Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

günaydın kızlar nasılsınız aletle ilgili yazılaınızı okudum belkide haklısınız ama ümidinizi kesmeyin lütfen birde artık şuna inandım biz ne yaparsak yapalım ne kadar zorlarsak zorlayalım rabbim nasip etmedimi olmuyor bir arkadaşım 3 aşılama 4 tüp bebek denedi olmadı birde mikroenjeksiyon yaptırdı oda olmadı oda artık olmıyacağını düşündü eğer olcak olsaydı bu kadar tedavi den birisi cevp verirdi dedi ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş dedi yaşı küçük olduğu için evlatlıkta alamadı yaşının dolmasını bekleyip evlat edinecekti aradan 6 ay geçmişti ki arkadaşım rahatsızlandı doktora götürdük doktor bazı kan tahlilleri yaptı ve gözünüz aydın hamilesiniz dedi inanamadık kız şok oldu nsıl olur dedi ama rabbim istedimi ol demesi yetiyor gerisi bahane ben hep yaşımı öne sürüyorum zaman geçiyor diye ama rabbim nasip ederse menepozda bile hamile kalır insan onun katında olmaz diye bir şey yok bizler birazda fazla aktığımız için böyle oluyor hayatımızın anlamı haline gelmiş bebek halbuki daha yşanacak acı ve tatlı o kadar çok şey varki hayatta bebeğimize gel diyoruz stres yparak onu geri itiyoruz umutsuz olmayalım sabır ve duayla rabbimden hayırlısını dileyelim muhakkak bizleri görüyor ve doğru zamanı bekliyor olmasındansa hayırlısyla olması daha iyi haydi kızlar umutsuz olmayın aletle veya aletsiz rabbim isterse olacak pozitif düşünün olumlu olun inançlı olun ki bebeleriniz size koşa koşa gelsin hepinizi seviyorum ve inanın gönülden hepinize hepimize dua ediyorum rabbimden istiyorum ve bekliyorum bir gün mutlaka ama mutlaka güzel son gelecek bebelerimizi kucağımıza alacağız ve buralardan bizim gibi düşünenlere destek olmaya devam edeceğiz

Günaydın kızlar. hihoyyyt hihoyyyt

Herkeşler bırakıyor bakıyorum bu aleti. Bir ben kalacağım sanırım kullanan. kaydirigubbakcemile3

Sizlere hak veriyorum canlarım. Eğer seviyeleri göremiyorsanız elbette boşuna kullanmanızın ve stress olmanızın anlamı yok. Yumurtlamanızı anlıyorsanız be mutlu size.

Ben maalesef anlayamıyorum. Ve çörek otu bal tarçından başka birşey de kullanmıyorum. Bu sebeple aletle fazla sorun yaşamadım. Bu ay bir dozaj değiştireyim dedim kaçırdım. kaydirigubbakcemile3

Umutlu99 ; canım hani demişsin ya labaratuvarlarda lh hemen çıkıyor diye. Ama biz idrardan yapıyoruz bitanem. İdrardan tespiti o kadar kolay değil. Ve yanlış her kullanımdan etkileniyor. Keşke daha az hata paylı bir alet olsa , esneklik tanısa. Ama bundan daha ilerisi yok maalesef.

Ben herzamanki dozajımda devam edeceğim. Şubat veya Mart gibi eğer hamilelik sağlanmamışsa son aşılamamı yaptıracağım. O süreye kadar kullanmaya devam edeceğim. Eğer yine olmazsa rapor çıkarıp tüp bebeğe geçebilirim.

Allah hepimizin yolunu açık etsin. :Saruboceq: İnşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız. İnşallah aletin sonucunu alırsınız kızlar. Nevrocum ben Erkek infertilitesi topiğine giremiyorum kuşum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız. İnşallah aletin sonucunu alırsınız kızlar. Nevrocum ben Erkek infertilitesi topiğine giremiyorum kuşum.

