nasılmış bakalım clearblunun güzel hamiş adayları bir uğrayıp hal hatır sorayım dedim biriniz hmiş kalında hanginiz olursa olsun yeterki bir hamişle şeytanın bacağını kıralım gerisi çorap söküğü gibi gelir
ya ne zormuş hamile kalmak bekarken aman hemen hamile kalırım ne olcak diyordum çevremdede hiç bebeği olmayan yoktu herkes korunmanın peşindeydi aman bebek olmasın diye: bende öyle olurum sanıyordum ne bileyim benimki çetin ceviz çıkacak beni uğraştıracak insan başına gelmeden bilmiyor bazı şeyleri birde bekarken hormon tedavisi için doktora giderdim orada infertilite bölümünde kadınlar aralarında konuşuyor neden olmuyor diye birisi sebebi yok 8 yıldır uğraşıyoruz olmuyor herşey norml olmasına karşın demişti bana saçma gelmişti birazda acıdım: yani 8 yıl dile kolay ama şimdi aynı şey benim başıma geldi demekki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bide kadıncağıza acımıştım yazık zor bir durum olsa gerek diye şimdi bana kimler acıyor acaba merak ediyorum insan bilmeince sanki hiç başına glmezmiş gibi hissediyor demekki o kadıncağıza acırken kendimde potansiyel bir kısırmışım haberim yok hemde nedensiz infertilite neyse öğrendim sonunda sebebsiz nasıl oluyormuş öğrendim ayıbın kalkarmıki ortadan hani bilmemek ayıp dedik ya öğrendim işte kaldırsınlar ayıbımıben anne olmak istiyoruuuuuuuuuuuminşallah hayırla ve sağlıkla rabbim nasip eder hepimize
Günaydın şekerler. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım günaydınnnn:teytey:seninde cuman mübarek Duaların kabul olsun tatlımŞeniz
Canım bizim diğer topicte hamiş çıktı yine.:teytey: nisafidan hamiş. :hooray: :lepi:
Canım bizim diğer topicte hamiş çıktı yine.:teytey: nisafidan hamiş. :hooray: :lepi:
selammmm
ne güzel bir haber :lepi::teytey: bu sıralar hamiş haberleri çok geliyor :hooray: işallah bizde yakında bu haberleri veririz
günaydııııııınnnnnnnnnnn....umarım keyifleriniz iidir......kızlar clearbluenun turkçe kullanma kılavuzuna ihtiyacım var......bende ingilizce var.yardımcı olursanız sevinirim gercekten
günaydııııııınnnnnnnnnnn....umarım keyifleriniz iidir......kızlar clearbluenun turkçe kullanma kılavuzuna ihtiyacım var......bende ingilizce var.yardımcı olursanız sevinirim gercekten
canım ben aleti deiştirdiğim için bende 2 tane klavuz var sana verebilirim.eğer bir aksilik olmazsa salı günü Adana'ya gitmemiz gerekiyor o zaman sana verebilirim.günaydııııııınnnnnnnnnnn....umarım keyifleriniz iidir......kızlar clearbluenun turkçe kullanma kılavuzuna ihtiyacım var......bende ingilizce var.yardımcı olursanız sevinirim gercekten
kızlarr nasılsınız
gelişmeler yok sanırım, adetime 2-3 gün kaldı stresliyim başkada bir gelişme yok:sm_confused: hepinizi kocaman öpüyorummŞeniz
amaninnn nevroşum yalnızmı kalmış sabahtan beri bu topicte:teselli: yettim gariii nevroşumyeni eve geldik canım bizde ....varmı yeni gelişme hamiş çıktımı bugün:uhm:
aaah nevrom ahhh bu kızlar böyle işte napalımHoşgeldin canım. Evet kimsecikler gelmedi. Çok korktum ben. kaydirigubbakcemile3
Yeni hamiş haberi yok tatlım. Ama oraya da gel lütfen. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?