol bol deneme yapın hamilelik şansı artıyor cunku

canım cok tesekkur ederim yuregime su serptin.. ben telaslandim cunku gecen ay 10. gunumde doktora gittigimde yumurtam baya buyumustu ve catlamaya yakın demisti .. e bu makine ile 11. gunumde daha 1. seviyede olunca hani suphelendim.. bakalim insallah yarın bir daha deneyecegim hayırlısı.. bu ay bizim 2. denememiz ve monitorle ilk ayimiz.. derlerdi oyle pat diye hemen cocuk olmuyo diye de inanmazdim..:bbo:
Allahim dualarimizi kabul etsin insallah...:Saruboceq::CüvCüv:

Günaydın kızlaaarrrr,
13.gün 2.seviyedimmmm...Az kaldııı,heyecanlı zaman başlıyorrr...Allah'ım inşallah hamileyimm derimm,dicemmm

Günaydın kızlaaarrrr,
13.gün 2.seviyedimmmm...Az kaldııı,heyecanlı zaman başlıyorrr...Allah'ım inşallah hamileyimm derimm,dicemmm

gunaydın canım cok sevindim hadi iyi calısmalar size sositososito

benim bugun 12. gunum ve hala seviye 1 :uhm:
biraz kafam karıstı

kızlar bi de bi sey soracagım benim bi tane test cubugum bozuk cıktı turnasol kagıdı ıslanmıs olmasına ragmen ic kısım ıslanmadı ben de baska bir cubuk kullandım.. bu dogrultuda 1 tane eskik olarak kullaniyo olacagim ve bu sebeple 2. kutuyu siparis vermek istiyorum bakarsınız makina fazladan test ister falan..

siz yedek cubuklarinizi nereden alıyorsunuz arkadaslar?

mrb kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi bu clear blueden bende bidaki ay almayı düşünüyorum int baktım 250 ye de var 350 450 yede var isimler hep aynı cler blue veya clear pan die hepsi aynımıdır bunların bide test cubugu varmı için de yoksa monitörle birlikte test cubuguda sipariş vericem bide test cubukları 20 adetli 80 lira sizinde öylemiydi valla parasında değilim yeterki olsun artık bide ben adet olunca sipariş versem olurmu 6, gün mü test istiyo 1. günmü yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleme:

Canımcım,sen 1.seviyeden dolayı hiiiççç moralini bozma lütfen,birincisi kendini tanımış oluyorsun ikincisi ilk ay olduğu için 3.seviyeyi göremeyebilirsin,monitör seni tanıyor,üçünsü şuanda herşey normal,beklicez...haber verirsin gelişmeleri...

acaba iç kısımın yani pencerenin ıslanması için ne kadar bekledin?eksildiyse aynı markadan alarak devam etmelisin yoksa fark oluşabilir,internette test çubukları satılıyor canım 72-80 arası

Clear Blue Kolay hamilelik monitörü olarak bakacaksın.350-450 olan doğrudur sanırrım.Monitörle beraber test çubuğu verenlerde var vermeyenlerde,vermezlerse ayrıca 20 lik olan dan alırsın 2 aylık oluyor.adet olmadan sipariş vermen gerekiyor mutlaka çünkü regl günü m harfine basıp monitörü çalıştırmaya başlamalısın.

kızlar üstteki msj mı düzelttim 25 değil 250 ye de var ama monitör resimleri aynı kararsız kaldım ve adet olana kadar sipariş etmem gerek herhalde

yayacigim moralin icin tesekkur ederim bozmamaya calisiyorum ancak 3. seviyeyi gormezsem napıcam ben? yani 1 ay bosa gitmis olmaz mı sence? ben yine de esimle birlikte olurum ama sansımızı kacırmayalım...
neyse dur bakalım bekleyecegim belki direkt seviye 3 olur :içelim:

bu arada ic pencerenin ıslanmasını da cok bekledim yani her sabah oldugu gibi yaptım ama zaten turnasol kagidi asagı dogru egik cıktı paketinden bence o sebeple icini ıslatamadı zaten hemen sonra diger cubuk dogru calıstı.. neyse ben siparis veriyorum bir site buldum umarim guvenlidir :uhm: fa..saglik isimli bir site..

Arkadaşlar herkese merhabalar ;
Ben aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı devamlı okuyorum, clearblue 'yu uzun zamandır araştırıyorum onu almam konusunda bu sitede okuduklarımında bana çok yardımı oldu,ve esastan işe yaradığına inanıyorum , yarın itibarıyla makine elime ulaşmış olacak , az çok okuduklarımdan nasıl kullanılacağını kavradım sayılır. Ama takıldığım bir konu olursa sizinle paylaşmak isterim, sizinde bu konuda bana yardımcı olacağınızdan eminim hepiniz çok yardım seversiniz çünkü, umarım haziranın 10 gibi de makinanın start düğmesine basarım :sm_cool: görüşmek üzere.

Hosgeldin Aygizem, inan ben de daha yeni cozmeye calisiyorum umarim senin tarihine kadar tam pişerim boylelikle seve seve yardımcı olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…