günaydın kızlar,
Larmecim sana dediğim gibi doktor kontrolunde olman en iyisi..
Sanırım sistit oldum yeterinde su içmiyorum heralde,
Bende kımıl kımıl ağrı dışında hiçbir değişiklik belirtisi yok arkadaşlar....
Sizlerde durum nasıl dalia,anneolmakistiyorum nasılsınız?????????
dalia cok sevindim canım 3. seviyen hayırlı olsun :jeyyar:
sabah calısmanızda cok iyi olmus artık geriye 14 gun beklemek kaldı sadece..
merhaba kizlar
yayacim insallah kasik agrilarinin nedeni melegindir daha erken zaten belirti icin
benim dun 14.gunumdu ve sabah 3.seviyeyi gordum delikafadulden esim ise gitmeden calistik
bugun 15. gunum yine 3. seviyedeydi yine calistikbakalim yarin ne olacak biliyorsunuz benden testi 8.ci gun istemeye basladi daha iki testim var
insallah bu ay bizim ugurlu ayimizdir
larnecim bel agrilari cogu hamilelerde oluyormus yani bildigim kadariyla normalmis ama eger dayanilmiycak gibiyse bir doktora gorun canim
yayacım sen nasılsın canım..
sagol canim insallah tutar
sen sabah calistik deyince bende aynini denemeye karar verdim ayrica belimin altina yastik koydum bir saat oyle yattim sonra ayaklarrimi karnima dogru cekip yattim
evet geriye koskoca 14 gun kaldi artik gecmek bilmez bana
dualarini bizlerden eksik etme canim hamislerin duasi kabul olurmus
canımcım,gayet iyiyim,arasıra kasık ağrısı dışında ,şimdilik bi belirti yok a.sa.s
günaydın kızlar,
Larmecim sana dediğim gibi doktor kontrolunde olman en iyisi..
Sanırım sistit oldum yeterinde su içmiyorum heralde,
Bende kımıl kımıl ağrı dışında hiçbir değişiklik belirtisi yok arkadaşlar....
Sizlerde durum nasıl dalia,anneolmakistiyorum nasılsınız?????????
yayacım valla ben heyecanlanıyorum :sm_cool: sen sakinligini koruyorsunbravo sana tatlım..
benimde icim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum.. ama bir yandada hafif mide bulantılarım var..
bende ne nazlıyım yaaamirmirmirmir
merhaba arkadaşlar.ben bu ay ilk defa kullanıyorum monitörü.bugün 9. günüm ve ikinci seviyeyle tanıştım.herşeyin hayırlısı olur inşallah.ama bişeye inanıyorum bu site uğurlu gelecek bana.çünkü aynı duyguları paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.yaya ve dalia umarım güzel haberler önce sizden gelir.merakla takip edeceğim güzel haberlerinizi.
canımcım valla ben 11.gündeyim 2.seviyede monitör ateşim 36.2 beklemedeyim henüz anlayacağın hemde sabırsızlıkla bu arada 2 akşam soğan suyu içtim snaki sbaha kadar soğan koktum gibi geldi içmeyide düşünmüyorum açıkcası bunun haricinde bir değişiklik yok
hadi bakalım yayacım bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz
yaklaşan anneler gününde içiniz kıpır kıpır olsun
elbet bizde bir gün anne olacağız
merhaba arkadaşlar.ben bu ay ilk defa kullanıyorum monitörü.bugün 9. günüm ve ikinci seviyeyle tanıştım.herşeyin hayırlısı olur inşallah.ama bişeye inanıyorum bu site uğurlu gelecek bana.çünkü aynı duyguları paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.yaya ve dalia umarım güzel haberler önce sizden gelir.merakla takip edeceğim güzel haberlerinizi.
kizlar merhaba
bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez
arkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.
kizlar merhaba
bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez
bu arada bende bi değişiklik yok kızlar, ara sıra geçen ve ara sıra devam eden minik kasık ağrılarım hala benle sadece,yumurtlayalı tam 1 hafta bugün, 2 nisanda çatlamıştı,umarım adet olmam,olmam,olmam,olmam :))))) :))))) yupppiiiii diyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?