Günaydın kızlar. hihoyyyt hihoyyyt
Herkeşler bırakıyor bakıyorum bu aleti. Bir ben kalacağım sanırım kullanan. kaydirigubbakcemile3
Sizlere hak veriyorum canlarım. Eğer seviyeleri göremiyorsanız elbette boşuna kullanmanızın ve stress olmanızın anlamı yok. Yumurtlamanızı anlıyorsanız be mutlu size.
Ben maalesef anlayamıyorum. Ve çörek otu bal tarçından başka birşey de kullanmıyorum. Bu sebeple aletle fazla sorun yaşamadım. Bu ay bir dozaj değiştireyim dedim kaçırdım. kaydirigubbakcemile3
Umutlu99 ; canım hani demişsin ya labaratuvarlarda lh hemen çıkıyor diye. Ama biz idrardan yapıyoruz bitanem. İdrardan tespiti o kadar kolay değil. Ve yanlış her kullanımdan etkileniyor. Keşke daha az hata paylı bir alet olsa , esneklik tanısa. Ama bundan daha ilerisi yok maalesef.
Ben herzamanki dozajımda devam edeceğim. Şubat veya Mart gibi eğer hamilelik sağlanmamışsa son aşılamamı yaptıracağım. O süreye kadar kullanmaya devam edeceğim. Eğer yine olmazsa rapor çıkarıp tüp bebeğe geçebilirim.
Allah hepimizin yolunu açık etsin. :Saruboceq: İnşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:
Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız. İnşallah aletin sonucunu alırsınız kızlar. Nevrocum ben Erkek infertilitesi topiğine giremiyorum kuşum.
Canim erkek infertilitesi topiğine giremiyorsaniz birde stil değiştirip girmeye çalişin bazen oluyor bir ara bende kaç kişi kaldik topiğimize giremiyordum stil değiştirdim şimdi rahatim
günaydınnnnnn
Belenay canım bitanem yazın çok moral verici ben bu aletin bana sağladığı faydalarından birini söyleyeyimmi sizler gibi şeker insanları tanıdım oysa ben sadece bu topic için üye olmuştum.
nevroşcuğum canım sen bu kadar şeker olmasaydın acaba ben bu kadar uzun süre burada kalırmıydım:uhm: ııı ııı :1no2: kalmazdım.
canım benim aletin lh idrardan olduğu için tespit etme güçlüğü değil bu aletin kişiye özel olması örneğin;alet seni tanıyor lh da tesipit etti oldu ki bir sonraki ay dışardan lh almak zorunda kaldın değerini yüksek algıladı bir daha asla o seviyeyi yakalamadan sana 3.kademeyi göstermiyor.Ee ben de bu durumuda diyorumki hani bu hassas bir aletti..
belkide kişiye özel olmasaydı hafızası olmasaydı bence daha kullanışlı bir cihaz olurdu ama vardır bunu yapmalarında haklı bir sebep bizim bilemediğimiz.
ben yine diyorum bu alet ilaç kullanmayanlar dr a gidemeyenler ve gitmek istemeyenler için muhteşemmmm bir tasarım.yerimseniben
canımm Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:yok canım macunlara devam cokacimcoookBitanem Allah gönlüne göre versin inşallah. Tez zamanda hamile kalasın. Şeniz
Tedaviye mi başlayacaksın şimdi? Doktora gidecekmisin?
selam kızlarrr:teytey:
google canım bu ne tesadüftür anlayamadım inan benim yazmaya çekindiklerimi sen yazmışsınkaydirigubbakcemile5insanları yanlış yönlendirmek istemem ama belki bu alet bize faydalı olmadı ama muhakkak birilerine faydası olmuşki dünya genelinde satışları var.Yazacaklarımla benimde kimsenin etkilenmesini istemem ....google tesadüf dedim çünkü bende bugün aynı kararı aldım bu alet benden hala test istiyor ve son 3 aydır alette 2. ve 3. kademeyi göremedim.. aslında ben yumurtalarımın büyüdüğünü hisseden birisiyim ve çatladığı zamanları da o hissi kaybettiğim zaman anlarım..o yüzdendirki aylarca bunu hem test çubuklarından hemde monütörden teyyit etmiş bulundum...... benim yumurtalar önceki gün çatladı ve ben bu ay hiç olmazsa aletin birden 3.kademeyi gösterme umuduyla o günü az kalsın kaçırıyordum belki de kaçırmışımdır...yani bu ayda çöpe gitti.bu arada belkide benimde sucum vardır ben bazı macunlar ve ovulayon ilaçları kullanarak aleti yanlış yönlendirmişimdir.Ama ben bu süre zarfında elimi kolumu bağlayıpta bunu bekleyemezdim kaldıki aletin beni tanıması 3 ayı alıyor ve zaman benim için çok önemli... bu alet hassas labaratuarla %99 güvenirliliği var bende buna katılıyorum kesinlikle doğru gösteriyor ama labaratuarda sen hangi ilacı kullanırsan kullan senin lh ını hemen gösteriyor.