Canım ben de giremiyorum. Her yere giriliyor. Bizim topiğe girilmiyor. :a015:

günaydınnnnnn
Belenay canım bitanem yazın çok moral verici ben bu aletin bana sağladığı faydalarından birini söyleyeyimmi sizler gibi şeker insanları tanıdım oysa ben sadece bu topic için üye olmuştum.
nevroşcuğum canım sen bu kadar şeker olmasaydın acaba ben bu kadar uzun süre burada kalırmıydım:uhm: ııı ııı :1no2: kalmazdım.
canım benim aletin lh idrardan olduğu için tespit etme güçlüğü değil bu aletin kişiye özel olması örneğin;alet seni tanıyor lh da tesipit etti oldu ki bir sonraki ay dışardan lh almak zorunda kaldın değerini yüksek algıladı bir daha asla o seviyeyi yakalamadan sana 3.kademeyi göstermiyor.Ee ben de bu durumuda diyorumki hani bu hassas bir aletti..
belkide kişiye özel olmasaydı hafızası olmasaydı bence daha kullanışlı bir cihaz olurdu ama vardır bunu yapmalarında haklı bir sebep bizim bilemediğimiz.
ben yine diyorum bu alet ilaç kullanmayanlar dr a gidemeyenler ve gitmek istemeyenler için muhteşemmmm bir tasarım.yerimseniben

Canim erkek infertilitesi topiğine giremiyorsaniz birde stil değiştirip girmeye çalişin bazen oluyor bir ara bende kaç kişi kaldik topiğimize giremiyordum stil değiştirdim şimdi rahatim

Canim erkek infertilitesi topiğine giremiyorsaniz birde stil değiştirip girmeye çalişin bazen oluyor bir ara bende kaç kişi kaldik topiğimize giremiyordum stil değiştirdim şimdi rahatim

Canım nerden değiştiriliyor o dediğin? Bulamadım ben. :uhm:

Bitanem Allah gönlüne göre versin inşallah. Tez zamanda hamile kalasın. Şeniz

Tedaviye mi başlayacaksın şimdi? Doktora gidecekmisin?

canım hiç farketmeden birbirimize de caktırmadan aynı şeyleri yaşamış aynı şeye karar vermişiz.. kısmet napalım:teselli:
aletin faydaları konusunda kesinlikle katılıyorum.. hiç olmazsa kendimizi tanımamızı sagladı.. ayrıca senin de dedgin gibi birbirmizi tanımamızı da sagladı.. ben sadece bu topic için uye oldu ve bir tek buraya yazdım.. sizleri tandıgımıa da cokk memnunum Şeniz

belenaycım yazdıkların çok guzel moral verici , her zaman dua ediyorum zaten kendim ve sizler için.. Rabbimin bize uygun gordugu bir zaman vardır elbet..beklemetken baska caremiz yok :1closedeyes:

nevroskycim sen aleti kullanmaya devam et senin sorun cıkmadı Allaha sukur ki.. hepinizin guzel haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3

clearblue dijital ovulasyon testini son adetimden önce kullanmaya başladım. Ovulasyon gününü gülen suratla olumsuz günleri ise boş bur yuvarlakla gösteriyordu. Adetimden sonra başladım biraz sıkıydı hep boş yuvarlağı görmek ama 13. gün gülen yüzü görebildim. Hamile kalmış kadar sevindim garip yani. Gerekli günleri değerlendirdik bakalım ne olacak, gerçi hamile kalmış olsam en fazla 4 günlük olucak ama umutlanması bile güzeeeeeeelllllll

CANIMLARIM...BENİM.... bende gülen yüüz gordum ama yıne olmadı ... herkes umudumu yıtırdıgımd eoldu dıyor ama ben hep düşünüyorum düşünmedıgım zaman yokki...kıslar elımzden gelenı yaptık ve yapıyoruz ... ne yapalım allah bilir teslim olup tevvekül edeleım cok kafamıza takmamaya calısalım.. bu topıkte sızlerle tanıstıgım için cok mutluyum tek tek tesekkur ederım... kımse pek gırmıyor artık heralde.nevros ınsaalah bu ay hamıle kalırsınd aherkese umut olur..sonra araka rakaya yenı yıla kadar hamıs haberlerımızı verırız bırbırımıze..

