Günaydın kızlaaarrrr,
13.gün 2.seviyedimmmm...Az kaldııı,heyecanlı zaman başlıyorrr...Allah'ım inşallah hamileyimm derimm,dicemmm
kızlar bi de bi sey soracagım benim bi tane test cubugum bozuk cıktı turnasol kagıdı ıslanmıs olmasına ragmen ic kısım ıslanmadı ben de baska bir cubuk kullandım.. bu dogrultuda 1 tane eskik olarak kullaniyo olacagim ve bu sebeple 2. kutuyu siparis vermek istiyorum bakarsınız makina fazladan test ister falan..
siz yedek cubuklarinizi nereden alıyorsunuz arkadaslar?
Arkadaşlar herkese merhabalar ;
Ben aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı devamlı okuyorum, clearblue 'yu uzun zamandır araştırıyorum onu almam konusunda bu sitede okuduklarımında bana çok yardımı oldu,ve esastan işe yaradığına inanıyorum , yarın itibarıyla makine elime ulaşmış olacak , az çok okuduklarımdan nasıl kullanılacağını kavradım sayılır. Ama takıldığım bir konu olursa sizinle paylaşmak isterim, sizinde bu konuda bana yardımcı olacağınızdan eminim hepiniz çok yardım seversiniz çünkü, umarım haziranın 10 gibi de makinanın start düğmesine basarım :sm_cool: görüşmek üzere.
Ben aranıza yeni katıldım, aslında yazdıklarınızı devamlı okuyorum, clearblue 'yu uzun zamandır araştırıyorum onu almam konusunda bu sitede okuduklarımında bana çok yardımı oldu,ve esastan işe yaradığına inanıyorum , yarın itibarıyla makine elime ulaşmış olacak , az çok okuduklarımdan nasıl kullanılacağını kavradım sayılır. Ama takıldığım bir konu olursa sizinle paylaşmak isterim, sizinde bu konuda bana yardımcı olacağınızdan eminim hepiniz çok yardım seversiniz çünkü, umarım haziranın 10 gibi de makinanın start düğmesine basarım :sm_cool: görüşmek üzere.
kızlar üstteki msj mı düzelttim 25 değil 250 ye de var ama monitör resimleri aynı kararsız kaldım ve adet olana kadar sipariş etmem gerek herhalde
yayacigim moralin icin tesekkur ederim bozmamaya calisiyorum ancak 3. seviyeyi gormezsem napıcam ben? yani 1 ay bosa gitmis olmaz mı sence? ben yine de esimle birlikte olurum ama sansımızı kacırmayalım...
neyse dur bakalım bekleyecegim belki direkt seviye 3 olur :içelim:
bu arada ic pencerenin ıslanmasını da cok bekledim yani her sabah oldugu gibi yaptım ama zaten turnasol kagidi asagı dogru egik cıktı paketinden bence o sebeple icini ıslatamadı zaten hemen sonra diger cubuk dogru calıstı.. neyse ben siparis veriyorum bir site buldum umarim guvenlidir :uhm: fa..saglik isimli bir site..
Gerçekten az kalmış canım.Valla ben bile heyecanlanıyorum 3. seviye haberlerini duydukça.Her geçen gün seni bebişine biraz daha yaklaştırıyo.:ecrin_bebek:
ben dun siparis verdim canım bir web sitesinden sagsalim gelirse sana ozelden atarım..Canım benim de 2. ayım ilk ay 10 tane kullandım.Bu ay da 10 yeter mi bilmiyorum ama bitmeye yakın alıcam.İnternetten alıcam yayanın da dediği gibi 70-80 arası bişey.
canımcım,moral vermiyorum doğruyu söylüyorum,moral verecek olursam bomba gibi olmalısın a.s. ,inşallah yarabbim 3.seviyeyide göreceksin herşeyin yolunda gideceğinden eminim.çalışmaya her zaman devam etmeliyizzzz,beklesin kocalarrrrr:jeyyar::jeyyar:
Özel msjdan sanada nerden aldığımı yollarım canım...
ben dun siparis verdim canım bir web sitesinden sagsalim gelirse sana ozelden atarım..
