Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

senin bu pozitif haline gercekten hayranim yayacim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benimde son 10 gunum kaldi bendede hic belirti falan yok keske hamile kalir kalmaz ogrenebilsek ne guzel olurdu -tatlicadiarzu-

ya benim dış gebeliğim sağdaki tüpümdeydi laparoskopiyle alındı doktorum çok ufak olduğunu hasar olmadığını sağdanda hamile kalabileceğimi söyledi ama ne biliim ben o günden sonra sağ tarafıma yatmamaya özen gösteriyorum sanki tekrar aynı şey olucakmış gibi geliyor o yüzden sordum

senin bu pozitif haline gercekten hayranim yayacim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benimde son 10 gunum kaldi bendede hic belirti falan yok keske hamile kalir kalmaz ogrenebilsek ne guzel olurdu -tatlicadiarzu-

Teşekkür ederim canım benim ama o kadar değil yaaa,bende ara sıra hadiiiii diyorum ama geçirdiğim sıkıntılı günlerden sonra kendimi teselli edip olumlu olmaya çalıştım,sanırım başardım.Hayırlı ayımıza inanıyorum,zorlamamak,niye olmadı dememek gerektiğini öğrendim.Bak gör çığlıklarımızı paylaşıcaz en kısa zamanda....

Kıyamam sana haklısın,kolay bi durum değil canımsın,ama öyle değerlendirme,can ordaysa konar içine sen elinden geleni yap,duanı eksik etme canım benim.

saol hayatım verdiğin bilgiler için sadece bişi sorcam bi kaç yerde daha okudum neden sağa yatılıyor bir sebebi varmı?

canım belli bir nedeni var mı bilmiyorum.. ama ben denedim tuttu..daha onceleri hep sırt ustu yatıyordum ayaklarımı havaya kaldırıp.. bu sefer boyle denedim.. belki de denk geldi bilemiyorum.. ama yine bu forumdan okumustum yazan kız denedigim ay hamile kaldım demişti.. bende denedim oldu batıl inanc belki ama belkş fiziki bir acıklaması da vardır

günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye
3. seviyeyide görürüm dimi kızlar

Canım bizim ilk ay 3. kademe görünmemişti. Bir arkadaşın daha. Ama sonraki kullananların hepsinde görünmüştü. Aletin seni tanımasına bağlı. Göremesen de canını sıkma. Bir sonraki ay muhakkak görürsün. a.s.

daliacım heyecanını anlıyorum ama inan erken ogrenmekte bazen iyi degil canım.. cunku tutunamazsa bebegin sonra üzülürsün. ama ben hep söyle dusundum saglıklı ve hayırlı olacaksa sıkı sıkı tutunsun..

canım sen hic korkma allahım hayırlı ve saglıkle nasip et de.. benim bir arkadasımda dıs gebelikten 2 ay sonra hamile kaldı. dogurdu bile .. hayırlı ve saglıklı bebek ise annesinin rahmine sıkı sıkı tutunsun inşallah

ay inşallay benim dış gebeliğimin üzerinden 10 ay geçti şubattada kimyasal bir geçirdim 3.de gene terslik olmasından korktuğumdan sordum o zaman 1 kere sağa yatarım 1 kere sola olur biter sol tarafta küsmemiş olur :) bu ay umutluyum bişiler olucak:))

ay inşallay benim dış gebeliğimin üzerinden 10 ay geçti şubattada kimyasal bir geçirdim 3.de gene terslik olmasından korktuğumdan sordum o zaman 1 kere sağa yatarım 1 kere sola olur biter sol tarafta küsmemiş olur :) bu ay umutluyum bişiler olucak:))

selam kızlar.size bişey sorucam içime kurt düştü ya.4 gündür 2. seviyedeyim 3. seviyeye erişemedim bi türlü.3 gündür çalışmayı da bıraktık.sırf 3.seviyeyi görmek için.ilk kez kullandığım için bilemiyorum,belki de 3. seviyeyi göremem.Ama şunu sorayım acaba 4. seviye bu kadar uzun mu sürüyor?

Canım ilk kez kullandığın için 3.seviyeyi göremeyebilirsin,monitörün tanıma ayı olabilir,bazı arkadaşların öyle oldu.
ben ilk ay ve ikinci ay gördüm 3.seviyeyi gördüm.
ama farklı zamanlarda
ilk ayımda 6.gün test istedi.1.gün 1.seviye 2-3-4-5-6-7.gün 2.seviye , 8.ve 9.gün 3.seviyeyi gördüm,
ikinci ayımda yine 6.gün test istedi direk 2.seviye ile başladım 7. ve 8.gün 3.seviyeyi gördüm.
Canım az kalmış seninde ,bi problem yok,hiç endişelenme,2.seviyede olduğun için günaşırı çalışmaya devam et.3.seviyeyi gördüğün sabah ve ertesi gün sabah larmenin dediği gibi çalış.

Kızlar bende hala bi belirti yok,geçen ay 20 nisandı adet tarihim az kaldı ama umutlu değilim,inşallah yanılırım :1shok: olurum.
monitörü 2 aydır kullanıyorum ama aslında 1.ayım.İlk ay şehir dışındaydım çalışamadık.Eğer güzel haberim bu ay değilse gelecek ayın randevusunu alıyorum şimdiden alkisalkisalkisdelikafadulden

yayacim cok az kalmis canim inan bende cok heyecanliyim insallah hayirlisiyla guzel haberi vericeksin canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim de az kaldi ama belirti yok sadece aksam sag kasigimda agri degil de sanki igne batiyormus gibi birsey oldu bayagi uzun surdu bu sabahta ayni batmayla uyandim
ama benimde hic umidim yok :1no2:cunku monitorun yanisira ateste olcuyorum ve bu sabah vucut isim cok dusuktu senağlama
eger bu ayda hamile kalmassam gelecek ay ailemin yanina gidecegim rahim filmide cektirmem lazim esimdende ayri olucagim icin haziran ayinda monitoru kullanmiycam
yani benim umutlar temmuza kaliyor senağlamasenağlama

öyle düşünme daliacım ya,bi bakarsın sürpriz olur çığlık atarız,hadiiii yaaaa olumlu düşünelim yapmaaa,neden ayrı kalıyosunuz yaşadığın yerde çektir daha iyi olurdu.Dur bakalım öyle deme daha varrrrr

Kızlar neye bağlanır bilmem heyecanlanamıyorum,umarım innşallahhh adet olmam gerçi ama halsizlik ve üzerimde acayip ağırlık var.Uyumak ve dinlenme isteği çok çok hafif mide ağrısı ve bulantı var,çok hafif.Onun haricinde herhangi bir belirti yok.Çok erken kalktığım ve koşturduğum için olma olasılığıda yüksek.Zamanımızı doldurup öğrensek di mi daliacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…