Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

cnm sen eczaneden alınan test mi yaptın yoksa kandan mı eğer haftaya adet olacaksan sonuç kesin olarak negatif olmayabilir

umutlum cnm varya içimde bir his var bu topiç de çok yakında biri hamiş haberi verecek :hooray:çok içten söylüyorum kolay kolay hislerimde yanılmam inşallah bu seferde yanılmamışımdırrrr

bende inanıyorum ernurrcum hemde dediğin gibi en kısa zamanda:teytey:
ama benim içime ilk hamişimiz sen olacakmışsın gibi geliyor bak canım kasım ayında bilemedin aralıkta ben sana bu yazıyı kopyalyıp verecem bitanemm:hooray:

Yarın iş varrr. :teytey: Seviniyormuyum hayırrr. Sadece müzik dinliyorum motive olmak için. Uyumak daha güzel. lülülülülülü mirmirmirmir

eczaneden aldım testi.......beklemek ne zor demi kızlar siz kaç aydır korunmuyosunuz???????

Yarın iş varrr. :teytey: Seviniyormuyum hayırrr. Sadece müzik dinliyorum motive olmak için. Uyumak daha güzel. lülülülülülü mirmirmirmir

canım kendini müziğemi verdinkaydirigubbakcemile3 yaaa güzelim işyerinde daha seri yazıyorsun evde olunca sanki iş bitmiyor ve fazla pc basında duramıyor insan yada ben öyleyim ne bilemmm:sm_confused:

hayırdır İnşallah ben sadece HAMİLE yazdım hamile gebe çıktı şaşırdım walla :sm_confused::uhm:

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Gününüz güzel geçsin inşallah. :dance:

günaydınlarrr
:dance: :teytey: :sm_cool:umutlum cnm benim nerde o günlerr hayali bile çok güzel ama inan öyle birşey olursa bende bu yazıyı burdan kopyalar çerçeve yapip doğmamiş bebişim odasına asarım sırnaşık şey

eczaneden aldım testi.......beklemek ne zor demi kızlar siz kaç aydır korunmuyosunuz???????

babyml bizde 7 senedir evliyiz bende 4 senedir korunmuyorum ama bizde durum farklıydı çünkü ben senenin 8-9 ayı yurtdışındaydım eşimi bu zaman zarfında ara ara görebiliyordum ve inan genellikle adet dönemlerime denk geliyordu ay başları eve geliyordum fakat her ayın başıda adet oluyordum eee bu durumda bebeği leylekler getiremeyeceğine göre mesleğimi bırkaktım ama son 9 aydır evde olmama rağmen yinede olmuyor:çok üzgünüm: ama pes etmek yok kötükedihüso

nasılmış bakalım clearblunun güzel hamiş adayları bir uğrayıp hal hatır sorayım dedim biriniz hmiş kalında hanginiz olursa olsun yeterki bir hamişle şeytanın bacağınıkötükedihüso kıralım gerisi çorap söküğü gibi gelir
ya ne zormuş hamile kalmak bekarken aman hemen hamile kalırım ne olcak diyordum çevremdede hiç bebeği olmayan yoktu herkes korunmanın peşindeydi aman bebek olmasın diye:1shok: bende öyle olurum sanıyordum ne bileyim benimki çetin ceviz çıkacak beni uğraştıracak :mymeka:insan başına gelmeden bilmiyor bazı şeyleri birde bekarken hormon tedavisi için doktora giderdim orada infertilite bölümünde kadınlar aralarında konuşuyor neden olmuyor diye birisi sebebi yok 8 yıldır uğraşıyoruz olmuyor herşey norml olmasına karşın demişti bana saçma gelmişti birazda acıdım:teselli: yani 8 yıl dile kolay ama şimdi aynı şey benim başıma geldi demekki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bide kadıncağıza acımıştım yazık zor bir durum olsa gerek diye şimdi bana kimler acıyor acaba:uhm: merak ediyorum insan bilmeince sanki hiç başına glmezmiş gibi hissediyor demekki o kadıncağıza acırken kendimde potansiyel bir kısırmışım haberim yok:roflol: hemde nedensiz infertilite neyse öğrendim sonunda sebebsiz nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3 öğrendim ayıbın kalkarmıki ortadan hani bilmemek ayıp dedik ya öğrendim işte kaldırsınlar ayıbımı klava:ben anne olmak istiyoruuuuuuuuuuum:Saruboceq:inşallah hayırla ve sağlıkla rabbim nasip eder hepimizee:lepi:

