öyle düşünme daliacım ya,bi bakarsın sürpriz olur çığlık atarız,hadiiii yaaaa olumlu düşünelim yapmaaa,neden ayrı kalıyosunuz yaşadığın yerde çektir daha iyi olurdu.Dur bakalım öyle deme daha varrrrr
İnşallah canım benim ya
kızlar merhaba
benm bugun ateslendim biraz ise gitmedim.. yarın kontrolum var..cok heyecanlanıyorum..inşallah guzel haberler alırız..
sizde umutsuzluga kapılmayın lutfen cok dusunmemeye calısın.. rahatladıgınız ay olacak bu iş
slm kızlar ne olur yardım edin bana ben pkoyum reglim düzensiz geçen ay ilaçsız 3gün az kanamam oldu bu gün 30.günü 1haftadır kasıklarım ağrıyodu dün normal ovulasyon testinden aldım bugün öylesine yapıyım dedim ve biri net birii silik çizgi çıktı bu ne demek ne olur yardım edin
slm kızlar ne olur yardım edin bana ben pkoyum reglim düzensiz geçen ay ilaçsız 3gün az kanamam oldu bu gün 30.günü 1haftadır kasıklarım ağrıyodu dün normal ovulasyon testinden aldım bugün öylesine yapıyım dedim ve biri net birii silik çizgi çıktı bu ne demek ne olur yardım edin
Canım ilk kez kullandığın için 3.seviyeyi göremeyebilirsin,monitörün tanıma ayı olabilir,bazı arkadaşların öyle oldu.
ben ilk ay ve ikinci ay gördüm 3.seviyeyi gördüm.
ama farklı zamanlarda
ilk ayımda 6.gün test istedi.1.gün 1.seviye 2-3-4-5-6-7.gün 2.seviye , 8.ve 9.gün 3.seviyeyi gördüm,
ikinci ayımda yine 6.gün test istedi direk 2.seviye ile başladım 7. ve 8.gün 3.seviyeyi gördüm.
Canım az kalmış seninde ,bi problem yok,hiç endişelenme,2.seviyede olduğun için günaşırı çalışmaya devam et.3.seviyeyi gördüğün sabah ve ertesi gün sabah larmenin dediği gibi çalış.
larme test yaptım negatif yaya ben bende anlamadım benimki normal ovulasyon testi denemek amaçlı yaptım böyle olunca şaşırdım ilkkez kullanıyorum bide biyerde okudum hamilelik varsa yine çift çizgi çıkıyor diye reglimin ortalarında olsa dediğin gibi 24saat sonra yumurtam çatlıcak diye düşünürdüm bi kaç gün daha bekleyip reglimi olabilmek için ilaç alıcam
16.günde hala 2. seviyedeyim bekliyorum valla dört gözle:)
Canım sağol ya içime su serptin yayacım.Bugün de 2. seviyedeyim üzülmüştümsenağlama bir an şimdi huzurluyum.Ama akıntılarım da arttı hissediyodurum az kaldı 3e.Bu arada senin de az kaldı yayacım takip ediyorum.Hayırlısı mutlu haberlerini sabırsızlanarak bekliyorum.mutlu bir habere ihtiyacımız var kızlar ,hadi biliyorum en kısa zamanda birimiz hamiş kalacak:CüvCüv:,gerçekten hissediyorum.:teytey:
Larmecim,yaz bi,benim yumurtlamadan sonraki 10.günüm senin 10.gün gögüs ağrın başlamış mıydı?
larme test yaptım negatif yaya ben bende anlamadım benimki normal ovulasyon testi denemek amaçlı yaptım böyle olunca şaşırdım ilkkez kullanıyorum bide biyerde okudum hamilelik varsa yine çift çizgi çıkıyor diye reglimin ortalarında olsa dediğin gibi 24saat sonra yumurtam çatlıcak diye düşünürdüm bi kaç gün daha bekleyip reglimi olabilmek için ilaç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?