neyse işin özü ben bu aleti özellikle yeni evli çiftlere ve hiç bir ilaç ,macun vs kullanmayanlara şiddetle öneriyorum.ama biz gibi tedavi görenler, görmek zorunda kalanlara da tedavilerinin bitmesinden 3 ay sonra başlamalarını öneririm.
bu arada nankörlük edemem monütöre,,yumurtlama günlerimin sağlamasını yapmış oldum.... kimbilir tedavilerden sonuç alamazsam tıptan umudumu kesersem belki tekrar dönebilirim aletime ama şimdilik rafa kaldırıyorum:a015:
yine buradayım ve yine arkdaşlara yardımcı olmaya hazırım ..
her ne kadar sürç-ü lisan ettimse affola
Ernurcumm selam bitanem:teytey:kızlarrrr selaaammm ben geldimmm:sm_cool: a.s.
nasılsınız hepinizi çok özledim ama görüyorum ki eskisi kadar çok girmemişsiniz geçmiş konuları okudum ve bende sizler gibi bu monitör için yazmaya başlamıştım ama inanin sizlerle çok güzel dostluklar kurdum ve yazmayada devam edeceğim ...sizlerde ümidinizi yitirmeyin herkesde moraller bozuk gibi :teselli:
yaklaşık 15 gün ara vermek zorundaydım çünkü talihsiz bir olay başımıza geldi annem 70 şin üzerinde olup istanbul dışında yaşıyorlar ve malesef annem banyoda çok kötü düşmüş ayağı alçıya alındı onların yanına gittim 15 gün boyunca annemle ilgilendim çok şükür şimdi iyi ve istanbula yanıma onları getirdim 1-2 ay bende kalacaklar onun dışında tabii bütün planlarım değişti ama geç olsun güç olmasın ...adet gördüm malesef hamilelik yok monitöre ara vermeye başladım çünkü biliyorsunuz ay başında tüp yaptırcaktık ama aralık başına ertelemek zorunda kaldık ve aynı zamanda dr bu ay yaptıramadığım için doğum kontrol hapı kullan dedi ve kullanıyorum da kısmet olursa inşallah ama inşallah tüpe başlıcaz :dance: sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın yine başınızı ağrıtmaya devam edeceğimmmm:enbuyukkk::lepi::dance:
canımmmm bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz bitanem Şeniz:1hug:a.s.inan laf olsun diye söylemiyorum sizler olmasaydınız biz bu topici çoktaaannn kapatmıştıkCANIMLARIM...BENİM.... bende gülen yüüz gordum ama yıne olmadı ... herkes umudumu yıtırdıgımd eoldu dıyor ama ben hep düşünüyorum düşünmedıgım zaman yokki...kıslar elımzden gelenı yaptık ve yapıyoruz ... ne yapalım allah bilir teslim olup tevvekül edeleım cok kafamıza takmamaya calısalım.. bu topıkte sızlerle tanıstıgım için cok mutluyum tek tek tesekkur ederım... kımse pek gırmıyor artık heralde.nevros ınsaalah bu ay hamıle kalırsınd aherkese umut olur..sonra araka rakaya yenı yıla kadar hamıs haberlerımızı verırız bırbırımıze..
Ernurcumm selam bitanem:teytey:
canım öncelikle anneciğine geçmiş olsun dileklerimizi ilet,Allah beterinden korusun hem bu sayede anneciğini hergün görme fırsatı bulmuş oldun bak herşeyde bir hayır var bitanem tüp denemeni hangi hastanede yaptıracaksın güzel haberlerini bir an önce alalım canım :Saruboceq:bak bende heyecanlandım şimdi:dance:
canımm ben inanıyorum sıradaki hamile sensin:CüvCüv:ve sana o yazıyı kopyalayacağım canımyerimsenibenumutlumm umut tüp bebek merkezinde yaptırcam bugün diğer topiç de umut tüp bebekte comebaby isimli arkadaşımız hamiş haberini almış çok sevindim darısı başımaaaaaa:sm_cool:
canımm ben inanıyorum sıradaki hamile sensin:CüvCüv:ve sana o yazıyı kopyalayacağım canımyerimseniben
ernurrcum bu arada senin özeline mesaj gönderemiyorum canım ,açık değil herhalde:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?