Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Günaydın kızlaaarrrr,
13.gün 2.seviyedimmmm...Az kaldııı,heyecanlı zaman başlıyorrr...Allah'ım inşallah hamileyimm derimm,dicemmm

Gerçekten az kalmış canım.Valla ben bile heyecanlanıyorum 3. seviye haberlerini duydukça.Her geçen gün seni bebişine biraz daha yaklaştırıyo.:ecrin_bebek:

Canım benim de 2. ayım ilk ay 10 tane kullandım.Bu ay da 10 yeter mi bilmiyorum ama bitmeye yakın alıcam.İnternetten alıcam yayanın da dediği gibi 70-80 arası bişey.

Hoşgeldin aramıza Aygizem.
Yardımcı oluruz tabiki hadi hayırlısı inşallah ilk ay hamiş kalırsın.:CüvCüv:

cnm mrb bende bdaki ay monitörden almayı düşünüyorum sen nerden aldın ve kaça aldın çubuklarını ayrımı sipariş verdin inş. işimize yarar bol şansssss

kızlar üstteki msj mı düzelttim 25 değil 250 ye de var ama monitör resimleri aynı kararsız kaldım ve adet olana kadar sipariş etmem gerek herhalde

250 iyi bi fiyat canım ama emin olmak gerek,nereden aldığımı buldum özel msjdan yolluyorum.

canımcım,moral vermiyorum doğruyu söylüyorum,moral verecek olursam bomba gibi olmalısın a.s. ,inşallah yarabbim 3.seviyeyide göreceksin herşeyin yolunda gideceğinden eminim.çalışmaya her zaman devam etmeliyizzzz,beklesin kocalarrrrr:jeyyar::jeyyar:
Özel msjdan sanada nerden aldığımı yollarım canım...

Hadi hayırlısı aygizemcim,hayırlı uğurlu olsun,inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda paylaşırız.Buradaki tüm arkadaşlar gebiş olanlar dahil hepimiz yardımcı oluruz...

Gerçekten az kalmış canım.Valla ben bile heyecanlanıyorum 3. seviye haberlerini duydukça.Her geçen gün seni bebişine biraz daha yaklaştırıyo.:ecrin_bebek:

Güzel arkadaşımmmm,o güzel hislerin için çoookkk teşekkür ederimm,çalışmalara başladık bile :jeyyar: inşallah hamileyim dicem bu ay,inşallahhhh...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim de 2. ayım ilk ay 10 tane kullandım.Bu ay da 10 yeter mi bilmiyorum ama bitmeye yakın alıcam.İnternetten alıcam yayanın da dediği gibi 70-80 arası bişey.
ben dun siparis verdim canım bir web sitesinden sagsalim gelirse sana ozelden atarım..

yayacigim cok sukur benim de hormonlarim calisiyormus :)) bu sabah 13. gunum ve 2. seviyedeyim cok sukur ohhh bee:teytey:
simdi esimle sabah baya bir konustuk: o 3. seviyeyi bekleyelim diyor ben ise hemen bugun baslayalim calismalara diyorum.. bana burada okuduklarimdan cok etkilendigimi soluyor yani herkesle aynı seyleri yasamayabilirmisim o yuzden saglama alip 3. seviyeyi bekleyelim diyor.. bayadir ara verdik calismalara ki sperm kalitesi iyi olsun diye o da bekledigimize degsin diyo..direkt 3 seviyede calısalım diyor..
benim kafamda bu aksam baslayıp gun asırı devam etmek var oysaki..

siz nasıl yapıyorsunuz arkadaslar?

basarı elde eden arkadaslarimiza da soruyorum:CüvCüv: yardimci olur musunuz??

canım günaydın çalışmaları gün aşırı yaparsanız daha verimli olur spermin sürekli beklemeside kalitesini düşürür gün aşırı olmasında fayda var 3.seviyeyi gördüğünde 2 gün üstüste çalışın derim ben zaten monitörde 2 gün 3.seviyede kalıcaksınız

anneolmakistiyoruuuum cevabin icin cok tesekkur ederim canım.. senin nasıl gidiyor??

işte ben de eşimi bu konuda ikna edecegim insallah.. bugun 2. seviyemin ilk gunu ve hemen baslamaliyiz senin dediklerinin aynısını dedim.. ama bir turlu ikna olmadi.. cok etkileniyorsun o forumlardan diyo kaydirigubbakcemile

ben yine de kararliyim.. bugun baslayip gun asiri.. ve insallah 3. seviyede gordugum muddetce 2 gun ust uste..kötükedihüso

kızlar merhaba iş yogunlugundan girme fırsatım olmadı..

