Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR İNANAMIYORUM AMA HAMİLEYİİİM :CüvCüv:

ay canım benimmmmm gozlerim doldu her ne kadar seni tanımasam da :teytey: yaklasık iki haftadır bu topic e katıldım ve senin yazılarını takip ediyordum bu sabah mesajlarını okurken en son dun aksamki "yarin sabah test "yapicam mesajini okudum ve bir sonraki sayfaya tıklarken icimden "allahım nolur hamile olsun " dedim ve mesajini gorunce inanamadim!!!!!

cok ama coooook tebrik ederim.. resmen icim kıpır kıpır oldu .. allah kucaginda gormeyi nasip etsin canimmmm

yayacım ben hic o konulara dikkat etmedim. sabah kalkınca bir kasık bal aldım ustune tarcın ve corek otu doktum yedim..

canım, o karışımı aylarca bende öğüre öğüre yedim. dayanmaya çalış, işe yarıyor.

sagol tatlım ama ben 2 gun yiyip bıraktım istifra edince, bugun 10. gunum artık bu ay yesem bi faydası olur mu sence? devam edeyim mi?

canim birkac gune 3 seviyeyi gorursun sende, gordukten sonra bol bol calisin :jeyyar:
bol sanslar guzel haberlerini bekliyoruz

tesekkurler canim.. simdi bi sey sorcam ben henuz 2. seviyeyi gormedim bugun daha 10.gunum , forumda okudugm kadariyla 2. seviyede gun asiri birliktelik olmalı, 3. seviyeyi gorunce de her gun.. eşim diyo ki direkt 3. seviyede yapalim ki sperm sayilari azalmasin.. sizce??
ha bi de diyelim ki ben sabah yaptım testi ve 2. veya 3. seviyeyi gordum, işe gittigimizden dolayi acaba aksaminda yapsak olur mu?? cunku sonrasında 1 saat yatiyorum belimin altinda yastikla ve sabah biraz zor yani...
sizler ne yapmistiniz kizlar?

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...

canım, sen yemeye ara verme. biliyorum hiç hoş bir tadı yok ama biraz sabır. ben hayatımda ağzıma bal ve çörekotu koymayan insan, deli gibi yemiştim. sen yemeye başla, ve devam etmeye çalış.

birde arkadaşlar yeşil ceviz reçeli çok iyi geliyor. bunu sabahları aç karnına bir kaşık eşinizle beraber yiyeceksiniz.a.s.

ss canım biz soyle yaptık .. zaten o kadar uzun zamandır deniyorduk ki artık vazgecmeye baslamıstık.. 7. gun 2. seviyeyi gormustum 13 nisan da denedik. sonra taaa 3. eviyeyi gorene kadar denemedk. ben 3. seviye gormeyi bile beklemiyordum. 15. gunumde yani 21 nisanda 3. seviyeyi gordum. valla dedim başarım işine falan eşimde dedim ki sabah denicez yoksa vicdan azabı cekicem sonra. sabah 8.30 da denedik fırsatı kacırmadan :jeyyar: .. sonra ben 40 dakika kadar dizlerimi karnıma cektim ve sag tarafıma dondum yattım. sonra da işe o gun gec gittim. 22 nisanda yine 3. seviyeyi gordum sabahtan ama bu sefer yorgunduk aksam denedik..

allahın izni ile tutu bu sefer.

ama iyiki 21 nisanda sabah yapmısım bence o gun oldu

güzelcim kendinizi hiç kasmayın ne zaman istiyosanız yapın sadece 2.seviyede gün aşırı 3.seviyede hergüne dikkat et yeter.3.seviyede sabah çalışmanız daha etkili olabilir,larmenin dediği gibi.Ama kimbilir sabah veya akşam yumurtaların ne zaman daha etkin olacağını bilemiyoruz kii..
Benim bugün 11.günüm 2.seviye oldu,düne kadar 1.seviyeydi,seninde az kalmış canımcım.

canım tekrar tebrikler hadi hayırılısı insallak kucaginda gormeyi nasip eder Rabbim
artik biz de bi sekilde karar vericez hangi gun olsun diye ama sizin tecrubeleriniz kesinlikle bana bir ornek teskil edecek...bence de sabah tutmus sekercim sizin:teytey:

dogru soluyorsun yaya ben de kasmayayım diyorum ama iste yasayanlara soruyorum cunku sonucta ne kadar bunyeler farklı da olsa ortada bazı ortak gercekler var uygulayan arkadasların yaptıgı ve insallah hepimizinki tutar:Saruboceq:
evet benim bugun 10. gun ve insallah yarın artık 2. seviye olmasını bekliyorum canımcım, hepimize bol şanssss:CüvCüv:

selam larme'cim ve tebriklerini ileten herkese teşekkürlerrr:))))

dktora gittim, keseyi gördüm cok sukur. ama kesenin içinde nokta seklidne birşey olması gerekiyor muydu??? bilemedim korktum aslına bakarsanız acaba boş gebelik mi diye:..( 2 hafta sonra kalp atıslarını gormeye gıdıcem. umarım hersey yolunda gider...

bazı sitelerde kesenin içinde embryonun olması grektigini okudum,ama benmki boş bir karartıydı sadece ühüüü

kizlar bugun sabah ailemin yanina gidiyorum bildiginiz gibi bir ay yokum eger zaman ve internet bulursam sizleri takip edicem
bu cuma rahim filmimi de cektiricem dualariniza ihtiyacim var insallah tuplerim acik cikar
yayacim,dilruba,altinyunus,ozlembaskoy,ss2302 bol bol calisin ve haziranda hamis patlamasi olsun kizlar dularim sizlerle

slm kızlar nasılsınız?aranıza yeni katıldım:) şunu merak ettim;sizler clearblue hamilelik monitörünü kullanıyor musunuz?nereden elde ettiniz?okudum biraz ama ilk defa duydum açıkçası:) fiyatı ne kadar pahalı mı? çok şey sordum galiba
yanıtlarsanız çok sevinirim....a.s.

canım daliacım,iyi yolculuklar,seninde sonuçlarınla güzel haberlerini bekliyoruz..kaydirigubbakcemile3 Herşeyin yolunda gidiceğine eminim kendine iyi bak,senin için dua edicem...:Saruboceq:
Özletme kendini..a.s.

hoşgeldin güzelcimm,evet bizler monitörü kullanıyoruz.internetten yada eczaneden temin edebilirsin.fiyatı ortalama 380-450 TL arası şu aralar,test çubuklarının mpnitöre dahil olmasına göre değişir,sadece monitörü alırsan 380 gibi.
Eğer alır ve kullanırsan kullanımla ilgili çok bilgi var burada,okursun,yada sorarsın yardıncı olmaya çalışırız.

Çok sevindim ipekcim,gönlünü ferah tut,Allah'ım kucağına almayı nasip etsin...
Kese ve kalp atışlarının zamanı ve ayrıntıları konusunda bilgisizim ama nevro,wannababy,larme sana yardımcı olacaktır.
Güzel haberler olsun inşallah canım..

Kızlar,bugün 12.günüm 2.kez 2.seviyedeyim,beklemedeyim,yine de çalışmalar sürüyor...
Motiveeee,motiveeee,mot--ti--veee o-la-lımmmmm muccckkkk herkese...
yoksunuzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…