Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar bugun benim ilk doktor kontrolum var

5 hafta + 1 gun olduk..

ama eşimle sabah kavga ettik moralim cok bozuldu beraber benim araba ile gidiyorduk beni metrobuse bırakacaktı. kavga edince indi gitti. bende araba ile işe devam ettim. akşam kontrol var eğer gelmezse cok kotu bozusacagız.. hic affetmicem onu

gunaydin yayacim
nasilsin canim herhangi bir belirtin varmi

yayacım nasılsın.. bugun gogus agrın nasıl var mı bir belirti.. haberlerini bekliyorum

Kızlarrrr herkese merhabaaaa,
Belirti falan yok canlarım,sadece çok sık tuvalete çıkıyorum,onun dışında gögüs ağrısı hiç yok,midem hassas sadece ama dediğim gibi çok erken kalkıyorum vucudumun tepkisi yorgunluğum olabilir,ahhh keşke ama bu ay yok galiba kızlar...Olmazsa da gelecek ay bol çalışmalı günler beni bekliyor...Napalım Allah'ım ne derse o olur..

dalia,anneolmakistiyorum,dilrubadan güzel haber beklicez...ınşallahhh yarabbim,inşallah
Larmeeeee hepimize dua et güzelimmmm

yok öyle şey,gelir merak etme,bozuşma da,belki sen alınganlık yapmış olabilir misin?Yapıcı ol,annesin sen, canım benim...
Bebiş haberini ver yarın bize...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

canım, sıkma canını, üzme bebişini. erkeklerin hepsi böyle. bak ben kaçıncı haftamdayım, eşim hala bir kere bile gelmedi benle doktora. umurumda da değil. küçük adamım, canım oğluşum beni hiç yalnız bırakmıyor. oğluşumla paylaşmak bana daha büyük bir keyif veriyor.

sende bebeğini görüceksin. bebişinle tanışıcaksın inşallah. ne olursa olsun sen mutlu ol. a.s.

canım, belirti aramaya çalışarak sıkma canını. hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı. tek belirtim adet gecikmesiydi. göğüs ağrısı, büyümesi, sık idrara çıkma vs... hepsi sonradan oldu.

İnşallah sessizce konmuştur meleğin içine.a.s.

wannababycim,bugün sabah monitörü açmayı unuttum ,şimdi açtım ,herhangi birşey olur mu? 24.gündeyim

İnşallah canım benim,inşallah,dua et hepimizea.s.,belirtilerin kaçıncı haftada yada kaçıncı günde başladı hatırlıyo musun?

dalia,anneolmakistiyorum,dilrubadan güzel haber beklicez...İnşallahhh yarabbim,inşallah
Larmeeeee hepimize dua et güzelimmmm

ben bu ayda guzel haber veremiycem buyuk bir ihtimalle canim senağlama
adetime 8 gun kaldi hic bir belirti yok ve vucut isimda cok dusuk insallah diger arkadaslarimiz hayirlisiyla guzel haberlerini verirler bizlerede umut olurlar :Saruboceq: :Saruboceq:

öyle deme canım be,çalışmaya devam edicez bırakmıcaz peşini...Bizim ayımız bizi bekliyo,kaçırmadan heyecanla değerlendiricezzzzzz....:teselli::teselli::teselli:

kızlar belirtim yok diye moralinizi bozmayın .. her kadında aynı olacak diye bir kural yok canlar. ben bu ay guzel haberler alacagımıza inanıyorum.. bu ay olmazsa daha onumuzde guzel yaz ayları var.. bebişiniz gelsin en kısa zamanda inşallah

wannababycim,bugün sabah monitörü açmayı unuttum ,şimdi açtım ,herhangi birşey olur mu? 24.gündeyim

canım, vallahi ne desem yalan olur şimdi. nevrosky daha iyi bilir bunu. uğrarsa cevap verir eminim. yada aldığın yeri arasan belki yardımcı olurlar.a.s.

İnşallah canım benim,inşallah,dua et hepimizea.s.,belirtilerin kaçıncı haftada yada kaçıncı günde başladı hatırlıyo musun?

etmez olurmuyum canım. dualarım hem bebek sahibi olmak isteyen, hemde hamile olup bebeğini sağlıcakla kucağına almak isteyen herkesle.

canım, benim belirtilerim yavaş yavaş belirdi. mesela 8.9. haftalarda az bir süre midem bulandı. sonra göğüslerim şişmeye başladı. bir süre kasıklarımda çok batmalar oldu. şimdilerde ise yine çok fazla bir belirtim yok. Rabbim hayırlısını versin tatlım. ama dediğim gibi belirti arayıp takılma canım.

Kızlar kesinlikle eminim 1-2 gün içerisinde adet olucam,kasığımdaki bu ağrıyı gayet iyi tanıyorum.Ben gelecek ay sevindiricem sizi belki..

Hatta sevindiricem Allah'ımın izniyle neler olacak nelerrrrrrr:jeyyar::jeyyar:Çok üzgünüm çoook...Kızlar ben kendimi iyi hissediyorum neden biliyo musunuz ben dahil hepimizin mutluluk hallerini hissedebiliyorum,bebişlerimizin çok yakınımızda olduğunu hissedebiliyorum...

Seni bu umutlu halinden dolayı takdir ediyorum yayacım.Aslında bana da umut veriyosun.Çünkü etrafımdaki umutsuz kişiler olumsuz yönde etkiliyor beni.Moral çok önemli.Ben çok umutluyum bu ay ama rahmim ters olduğu için biraz korkuyorum hamiş kalamamaktan.Gerçi doktor sorun olmaz dedi.Hayırlısı, olacaksa bi şekilde olur zaten.

Canım ben çok inanıyorum,sana hemen bi örnek vermek istiyorum karşı komşumun aynı senin gibi rahmi ters ve doktor zorlanabilirsin demiş,dedikten 5 ay sonra hamile kalmış ve 9 yıl sonra hadi kardeşi olsun demişler hemen tekrar kalmış,hiç problem değilmiş,kendisi bu konuda çok bilgilidir,buna inan.Hiççç düşünme bile bak gör çığlıklarımızı nasıl paylaşıcaz.Benim adet gelsin gelecek ay serüven devam edecek,inşallah final olur...a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…