saol hayatım verdiğin bilgiler için sadece bişi sorcam bi kaç yerde daha okudum neden sağa yatılıyor bir sebebi varmı?
evet güzelim haklısın,belirti aramak için erken mi bilmiyorum,sanki belirti olmalı gibi geliyor bazen...Kesinlikle vaktini sabırla bekliyip,birbirimize destek olucaz,herşey yolunda sakin bu sefer vucudum,kasık ağrımda geçti.Dediğin gibi bu ay gelmezse,gelecek ay daha dikkatle bütün vakti buna harcıcam eşim yandı sırnaşık şeysırnaşık şey
senin bu pozitif haline gercekten hayranim yayacim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benimde son 10 gunum kaldi bendede hic belirti falan yok keske hamile kalir kalmaz ogrenebilsek ne guzel olurdu -tatlicadiarzu-
ya benim dış gebeliğim sağdaki tüpümdeydi laparoskopiyle alındı doktorum çok ufak olduğunu hasar olmadığını sağdanda hamile kalabileceğimi söyledi ama ne biliim ben o günden sonra sağ tarafıma yatmamaya özen gösteriyorum sanki tekrar aynı şey olucakmış gibi geliyor o yüzden sordum
saol hayatım verdiğin bilgiler için sadece bişi sorcam bi kaç yerde daha okudum neden sağa yatılıyor bir sebebi varmı?
günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye
3. seviyeyide görürüm dimi kızlar
senin bu pozitif haline gercekten hayranim yayacim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benimde son 10 gunum kaldi bendede hic belirti falan yok keske hamile kalir kalmaz ogrenebilsek ne guzel olurdu -tatlicadiarzu-
ya benim dış gebeliğim sağdaki tüpümdeydi laparoskopiyle alındı doktorum çok ufak olduğunu hasar olmadığını sağdanda hamile kalabileceğimi söyledi ama ne biliim ben o günden sonra sağ tarafıma yatmamaya özen gösteriyorum sanki tekrar aynı şey olucakmış gibi geliyor o yüzden sordum
selam kızlar.size bişey sorucam içime kurt düştü ya.4 gündür 2. seviyedeyim 3. seviyeye erişemedim bi türlü.3 gündür çalışmayı da bıraktık.sırf 3.seviyeyi görmek için.ilk kez kullandığım için bilemiyorum,belki de 3. seviyeyi göremem.Ama şunu sorayım acaba 4. seviye bu kadar uzun mu sürüyor?
15.günüm tık yok kızlar:)
Kızlar bende hala bi belirti yok,geçen ay 20 nisandı adet tarihim az kaldı ama umutlu değilim,inşallah yanılırım :1shok: olurum.
monitörü 2 aydır kullanıyorum ama aslında 1.ayım.İlk ay şehir dışındaydım çalışamadık.Eğer güzel haberim bu ay değilse gelecek ayın randevusunu alıyorum şimdiden alkisalkisalkisdelikafadulden
yayacim cok az kalmis canim inan bende cok heyecanliyim insallah hayirlisiyla guzel haberi vericeksin canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim de az kaldi ama belirti yok sadece aksam sag kasigimda agri degil de sanki igne batiyormus gibi birsey oldu bayagi uzun surdu bu sabahta ayni batmayla uyandim
ama benimde hic umidim yok :1no2:cunku monitorun yanisira ateste olcuyorum ve bu sabah vucut isim cok dusuktu senağlama
eger bu ayda hamile kalmassam gelecek ay ailemin yanina gidecegim rahim filmide cektirmem lazim esimdende ayri olucagim icin haziran ayinda monitoru kullanmiycam
yani benim umutlar temmuza kaliyor senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?