canlarrr,hepinize bi sorum olacak,
Yeni kullanan arkadaşlara da yardımcı olur,
benim 2.ayım, aslında ilk ay monitörü kullanıp çalışma yapamadığımız için o 1 ayı saymıyoruz.
Test çubuğunu idrara tuttuktan sonra ıslanmasını bekleyip monitöre öyle mi takıyosunuz yoksa hemen mi?
Bunu daha önce yazışmıştık ancak farklı görüşler var.Ben ithalatçısını birazdan arayıp size bilgi vericem
Siz nasıl kullandınız yada kullanıyorsunuz?
hmmm erken gebelik testimi?
canımcım benim ilk ayımdı biliyorsun ben monitörü açıyordum test istediği zaman çubuğu idrarımı yaparken tutuyordum zaten o iyice ıslanıyor ortasından bi peçeteyle tutup arkasındaki kapağı ıslanan yere takıyorum monitör kapanmış oluyo ya o arada açıyorum ve hemen takıyorum ben böyle kullandım tatlım
yaaa şu erken gebelik testi ne tatlışkom
doktorum yumurtmı gördü ertesi gün çatladı ya bizde sıkı çalıştık şimdide sol tarafımda batma var neyse neyse düşünmicem düşünmicem bişilerle oyalanıcam pazartesiye kadar sabredicem ben bu işin üstesinden gelicem kafamı rahatlatıcam ve önümüzdeki hafta inşallah çığlıklar atarak hamişim dicem
ay allahım inşallah ya
Rica ederim ne affolası a.s Geçen ay 12. ve 13.günde 3.seviyeyi gördüm canımm,erken yumurtluyoruz demek ki,2gün görürsün sonra 2.seviye ve 1.seviye bol bollll çalışınnnn gününüz bugün ve yarındır haydiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:
Kızlar ithalatçıyı aradım,farketmez ama çok beklemeden hemen takmak gerekir dedi,yani en fazla yarım dakika gibi
hmmm erken gebelik testimi?
pazartesi tatlım regl tarihim ama yumurtlamam
salı günüydü geç yumurtladım 22.günde
Sen bu aleti mi kullanıyorsun canım. Yoksa ovulasyon testi mi? Kolay hamilelik monitörünü kullananları yazıyoruz sadece. Ben kaçırdım mı? a.s. Bir cevap verirsen ona göre eklerim.
merhaba canim aramiza hosgeldin
hayirli olsun insallah en kisa zamanda melegine kavusursun
bende doktora gebelik icin gittigimde banada kan ilacini verdi yumurtlamayi etkileyecegini zannetmiyorum oyle olsa zaten vermezdi ben birkac aydir kullaniyorum bir zararini gormedim
birde gunde mutlaka bir tane turk kahvesi icerim arada cay da icerim ama yumurtlamamda bir sorun yok doktoruma sordugumda abartilmadigi muddetce bir sorun olmaz dedi ki sen zaten kafeinsiz iciyormussun o yuzden bir sorun olacagini zannetmiyorum
guzel haberlerini bekliyoruz
inciri veya havucu yemek aynı etki yapıyormuş. ibrahim saraçoğlu mutlaka kür olarak tüketilmesi gerekir demişti.
kahveninde yumurtalar üzerinde iyi olmadığını okumuştum daha önce. bırakamıyorsan günde bir fincan keyif için iç. o kadar da keyfimiz olsun artık.
günaydın....
ben bugün 12. günümdeyim ve direk olarak 3. seviyeyi gördüm......şok oldum tabiiki.çünkü 2. seviyeyi hiç görmedim.evden çıkmak üzere olduğum içinde çalışma yapamadık.bu seviyede birkaç gün kalıyor mu?akşamdan önce çalışma yapamam çünkü....
wannababy,monitörü sıfırlatma imkanım yok....bu şekilde kullanayım ne yapalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?