16.günde hala 2. seviyedeyim bekliyorum valla dört gözle:)
gunaydin yayacim
nasilsin canim herhangi bir belirtin varmi
evet :) 22 nisanda yumurtladım.. 2 mayısta uyandıgımda cok gogus agrım vardı. 3 mayısta da test yaptım pozitif cıktı..
hadi bakalımmmmmmmmmmmmm guzel haberlerini alalım.
sende 2 mayısta yumurtlamıstınnn
yayacım nasılsın.. bugun gogus agrın nasıl var mı bir belirti.. haberlerini bekliyorum
kızlar bugun benim ilk doktor kontrolum var
5 hafta + 1 gun olduk..
ama eşimle sabah kavga ettik moralim cok bozulduberaber benim araba ile gidiyorduk beni metrobuse bırakacaktı. kavga edince indi gitti. bende araba ile işe devam ettim. akşam kontrol var eğer gelmezse cok kotu bozusacagız.. hic affetmicem onu
kızlar bugun benim ilk doktor kontrolum var
5 hafta + 1 gun olduk..
ama eşimle sabah kavga ettik moralim cok bozulduberaber benim araba ile gidiyorduk beni metrobuse bırakacaktı. kavga edince indi gitti. bende araba ile işe devam ettim. akşam kontrol var eğer gelmezse cok kotu bozusacagız.. hic affetmicem onu
Kızlarrrr herkese merhabaaaa,
Belirti falan yok canlarım,sadece çok sık tuvalete çıkıyorum,onun dışında gögüs ağrısı hiç yok,midem hassas sadece ama dediğim gibi çok erken kalkıyorum vucudumun tepkisi yorgunluğum olabilir,ahhh keşke ama bu ay yok galiba kızlar...Olmazsa da gelecek ay bol çalışmalı günler beni bekliyor...Napalım Allah'ım ne derse o olur..
canım, belirti aramaya çalışarak sıkma canını. hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı. tek belirtim adet gecikmesiydi. göğüs ağrısı, büyümesi, sık idrara çıkma vs... hepsi sonradan oldu.
İnşallah sessizce konmuştur meleğin içine.a.s.
dalia,anneolmakistiyorum,dilrubadan güzel haber beklicez...İnşallahhh yarabbim,inşallah
Larmeeeee hepimize dua et güzelimmmm
ben bu ayda guzel haber veremiycem buyuk bir ihtimalle canim senağlama
adetime 8 gun kaldi hic bir belirti yok ve vucut isimda cok dusuk insallah diger arkadaslarimiz hayirlisiyla guzel haberlerini verirler bizlerede umut olurlar :Saruboceq: :Saruboceq:
wannababycim,bugün sabah monitörü açmayı unuttum ,şimdi açtım ,herhangi birşey olur mu? 24.gündeyim
İnşallah canım benim,inşallah,dua et hepimizea.s.,belirtilerin kaçıncı haftada yada kaçıncı günde başladı hatırlıyo musun?
Bugün bi değişiklik var mı canım...yerimseniben
Hatta sevindiricem Allah'ımın izniyle neler olacak nelerrrrrrr:jeyyar::jeyyar:Çok üzgünüm çoook...Kızlar ben kendimi iyi hissediyorum neden biliyo musunuz ben dahil hepimizin mutluluk hallerini hissedebiliyorum,bebişlerimizin çok yakınımızda olduğunu hissedebiliyorum...
Seni bu umutlu halinden dolayı takdir ediyorum yayacım.Aslında bana da umut veriyosun.Çünkü etrafımdaki umutsuz kişiler olumsuz yönde etkiliyor beni.Moral çok önemli.Ben çok umutluyum bu ay ama rahmim ters olduğu için biraz korkuyorum hamiş kalamamaktan.Gerçi doktor sorun olmaz dedi.Hayırlısı, olacaksa bi şekilde olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?