kızlarrrr selaaammm ben geldimmm:sm_cool: a.s.
nasılsınız hepinizi çok özledim ama görüyorum ki eskisi kadar çok girmemişsiniz geçmiş konuları okudum ve bende sizler gibi bu monitör için yazmaya başlamıştım ama inanin sizlerle çok güzel dostluklar kurdum ve yazmayada devam edeceğim ...sizlerde ümidinizi yitirmeyin herkesde moraller bozuk gibi :teselli:
yaklaşık 15 gün ara vermek zorundaydım çünkü talihsiz bir olay başımıza geldi annem 70 şin üzerinde olup istanbul dışında yaşıyorlar ve malesef annem banyoda çok kötü düşmüş ayağı alçıya alındı onların yanına gittim 15 gün boyunca annemle ilgilendim çok şükür şimdi iyi ve istanbula yanıma onları getirdim 1-2 ay bende kalacaklar onun dışında tabii bütün planlarım değişti ama geç olsun güç olmasın ...adet gördüm malesef hamilelik yok monitöre ara vermeye başladım çünkü biliyorsunuz ay başında tüp yaptırcaktık ama aralık başına ertelemek zorunda kaldık ve aynı zamanda dr bu ay yaptıramadığım için doğum kontrol hapı kullan dedi ve kullanıyorum da kısmet olursa inşallah ama inşallah tüpe başlıcaz :dance: sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın yine başınızı ağrıtmaya devam edeceğimmmm:enbuyukkk::lepi::dance:

Ernurcumm selam bitanem:teytey:
canım öncelikle anneciğine geçmiş olsun dileklerimizi ilet,Allah beterinden korusun hem bu sayede anneciğini hergün görme fırsatı bulmuş oldun bak herşeyde bir hayır var bitanem tüp denemeni hangi hastanede yaptıracaksın güzel haberlerini bir an önce alalım canım :Saruboceq:bak bende heyecanlandım şimdi:dance:

canımmmm bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz bitanem Şeniz:1hug:a.s.inan laf olsun diye söylemiyorum sizler olmasaydınız biz bu topici çoktaaannn kapatmıştık

umutlumm umut tüp bebek merkezinde yaptırcam bugün diğer topiç de umut tüp bebekte comebaby isimli arkadaşımız hamiş haberini almış çok sevindim darısı başımaaaaaa:sm_cool:

umutlumm umut tüp bebek merkezinde yaptırcam bugün diğer topiç de umut tüp bebekte comebaby isimli arkadaşımız hamiş haberini almış çok sevindim darısı başımaaaaaa:sm_cool:
canımm ben inanıyorum sıradaki hamile sensin:CüvCüv:ve sana o yazıyı kopyalayacağım canımyerimseniben
ernurrcum bu arada senin özeline mesaj gönderemiyorum canım ,açık değil herhalde:sm_confused:

canımm ben inanıyorum sıradaki hamile sensin:CüvCüv:ve sana o yazıyı kopyalayacağım canımyerimseniben
ernurrcum bu arada senin özeline mesaj gönderemiyorum canım ,açık değil herhalde:sm_confused:

umutlum keşke öyle olsaaaaa :Saruboceq:ama bende unutmadım çerçeveleyip bebişimin odasına inşallah asarım :lepi:
canım haklısın farkında değildim özel mesaj bölümüm kapalıymış klava:ama şimdi açtım artık yazabilirsin

kizlar selamlar. bozmayin moralinizi diycem ama ben moral bozuklugundan siteye dahi ugramak istemiyorum artik. benimde 3 ay ya da 4 oldu galiba. 2 ve 3u gosteriyor. arti 8. gun cubuk istemeye basladi. aradim normal oldugunu sylediler. herneyse alette sorun yok gibi ama bende sonuc yok. bakalim her ay oldugu gibi bu ayda umutla bekliyoruz..hayirlisi olsun, cokta moral bozmayin bir sekilde hamile kaliriz Allah'in izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…