Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Daliacım,
8 gün olduğuna göre 20-21 mayıs gibi adet tarihin,ben geçen ay 20 nisanda olmuştum da

evet canim en gec 21 veya 22 mayista adet olmam lazim bakalim hayirlisi hic umidim yok su atesim moralimi bozuyor oysa baya umitliydim bu aydan birde biliyorsun bu ay benim ikinci ayim bu ayda olmassa kesin bende bir sorun var senağlama senağlama

Son düzenleme:

Benden 1-2 gün sonrasın sen canımm,
yapma ama bak,zaten bu işin her ay yüzdesi düşük,öyle düşünme,
hadi düşündün diyelim Allah korusun seni, neyin çaresi yok,öyle düşünme

ben çok zor günler atlattım film çektirdim,tahliller yapıldı,aşılama, tüp bebek olmadı,zor günlerdi,hiçbir problem yoktu ama olmadı,eşim sırf ben istediğimden kabul etti bütün bunları,o da kafana takma bekliyelim derdi hep...Ama şimdi bakıyorumda inat etmişim..

baktım ki,olumlu düşünmek herşeyin başı,şimdi sakinim ve inanıyorum meleğimin beni bulacağına,lütfen olumsuz olma...Kendini psikolojik olarak kötü etkileme sen vucudunu ne kadar sağlıklı tutarsan oda sana o kadar iyi cevap verir,ben bunu anladım, ama geç oldu.
Üstelik benim oturduğum yer küçük baskıda var ama gülümseyip geçiyorum eskiden kafayı yerdim geçen sene sağ komşum ve sol komşum 1 er ay arayla hamile kaldılar...Düşünseneeeee halimiiiiii,gülümse ve yola devam ettt....hadiiiiiii hepimize...

destegin icin cok sagol yayacim cok tesekkur ederim inan umutsuzluga kapilmak istemiyorum,stres yapmak istemiyorum ama beceremiyorum dusun atesimin dusuk cikmasi bile moralimin altust olmasina yetiyor 3 ay degil 5 ay degil 1 yil degil koskoca 2 yildir bekliyorum artik olumsuz sonuc gormekten inan yoruldum biktim
arkadaslarimin hepsinin bebegi var hatta ikincileri ucunculeri bile var onlar surekli onlarla yaptiklari seylerden bahsederken ben uzayli gibi kaliyorum aralarinda
yinede sukrediyorum isyan etmiyorum Rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak farkindayim ama ne yapiyim elimde degil ama iyiki sizler varsiniz burasi var yalniz olmadigimi biliyorum insan bazen en yakinina bile yasadiklarini anlatamiyor cunku bazen canini en cok acitan onlarda olabiliyor

Daliacım,benim 3 yıl oldu...Moral yüksek,destek sonsuz,umut yanımızda...Herşey yolunda..Öpüyorum canım

selam herkese;
bir süredir okuyordum burdaki yazıları ama ilk defa mesaj atıyorum sizlere.
sizlerle tanısmam clearblue sayesinde oldu,cunku o kadar anlaşılmaz bir kullanım kılavuzu var ki beni deli etti ve googleda acaba bu alet nasıl kullanılıyor dıye arastırıken,bu forumu buldum=)

polikistir overım yıllaaardır.dolayıısyla ha deyince cocugum olma ıhtımalı pek yok.ama umutsuz degıl durumum cok sukur.gecen ay doktorum ilac tedavısıyle benim yumurtalarımı buyutecegını ve snrasında catlamasnı saglayacagını soyledı. ılk ay gunde 1 doz ovulasyon ılacıyla yumurtalarım buyumedı 2.ay 2doza gectık ve yumurtalarım 20cm.e kadar buyuduler=) 3-4mayısta yumurtalarım catladı,2 adet ymurtam vardı. buarada ben dktoruma 2gune bır gıttım ki yumurtalar hergun kac cm buyuyor takip edelim diye.bu ay doktoruma gıtmenın yanısıra clearblueyu da kullandım.bnm catladıgım 2 gunde de hakkaten clearblue 2 gun ustuste 3.seviyeyi gösterdi. yani clearblueyu test etmiş olduk,gercekten basarılı:) ama ilk basta nasıl kullanacagımı ogrenmekte bır hayli zorlandım taaa ki sizleri bulana kadar. sayenizde cozdum b aleti.