çarşamba aksamı doktora gittik baya heyecanlıydık. Bebeğimiz 10mm olmus allahıma şükür.. boyle yamuk bir C harfi gibi. Kese falan da büyümüş.. ekranda pıt pıt atan kalbini gorduk..sonra doktor kalp atıslarını da dinletti. 140 ile atıyormus minik kalbi..

Birgül hanım hersey yolunda dedi. Kesen cok guzel gelişmiş. Biz doktorlar 3 asağı 5 yukarı keseden anlarız herseyi dedi. Saglıklıymıs su an. Kalbi de iyi atıyor aferim sana dedi ben bişi yapmıyorum ki utandım kendi kendine büyüyor o..ben sadece uyuyorum ve yemek yiyorum

3 hafta sonra 17 haziranda kontrolumuz var.. demir haplarına baslayacakmısız.

Durumlar simdilik boyle canlar

ss cok kasma canım bunun icin eşinlede gerilme. ben ilk ayımda 2. seviyeyi gormeme ragmen eşimle beraber olmadım gun asırı.. cunku artık iyice kafamdan atmıstım. 3. seviyeyi gordugumuz 2 gun beraber olduk sadece ve allahıma sukur 1 senenin sonunda bebegim tutundu..

sende burada okumadığını söyle internettede hamilelikle ilgili sitelerde yazıyor ordan bul ve çıktısını al ben söylemiyorum bak doktorlar söylüyor de inatçı anacım bu erkekler inatcı

sperm kaldıkça kalitesi düşüyor sen bi an evvel ikna et tatlım kocişini

bendede durumlar aynı bekliyorum doktorumla görüşmeyi inşallah pazartesi güzel haberler vermeye devam ederim daha önceki deneyimlerimden dolayı acele etmiorum bu sefer herşeyi oluruna bırakıorum

yayacım az kaldı calısmalara son surat devam :jeyyar:

devam devam larmecim,inşallah bu ay güzel haberi vericem,bebişin için çoookkk sevindim canım benim,taze anne adayımız öpüyorumm :CüvCüv::CüvCüv:

Boşver kocanı,hadi gel bekliyorum de sen,yoksaaaa :mymeka: dersin...
onlar anca enseee yapsınlarrr...
Biz ay böylemi ay şöylemii,,,
güzelcim canın nasıl isterse öyle yap,sperm sayısında problem yoksa rahat ol,3.seviyede hergünnnn... :teytey:

ay canım ne kadar guzel hikayen maşallah işte bi yandan ben de oyle yapiim diyorum bi yandan da 2. seviyemi de kacırmayayım diyorum bakalım aksama her sey belli olacak o kadar da gergin degiliz zati Şeniz

haklısın canım zaten ikna ettim gibi insallah bakalım kısmet artık:CüvCüv:
hadi hayırlısı canım pazartesi insallah bize guzel haberlerle donersin canim.. bazen akısına bırakmak lazım iste ama kendimden de biliyorum cok zor :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok guldum dogru soluyorsun yayacım.. hakkımızda hayırlısı olsun.. insallah bu ay bu topic :CüvCüv:lerle dolup taşar hepimiz tez zamanda mujdeyi veririz....:Saruboceq:

herkese merhaba
geçen hafta perşembe ve cuma günü 3. seviyeyi görmüştüm.....sabahtan beri kasıklarımda hafif hafif ağrı var.gerçi ilk hamileliğimde de adet olacakmış gibi ağrılarım vardı ama hamile olduğumu öğrenmiştim.....sizlerde de ağrı var mı?

insallah hamilesindir canımmm:CüvCüv:

sscim canım 2. seviyeden cok 3. seviye onemli..

eger 1 haftadan fazladır beraber olmadıysanız eşinle 3. seviyeden once muhakak olmanız lazım ki. 10 gunder birikenler bir gitsin ve yeni taze olanlar biriksin..

biz nisan ayında 13, 18 , 21 ve 22 sinde beraber olmustuk..22 nisan yumurtlama gunumdu..

altinyunus ben 22 nisanda yumurtlamıstım 28 nisanda kasıklarımda batma baslamıstı.

haydii hayırlısı güzelim,regl tarihine kaç gün var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…