Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canımcım benim ilk ayımdı biliyorsun ben monitörü açıyordum test istediği zaman çubuğu idrarımı yaparken tutuyordum zaten o iyice ıslanıyor ortasından bi peçeteyle tutup arkasındaki kapağı ıslanan yere takıyorum monitör kapanmış oluyo ya o arada açıyorum ve hemen takıyorum ben böyle kullandım tatlım

yaaa şu erken gebelik testi ne tatlışkom

hmmm erken gebelik testimi?

kıyamam sana canımcımmmm,2 hafta önce bende senin gibiydim,benim gibi olmasın senin de aman amannnn..
Güzel haberin olsun inşallah offff heyecanlandımmm,hani eğer stress yaptıysan erken gebelik testi belki rahatlatır mı dedim_?sen bilirsin...Regl tarihin kaçtı canım

ben kullanmıştım bi ara ilişkiden 1 hafta sonra testi yapabilirsiniz yazıyodu,ben regl tarihimden 4 gün önce yapmıştım,diğer testlere göre daha etkili ve hassas.Bütün eczanelerde var güzelim

doktorum yumurtmı gördü ertesi gün çatladı ya bizde sıkı çalıştık şimdide sol tarafımda batma var neyse neyse düşünmicem düşünmicem bişilerle oyalanıcam pazartesiye kadar sabredicem ben bu işin üstesinden gelicem kafamı rahatlatıcam ve önümüzdeki hafta inşallah çığlıklar atarak hamişim dicem

ay allahım inşallah ya

İnşallah canım inşallahhhh,geç yumurtladığın için hemen çıkmayabilir sabretmen gerekiyor gibi,doktor ne zaman test yap dedi.
Hadi çığlık senden olsun gelecek hafta sevindir biziiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

alemsin yaya...güldürdün beni....günümüz bugün ve yarın.:1hug:
senin soruna da ben cevap vereyim.sabahın yedisinde uykulu uykulu test yaptığım için çubuk içindeki monitöre doğru ilerlemeye başlayınca kapağı takıp testi yapıyorum.ıslanmasını beklemek gerekebilir aslında sor bakalım ne diyecekler sana....

Kızlar ithalatçıyı aradım,farketmez ama çok beklemeden hemen takmak gerekir dedi,yani en fazla yarım dakika gibi

Bugün 6.günümdü,test istedi,1.seviyedim,geçen ay direk 2.seviyeydi.Farklılık olabiliyor işte bakın bennnn

6. günde direk 2. seviye mi?ilginç.....bende monitörü arkadaşımdan alıp sıfırlamadığım için bence 2. seviyeyi göremedim.arayıp konuşacağım bende....

ılginç değil ciddiiiii...Yumurtalar geçen ay neşeliydi,biz değerlendiremedik sanırım..Darısı bu aya altın yunusss

Erken yumurtladığın zaman 2.seviyele 3.seviye arası çok yakın oluyor.Kendini tanıyosun işte,monitörün en güzel yanı

Kızlar ithalatçıyı aradım,farketmez ama çok beklemeden hemen takmak gerekir dedi,yani en fazla yarım dakika gibi

yayacim yabanci bir sitede okumustum bekletilmeden takilmasi gerekiyormus monitor cubugu yorumlamaya calisirken islanmasi gerekiyormus eger beklersen bazen yanlis sonuc verebiliyormus tabi ne derece dogru bilmiyorum ben hic bekletmeden takiyorum

hmmm erken gebelik testimi?

ben bu ay erken gebelik testi kulladin canim adetten 6 gun once testi yapabiliyorsun

pazartesi tatlım regl tarihim ama yumurtlamam
salı günüydü geç yumurtladım 22.günde

regl tarihin pazartesi veya sali olmiyabilir canim cunku yumurtan gec catladi benim luteal faz'im 14 yani yumurtam catladiktan 14 gun sonra adet oluyorum ki bu herkeste sabittir

insallah melegin seninledir canim

cok tesekkurler dalia.. icimi rahatlattin.. herkese Allah bir an evvel bebişlerini verir insallah:)

sagol wannababy ben tana tane yemeyi tercih ediyorum inciri ve havucu umarim bir işe yarar:Saruboceq:
kahve zaten nescafe o da kafeinsiz gunde 1 tane iciyorum.. icimi rahatlattin tesekkurler canimm..yarın 6. gunum test isteyecek buyuk ihtimal hadi hayırlısı Allah herkesin gonlune gore versinn..

Son düzenleme:

bende de aynisi olmustu canim o yuzden hic kafana takma olabiliyor
3.seviye iki gun kaliyor canim bu aksam calisirsiniz birde yarin sabah yine 3.seviyeyi gorecegin icin erken kalkip calisma yapabilirsiniz :jeyyar:
bol sanslar

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay
ss2302 - 1. ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…