merhaba kizlar
cicegi burnunda anne adaylari nevrosky,wannababy,larne anneler gununuzu kutlarim insallah bu guzel anlamli gunu gelecek yil meleklerinizle birlikte kutlarsiniz a.s. a.s. a.s.
Aynen dalia arkadaşıma katılıyorum hepinizin anneler gününü kutlarım...a.s.a.s.
Daliacım,anne aday adayı olarak bizimkinide kutlayalım a.sa.s
merhaba kizlar
cicegi burnunda anne adaylari nevrosky,wannababy,larne anneler gununuzu kutlarim insallah bu guzel anlamli gunu gelecek yil meleklerinizle birlikte kutlarsiniz a.s. a.s. a.s.
Bende hiçbir belirti yok kızlar,sanırım bu aydan sonra enerjimi toplamalıyım,umarım sevinçli haberler olur ama pek ümitli değilim nedense...
kizlar merhaba
bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez
kızlar ,bugün 11. günüm ,aslında 12.günüm hala 2. seviyedeyim.Sabırsızlanıyorum 3.seviyeyi görmek için.Sanki görünce hamile kalacakmışım gibi.Bu ay stres yok.Monitöre güvenim sonsuz.Gerisi Allah'a ve bize kaldı artık.
merhaba kizlar
Bende hiçbir belirti yok kızlar,sanırım bu aydan sonra enerjimi toplamalıyım,umarım sevinçli haberler olur ama pek ümitli değilim nedense...
günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye
3. seviyeyide görürüm dimi kızlar
günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye
3. seviyeyide görürüm dimi kızlar
yayacım karamsarlık yok.. benimde son 4 gune kadar pek bir belirtim yoktu. sadece adet olacak mısım gibi kasıklarım agrıyordu.. ümidini kaybetmek yokkk..
daha belirti icin erken canim hemen olumsuz dusunme insallah allahin izniyle olucak ama olmassada gelecek ay biliyosun bu ay benimde ikinci ayim belki bu ayda olmuycak ama vakti zamani geldiginde bir gun mutalaka hepimizin bebisleri olucak insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben 6. gunden 14. gune kadar 2. seviye gordum 15. ve 16. gun 3. seviyeyi gordum. 17.gun 2. seviyeye dustu ve sonra 1. seviyeye dustu..
sende benim gib gec yumurtluyor olabilirsin canım bu ay..
bence siz bugun dinlenin.. spermlerde dinlenmiş olsun. her an 3. seviyeyi gorebilrisiniz ve enerjiye ihtiyacınız var.. 3. seviyeyi gordugunuzde sabah berbaber olmaya calısın tatlım.. ve sonra saga donup cenin pozisyonunda 40 dakika yatmayı unutma canımcım
kızlar ,bugün 11. günüm ,aslında 12.günüm hala 2. seviyedeyim.Sabırsızlanıyorum 3.seviyeyi görmek için.Sanki görünce hamile kalacakmışım gibi.Bu ay stres yok.Monitöre güvenim sonsuz.Gerisi Allah'a ve bize kaldı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?