Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

insallah dedigin gibi surpriz yapar bizim nazli bebislerimiz
ben biletimi almistim zaten mayisin 27 kismetse ailemi ziyarete gidicem 3 hafta kadar kalmayi dusunuyorum gitmiskende rahim filmini orada cektiricem esim benimle gelemiyecegi icinde monitoru kullanmama gerek yok tabi eger olurda bu ay bir surpriz olursa gitmiycem

kızlar merhaba

benm bugun ateslendim biraz ise gitmedim.. yarın kontrolum var..cok heyecanlanıyorum..inşallah guzel haberler alırız..

sizde umutsuzluga kapılmayın lutfen cok dusunmemeye calısın.. rahatladıgınız ay olacak bu iş

slm kızlar ne olur yardım edin bana ben pkoyum reglim düzensiz geçen ay ilaçsız 3gün az kanamam oldu bu gün 30.günü 1haftadır kasıklarım ağrıyodu dün normal ovulasyon testinden aldım bugün öylesine yapıyım dedim ve biri net birii silik çizgi çıktı bu ne demek ne olur yardım edin

bende heyecanlandım güzelim,haber ver bize...
Kızzzz sen rahat mıydın günlerin yaklaştığında....Olmuyo işte,öğrensem diyosun...Az kaldı benim bakalımmmmmmmmm

canımcım,30.günü derken tekrar reglinin olması gerekmiyormu?Ovulasyonda silik çıktıysa yumurtlamana az var demek oluyor çalışman gerekiyor gibi ama anlamadım pek.Durumunu ayrıntılı anlat istersen

Larmecim,yaz bi,benim yumurtlamadan sonraki 10.günüm senin 10.gün gögüs ağrın başlamış mıydı?

tuanam canım diger forumda da dedigim gibi sen ovulasyon testine guvenme canım. onunmal hamile olup olmadıgını anlayamazsın

ya bir idrar testi yaptır yada garanti olsun diye kan testi yaptır canım

Canım sağol ya içime su serptin yayacım.Bugün de 2. seviyedeyim üzülmüştümsenağlama bir an şimdi huzurluyum.Ama akıntılarım da arttı hissediyodurum az kaldı 3e.Bu arada senin de az kaldı yayacım takip ediyorum.Hayırlısı mutlu haberlerini sabırsızlanarak bekliyorum.mutlu bir habere ihtiyacımız var kızlar ,hadi biliyorum en kısa zamanda birimiz hamiş kalacak:CüvCüv:,gerçekten hissediyorum.:teytey:

larme test yaptım negatif yaya ben bende anlamadım benimki normal ovulasyon testi denemek amaçlı yaptım böyle olunca şaşırdım ilkkez kullanıyorum bide biyerde okudum hamilelik varsa yine çift çizgi çıkıyor diye reglimin ortalarında olsa dediğin gibi 24saat sonra yumurtam çatlıcak diye düşünürdüm bi kaç gün daha bekleyip reglimi olabilmek için ilaç alıcam

Güzelim,ovulasyon testi ile gebelik testi ayrı şeyler ama aynı şeyler gibi bahsetmişsin.Eğer 30.gün olmasına rağmen ovulasyon testi çift çizgiyse yumurtlamaya başlıyosun demektir,buda farklı bi durum.30.gün olduğu için gebelik testi yapman gerekirdi,yapmışsın.Bence canım doktor kontrolünde misin bilmiyorum ama kesinlikle bir doktorun görüşünü al,ilacınıda durumunuda değerlendirip kendisi yönlendirmeli,herşeyin yoluna gireceğinden eminim canım benim,bizede haber ver...

16.günde hala 2. seviyedeyim bekliyorum valla dört gözle:)

Çalışmaya devam güzelim,çok azcık kalmış...

Bugün bi değişiklik var mı canım...yerimseniben

Larmecim,yaz bi,benim yumurtlamadan sonraki 10.günüm senin 10.gün gögüs ağrın başlamış mıydı?

evet :) 22 nisanda yumurtladım.. 2 mayısta uyandıgımda cok gogus agrım vardı. 3 mayısta da test yaptım pozitif cıktı..

hadi bakalımmmmmmmmmmmmm guzel haberlerini alalım.

sende 2 mayısta yumurtlamıstınnn

tuanacım pco oldugun icin yeni yumurtluyor olabilirsin madem ovulasyon testinde cift cizgi cıktı. ben senin yerinde olsam regl icin ilac alacagıma bol bol deneme yaparım.. belki tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…