yayacigim cok sukur benim de hormonlarim calisiyormus :)) bu sabah 13. gunum ve 2. seviyedeyim cok sukur ohhh bee:teytey:
simdi esimle sabah baya bir konustuk: o 3. seviyeyi bekleyelim diyor ben ise hemen bugun baslayalim calismalara diyorum.. bana burada okuduklarimdan cok etkilendigimi soluyor yani herkesle aynı seyleri yasamayabilirmisim o yuzden saglama alip 3. seviyeyi bekleyelim diyor.. bayadir ara verdik calismalara ki sperm kalitesi iyi olsun diye o da bekledigimize degsin diyo..direkt 3 seviyede calısalım diyor..
benim kafamda bu aksam baslayıp gun asırı devam etmek var oysaki..
siz nasıl yapıyorsunuz arkadaslar?
basarı elde eden arkadaslarimiza da soruyorum:CüvCüv: yardimci olur musunuz??
canım günaydın çalışmaları gün aşırı yaparsanız daha verimli olur spermin sürekli beklemeside kalitesini düşürür gün aşırı olmasında fayda var 3.seviyeyi gördüğünde 2 gün üstüste çalışın derim ben zaten monitörde 2 gün 3.seviyede kalıcaksınız
anneolmakistiyoruuuum cevabin icin cok tesekkur ederim canım.. senin nasıl gidiyor??
işte ben de eşimi bu konuda ikna edecegim insallah.. bugun 2. seviyemin ilk gunu ve hemen baslamaliyiz senin dediklerinin aynısını dedim.. ama bir turlu ikna olmadi.. cok etkileniyorsun o forumlardan diyo kaydirigubbakcemile
ben yine de kararliyim.. bugun baslayip gun asiri.. ve insallah 3. seviyede gordugum muddetce 2 gun ust uste..kötükedihüso
yayacım az kaldı calısmalara son surat devam :jeyyar:
işte ben de eşimi bu konuda ikna edecegim insallah.. bugun 2. seviyemin ilk gunu ve hemen baslamaliyiz senin dediklerinin aynısını dedim.. ama bir turlu ikna olmadi.. cok etkileniyorsun o forumlardan diyo kaydirigubbakcemile
ben yine de kararliyim.. bugun baslayip gun asiri.. ve insallah 3. seviyede gordugum muddetce 2 gun ust uste..kötükedihüso
ay canım ne kadar guzel hikayen maşallahss cok kasma canım bunun icin eşinlede gerilme. ben ilk ayımda 2. seviyeyi gormeme ragmen eşimle beraber olmadım gun asırı.. cunku artık iyice kafamdan atmıstım. 3. seviyeyi gordugumuz 2 gun beraber olduk sadece ve allahıma sukur 1 senenin sonunda bebegim tutundu..
haklısın canım zaten ikna ettim gibi insallah bakalım kısmet artık:CüvCüv:sende burada okumadığını söyle internettede hamilelikle ilgili sitelerde yazıyor ordan bul ve çıktısını al ben söylemiyorum bak doktorlar söylüyor de inatçı anacım bu erkekler inatcı
sperm kaldıkça kalitesi düşüyor sen bi an evvel ikna et tatlım kocişini
bendede durumlar aynı bekliyorum doktorumla görüşmeyi inşallah pazartesi güzel haberler vermeye devam ederim daha önceki deneyimlerimden dolayı acele etmiorum bu sefer herşeyi oluruna bırakıorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok guldum dogru soluyorsun yayacım.. hakkımızda hayırlısı olsun.. insallah bu ay bu topic :CüvCüv:lerle dolup taşar hepimiz tez zamanda mujdeyi veririz....:Saruboceq:Boşver kocanı,hadi gel bekliyorum de sen,yoksaaaa :mymeka: dersin...
onlar ancaenseee yapsınlarrr...
Biz ay böylemi ay şöylemii,,,
güzelcim canın nasıl isterse öyle yap,sperm sayısında problem yoksa rahat ol,3.seviyede hergünnnn... :teytey:
herkese merhaba
geçen hafta perşembe ve cuma günü 3. seviyeyi görmüştüm.....sabahtan beri kasıklarımda hafif hafif ağrı var.gerçi ilk hamileliğimde de adet olacakmış gibi ağrılarım vardı ama hamile olduğumu öğrenmiştim.....sizlerde de ağrı var mı?
herkese merhaba
geçen hafta perşembe ve cuma günü 3. seviyeyi görmüştüm.....sabahtan beri kasıklarımda hafif hafif ağrı var.gerçi ilk hamileliğimde de adet olacakmış gibi ağrılarım vardı ama hamile olduğumu öğrenmiştim.....sizlerde de ağrı var mı?
herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?