canim morfoloji icin esine bol bol keciboynuzu:)
çok beğendim süper bi alet anlatılanlara göre
sağolsun belenay sayesinde gördüm
ve sizden gelecek mutlu haberleri sabirsızlıkla bekliyorum
Allah yardımcınız olsun
canimmm insallah olur MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursen bende pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiracagim dr hamile kalabilirsin bu ay hersey guzel demisti beklemek zoorAleti aldığımın ve kullandığımın 3. ayında 3. kademeyi bugün gördüm. Kritik 72 saatin içindeyim. Benim için dua edin arkadaşlar. Spermcikler gayret göstersin de bu ay hamiş kalabileyim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
Aleti aldığımın ve kullandığımın 3. ayında 3. kademeyi bugün gördüm. Kritik 72 saatin içindeyim. Benim için dua edin arkadaşlar. Spermcikler gayret göstersin de bu ay hamiş kalabileyim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
canimmm insallah olur MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursen bende pazartesiye kadar adet olmazsam test yaptiracagim dr hamile kalabilirsin bu ay hersey guzel demisti beklemek zoor
hadi hayırlısı nevrosky, bugün açtım bu başlığı nasıl gdiyor alet diye sana soracaktım . işim çıktı yazamadım. güzel haberlerini bekliyoruz. bende alabilirim bu ay. senden sonuç alalım bu ay bende sıradayım almak için canım.
Aleti aldığımın ve kullandığımın 3. ayında 3. kademeyi bugün gördüm. Kritik 72 saatin içindeyim. Benim için dua edin arkadaşlar. Spermcikler gayret göstersin de bu ay hamiş kalabileyim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
HAYDİ HAYIRLISI CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ DUALARIMIZ SENİNLE 3.KADEMEYİ GÖRDÜĞÜNE ÇOK SEVİNDİM BEN 3.AYDA DA GÖREMEMİŞTİM AMA BİLİYORSUN YENİ CİHAZIMDA İLK AYDA GÖRDÜM BEN HEP YUMURTLAMA GÜNÜMÜ 12.GÜN ZANNEDERDİM MEĞER 9.VE 10.GÜNLERDEYMİŞ BENDE BEKLEMEDEYİM RABBİM BİZİM GİBİ İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN:Saruboceq:
EVET CANIM İNŞALLAH UMUT OLURUZ BURADAKİ BEBİŞ İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA NE DERSİN YENİ BİR TOPİK AÇILIR CLEARBLUE HAMİŞLERİ DİYEkaydirigubbakcemile3
BÖYLE GİDERSE BENCE EN GEÇ 3 AY İÇİNDE HAMİŞ HABERİNİ VERİRİZ İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: sositososito
merhaba kızlar bu aleti neredn temin edebilirm ve ne kadara maloldu sizlere yzabilir misiniz acaba...
bizde yaklasik bir yildir deniyoruz umutlu. cikolata kisti var bende ve dr. biraz daha deneyin dedi. deneyecez...
ingilizce kaynaklarda arastirdim biraz aleti, ilk ay pek dogru sonuc vermiyormus. sanada mi oyle oldu?
ben de birkac gun icinde regl olucam ve bu surede monitor gelicek, bakalim gelince klavuzu yutucam tabii ki :)
bu arada insallah yuksegi gorur ve bu ay hamile kalirsin.
nevrosky hadi canım güzel haberi patlat bu aysüprizzzzz seni bekliyorum kız hamiş kalda bende alcam işimi garantiye alayım dimi ama:jeyyar:sen hamişim yazdığın gün siparişi vercem bakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?