Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

merhaba kizlar
cicegi burnunda anne adaylari nevrosky,wannababy,larne anneler gununuzu kutlarim insallah bu guzel anlamli gunu gelecek yil meleklerinizle birlikte kutlarsiniz a.s. a.s. a.s.

Aynen dalia arkadaşıma katılıyorum hepinizin anneler gününü kutlarım...a.s.a.s.
Daliacım,anne aday adayı olarak bizimkinide kutlayalım a.sa.s

Bende hiçbir belirti yok kızlar,sanırım bu aydan sonra enerjimi toplamalıyım,umarım sevinçli haberler olur ama pek ümitli değilim nedense...

merhaba kizlar
cicegi burnunda anne adaylari nevrosky,wannababy,larne anneler gununuzu kutlarim insallah bu guzel anlamli gunu gelecek yil meleklerinizle birlikte kutlarsiniz a.s. a.s. a.s.

Canlarım çok teşekkürler ben de bütün anne adaylarının Anneler gününü kutluyorum. :1hug: a.s. İnşallah diğer emek veren arkadaşlarımız da bir sonraki seneyi kucaklarında bebekleriyle kutlayacaklar. a.s. a.s. a.s.

Maşallah herkes harıl harıl çalışıyor. Ben sizlerden çok umutluyum. Allah hepinizin yardımcısı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kizlar

canım, çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.a.s.

evet canim haklisin anne aday adayi olarak senin, anneolmakistiyorum ve dilrubanin anneler gununu kutluyorum a.s.

insallah rabbim en kisa zamanda bizede anne adayi ve anne olmayi nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

Bende hiçbir belirti yok kızlar,sanırım bu aydan sonra enerjimi toplamalıyım,umarım sevinçli haberler olur ama pek ümitli değilim nedense...

daha belirti icin erken canim hemen olumsuz dusunme insallah allahin izniyle olucak ama olmassada gelecek ay biliyosun bu ay benimde ikinci ayim belki bu ayda olmuycak ama vakti zamani geldiginde bir gun mutalaka hepimizin bebisleri olucak insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum bende hepinizi iyi dileklerimle öpüyorum bizde bir gün anne olucaz elbet hamiş olanlarda hayırlısıyla ilk anneler gününü kutlamış oldular
güzel bir gün
güzel dilekler
süpersiniz arkadaşlar günümüz kutlu olsun

kizlar merhaba

bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez

canım 2.seviyeye dustuyse 1 kere daha deneyin isterseniz. zaten ondan sonra artık bekleme vakti geliyor. yumurtan catladı cunku

dilruba az kaldı canım 3. seviyeyi gormeye.. aman o gunleri kacırmayın ve sabahtan deneyin ..

günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye
3. seviyeyide görürüm dimi kızlar

yayacım karamsarlık yok.. benimde son 4 gune kadar pek bir belirtim yoktu. sadece adet olacak mısım gibi kasıklarım agrıyordu.. ümidini kaybetmek yokkk..

günaydın bugün 14 gün hala tık yok sabahları test yapıyorum fakat hala 2.seviyedeyim korkmaya başladım 3 e çıkamıcam diye

canım ben 6. gunden 14. gune kadar 2. seviye gordum 15. ve 16. gun 3. seviyeyi gordum. 17.gun 2. seviyeye dustu ve sonra 1. seviyeye dustu..

sende benim gib gec yumurtluyor olabilirsin canım bu ay..

bence siz bugun dinlenin.. spermlerde dinlenmiş olsun. her an 3. seviyeyi gorebilrisiniz ve enerjiye ihtiyacınız var.. 3. seviyeyi gordugunuzde sabah berbaber olmaya calısın tatlım.. ve sonra saga donup cenin pozisyonunda 40 dakika yatmayı unutma canımcım

tabiki görüceksin canım benim,benim geçen ay geç yumurtlama oldu bu ay erken oldu,farklı da olabilir endişelenme,heyecanla bekle...a.sa.s

yayacım karamsarlık yok.. benimde son 4 gune kadar pek bir belirtim yoktu. sadece adet olacak mısım gibi kasıklarım agrıyordu.. ümidini kaybetmek yokkk..

doğru canım,hiç yok hiç,ne gögüs ne kasık ağrısı,kasık ağrım vardı biliyosun o da geçti.
Ben çok hareketli geçiriyorum günlerimi,bahçem,ev ve işimle bedenim dinlemiyor kaydirigubbakcemile2,çok mutluyum böyle ama kendimi ara sıra dinlesem iyi olacak yine de fisfisfisfisfisfis

evet güzelim haklısın,belirti aramak için erken mi bilmiyorum,sanki belirti olmalı gibi geliyor bazen...Kesinlikle vaktini sabırla bekliyip,birbirimize destek olucaz,herşey yolunda sakin bu sefer vucudum,kasık ağrımda geçti.Dediğin gibi bu ay gelmezse,gelecek ay daha dikkatle bütün vakti buna harcıcam eşim yandı sırnaşık şeysırnaşık şey

saol hayatım verdiğin bilgiler için sadece bişi sorcam bi kaç yerde daha okudum neden sağa yatılıyor bir sebebi varmı?

Son durum nedir canım? haberdar et,çok içten yazmışsın inşallah güzel haberlerin olur bu ay,pozitif düşünce ve inanç herşeyi olumlu etkiliyor canım harikasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…