bende 5 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz ama olmuyor internetten baya araştıyorum şifalı bitkiler filan sunuyorlar ama denemem için erken mi die düşünüyorum yaa beni bile hemen etkiliyor bu durum bebeğim olmuyacak diye çok korkuyorum dilerim herkesin herşey gönlüne göre olur:çok üzgünüm:

merhaba eftelya canım daha çok yeni evlisin erken diye düşünüyorum zaten doktorlarda tedaviye başlamak için bile anaz bir yıl geçmesi gerektiğini söylüyorlar bir yıl bekle derim ama çocuk istiyorsan normal yolla bir yılı bitir olmazsa dıktora öyle gidersin umarım en kısa sürede hamiş kalırsın zaten evliliğin ilk atı ayında bile hamile kalma şansın %25tabi bu sorun olmayan çiftlerde geçerli allah tez zamanda sana miniğini göndersin ama üzülmek için erken daha tatlım sevgiyle kal

hadi bakalım kızlar inşallah 2009 a kadar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah..ernurrcum sen buyuk bi fedakarlık yapmışın umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız.

hadi bakalım kızlar inşallah 2009 a kadar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah..ernurrcum sen buyuk bi fedakarlık yapmışın umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız.

cnm sağol ama fedakakarlık yapmış olduğumu düşünemiyorum tam tersi allah sanırım beni cezlandırıyor diye çok kez aklımdan geçirdim çünkü herşeyi zamanında yapmak gerekiyor,böyle konuştuğum zamanlar eşim bana çok kızıyor sen böyle düşünürsen tabiiki olmaz diyor ama benimde elimde değil ama allahın izniyle hepimiz bebişleri olacak :ecrin_bebek: ve gün gelecek bunlar hepsi inşallah bir anı olarak kalacak :teselli:

günaydınlarrr
umutlum cnm benim nerde o günlerr hayali bile çok güzel ama inan öyle birşey olursa bende bu yazıyı burdan kopyalar çerçeve yapip doğmamiş bebişim odasına asarım sırnaşık şey
ben inanıyorum öyle olacagına ernurrcumŞeniz

canım sende bebiş olmaması için uğraşmışsın neredeyse yaaakaydirigubbakcemile3ama 9 ay bişi değilki doktorlar 1 yıl beklemeyi öneriyorlar.. her iki taraftada sorun olmasa bile çiftler ancak 1 yıl içinde hamile kalıyorlar canım biliyorsunyerimseniben

canımm sakın böyle düşünme sakın klava: neden Allah seni cezalandırsın ki ..ayrıca bu ceza değilki bitanem ...bu bizim sınavımız ...ama böyle olumsuz düşünürsen tüm olumsuzlukları üstüne toplarsın ....zaten hepimizin yaptığı yanlış bu aslında biz böyle düşünmeye devam edersek Allah bizi cezalandıracak ...sağlığımızın,eşimizin huzurumuzun rahatlığımızın vs..bunların kıymetini bilmiyoruz inanın bilmiyoruz:1no2:

canım sen daha çok yenisin hem bu kadar erken sıkıntı yapmaya başlamışsın senin sorunun tam olarak nedir bilinmiyor.Belki probem eşindedir neden kendi vucuduna yok yere bazı şeyler yüklemek istiyorsun yasakkelime size tavsiyem önce eşin test yaptırsın,sonra sen dr a git tahlil hsg vs yaptır sonra sıkıntı yapmadan 6 ay kadar bekle göreceksin seni olur :teselli:..ama bu kadar sıkıntı yapmazsan olur :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…