neyse 3-4mayısta caladıgım gunlerde yani eşimle çalıştık (böyle yazmak daha guzel sanki:) doktorum malumolaydan sonra sırtustu yat ve mumkunse hıc kalkma dedı.uykuya dalana kadar hep öyle yattım.

buarada catlama olana kadar esimle bırlıkte olmadık cunku sperm kendini ancak 3 gunde yeniliyormus,dolayısıyla 3-4mayısta mutlaka max düzeyde sperme ıhtıyacımız vardı:) enazından 3 mayısta max olmus oldu.

bu olay sonrası ılk 5-6 gun acaıp kasık yanı yumurtalık agrısı cektım.hata dktorumu aradım napıyım dedım,agrı artarsa gel bakayım dedi.ama gectı cok sukur=) suan goğüslerım feci agrıyor,zaman zaman mıdem bulanıyor ama bu sikolojik de olabilir:)

dokorum 21mayısta test yaptır dedı,umarım hersey yolunda gider. kendımı cok kaptırmak ıstemıyorum ma hrld olmazsa cok uzulucem:)

canim aramiza hosgeldin
tedavin hayirli olsun Rabbim en kisa zamanda gonlundekini nasip etsin
insallah melegin seninledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar gunaydin hihoyyyt hihoyyyt
bu sabah atesim yukseldi cok sukur cok mutlu oldum bu arada dunden beri adet belirtilerim basladi
yayacim nasilsin canim herhangi bir degisiklik varmi
dilruba anneolmakistiyorum sizler ne durumdasiniz insallah 3.seviyeyi gormussunuzdur
larnecim sen nasilsin doktor kontrolun nasil gecti bebisini gordunmu

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin,senin heyecanına da ortağız,Allah'ım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz ,göbüşün bebiş dolar,kimbilir belki ikiz...Bize gelişmeleri yaz canımcım...

Daliacım,günaydınnn

Canım ben belirtileri bıraktım,her vucut reaksiyonunu belirtiye yormak,beni yordu yaananiknanik,dil çıkarıyorum belirtiye...:roflol:,gerçekten yordo çok be güzelimmm...

Şimdi sana gelelim, harika bi haber ,ateşin kaç çıktı,daha önce kaç çıkmıştı hemen yazarmısın?Ayrıca başka bi belirti hissediyomusun peki sen?
Ayyy daliacım heyecanlandım...

daliacım hadi ver şu güzel haberi bize güldür yüzümüzü

ben 17.gündeyim şeytanın bacağını kırıp 3. seviyeye ulaşamadım daha 2.seviyede takıldım kaldım yaw
gerçi ateşim dün 36.5 ken bugün 36.2 ye düştü offf sıkılmaya başlıyorum valllahi
şaka şaka
:))

canim benim atesim beni cok korkutmustu hatta erken adet olucami falan dusunmeye baslamistim
18.36.3
19.35.4 :1shok: hatta yanlislik olmustur diye iki kez olctum ama dogruydu
20.36.2
21.36.6

onun disinda belirti olarak adet belirtileri var karnim cok agriyo ara ara kasiklarima igne batar gibi oluyor ozellikle sag tarafimda sabah belim agrimaya basladi goguslerimde dun aksamdan beri agriyo tabi bunlar belkide psikolojik olabilir ama insallah degildir

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay

anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

iipek - 1. ay

iipek hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: a.s. İnşallah bu aleti kullanan bu 5 arkadaşımızı da en kısa zamanda hamilelerin arasına alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy insallah canim inan guzel haber almayi ve vermeyi cok istiyorum ama bakalim daha benim yedi gunum var
ben ilk kullandigim ay 2.seviyeyi gormeden uce gecmistim hatta aldigim yeri arayip acaba monitor bozukmu diye sormustum oradaki beyde ilk ay olabiliyor demisti yani normalmis ama belki ilerliyen gunlerde gorurusun insallah
kac test cubugun kaldi ?

8 tane test çubuğum kaldı bugün yedeklerini alıcam

hamişlerimiz artsın bol bol olsun wannababy,kardelen,larme,zeze dualarınızı esirgemeyin daliacım sende bu listeye dahil olursun inşallah bu ay
yayacım darısı başımıza ayyy beklemesi bile acayip heyecanlı kim bilir sen ne durumdasındır bende 1 kere böyle bişi geçirdiğim için tahmin ediyorum merakını
benim bhcg 155 çıkınca inanamamıştım eşimi aradığımda ağlamaktan anlatamamıştım bile oda sersemlemiş gülmeye başlamıştı bi kaç gün bile olsa inanılmazdı inşallah sende sevinç içinde eşinle paylaşırsın

Canım ben belirtileri bıraktım,her vucut reaksiyonunu belirtiye yormak,beni yordu yaananiknanik,dil çıkarıyorum belirtiye...:roflol:,gerçekten yordu çok be güzelimmm...

:roflol::roflol::roflol: koptum vallahi belirtiye dil cikartmak ha hic aklima gelmemisti
bundan sonra bende aynini yapicam belirtilere laelaelaelaelae
ama gercektende belirti aramak insani yoruyor halbuki her vucut farkli bazi insanlar hamile kaldiginin bile farkina varmiyor cunku herhangi bir belirtileri yok aylar sonra doktora gidip ogreniyorlar

8 tane kaldiysa buyuk bir ihtimalle hepsini ister canim
insallah canim insallah nedense larneden sonra bu ayin uguruna inandim ama atesim dusuk olunca pek umudum kalmamisti acikcasi bakalim gerci birsey soylemek icin daha cok cok erken yine benim atese belli olmaz bakarsin yarin duser
ama olmassada ne yapalim saglik olsun deyip yola umutla devam edicem
insallah yayacim,sen,dilruba ve iipekten guzel haberler alip sevinicez:dance::dance::dance:

Dilimizi çıkarıp yeter be dalga geçtiğin demesek şu belirtilere, vallah elinde oynatacak delirticek bizi be güzelim...O yüzden takmıyorum heyt diyorum ben Çok üzgünüm çoook

Daliacım ateş konusu biraz düşündürücü,çok bağlamamak lazım,pek bilgili değilim bu konuda ama 38 olursa ok,ama değilse yanıltıyor,sana sordum çünkü benim dün 36,1 di dün akşam ve bugün sabah 36,9 du.düzenli bakmak lazım sanırım..

Ben olmıcak diye düşünüyorum,o yüzden gelllsinnnn kırmızılar, tekrar hararetli çalışmalarrr başlasın,heyecanlı bekleyiş gelsin çatsınnnnnn diyorum.sositososito

Daliacım acayip meraklandırdın beni yine ateşimi ölçtüm,36,9 du.Sen koltukaltından mı ölçüyosun.

vallahi artik ne dusunecegimi sasirdim canim ben atesime her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan bakiyorum ama dedigin dogru ates konusu dusundurucu pek baglamamak lazim cunku dun ates olcme yontemindeki topikte arkadasin birinin atesi 35.9 cikiyormus hamile oldugu halde o yuzden ne kadar dogru bir yontem tartisilir ama bazi kisilerde gercekten ise yariyo
benimde kirmizilar gelir yakindir cunku belim karnim ve sag gogsum inanilmaz agiriyor
kirmizilar bize alisti birakmiyorlar pesimizi kötükedihüso

Daliacım acayip meraklandırdın beni yine ateşimi ölçtüm,36,9 du.Sen koltukaltından mı ölçüyosun.

ben dil altindan olcuyorum canim dil alti daha dogru sonuc veriyomus sende oyle yap
birde sabah yataktan kalkmadan olcucekmissin
gecen aksam ruyamda kadinin biri derecemi aldi gidiyor delikafadulden kadina nasil sinir oldum bir gorsen:roflol::roflol:cabuk getir derecemi sabah atesime bakmam lazim cok onemli diyorum
sırnaşık şey kafayimi yiyorum ne kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…