test yaptım belki çıkar diye negatif...haftaya adetim bakalım...valla ben hep şunu duyuyorum cevremden eger erkegin sperm sayısında problem yoksa adetten diger adete kadar her gün ilişki..biliyorum cok zor ve sıkıcı olabilir ama bu ayda bunu denesemmi diyorum bilmiyorumki..ernurrcum tutar inşallah rahat olmaya bak sen canım........
umutlum cnm varya içimde bir his var bu topiç de çok yakında biri hamiş haberi verecek :hooray:çok içten söylüyorum kolay kolay hislerimde yanılmam inşallah bu seferde yanılmamışımdırrrr
eczaneden aldım testi.......beklemek ne zor demikızlar siz kaç aydır korunmuyosunuz???????
Yarın iş varrr. :teytey: Seviniyormuyum hayırrr. Sadece müzik dinliyorum motive olmak için. Uyumak daha güzel. lülülülülülü mirmirmirmir
babyml ye bişi demicem zaten beni görmüyor:dilcikar:eczaneden aldım testi.......beklemek ne zor demikızlar siz kaç aydır korunmuyosunuz???????
bende inanıyorum ernurrcum hemde dediğin gibi en kısa zamanda:teytey:
ama benim içime ilk hamişimiz sen olacakmışsın gibi geliyor bak canım kasım ayında bilemedin aralıkta ben sana bu yazıyı kopyalyıp verecem bitanemm:hooray:
bende inanıyorum ernurrcum hemde dediğin gibi en kısa zamanda:teytey:
ama benim içime ilk hamişimiz sen olacakmışsın gibi geliyor bak canım kasım ayında bilemedin aralıkta ben sana bu yazıyı kopyalyıp verecem bitanemm:hooray:
Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım. Gününüz güzel geçsin inşallah. :dance:
eczaneden aldım testi.......beklemek ne zor demikızlar siz kaç aydır korunmuyosunuz???????
hadi bakalım kızlar inşallah 2009 a kadar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah..ernurrcum sen buyuk bi fedakarlık yapmışın umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız.
ben inanıyorum öyle olacagına ernurrcumŞenizgünaydınlarrr
umutlum cnm benim nerde o günlerr hayali bile çok güzel ama inan öyle birşey olursa bende bu yazıyı burdan kopyalar çerçeve yapip doğmamiş bebişim odasına asarım sırnaşık şey
canım sende bebiş olmaması için uğraşmışsın neredeyse yaaakaydirigubbakcemile3ama 9 ay bişi değilki doktorlar 1 yıl beklemeyi öneriyorlar.. her iki taraftada sorun olmasa bile çiftler ancak 1 yıl içinde hamile kalıyorlar canım biliyorsunyerimsenibenbabyml bizde 7 senedir evliyiz bende 4 senedir korunmuyorum ama bizde durum farklıydı çünkü ben senenin 8-9 ayı yurtdışındaydım eşimi bu zaman zarfında ara ara görebiliyordum ve inan genellikle adet dönemlerime denk geliyordu ay başları eve geliyordum fakat her ayın başıda adet oluyordum eee bu durumda bebeği leylekler getiremeyeceğine göre mesleğimi bırkaktım ama son 9 aydır evde olmama rağmen yinede olmuyor:çok üzgünüm: ama pes etmek yok kötükedihüso
cnm sağol ama fedakakarlık yapmış olduğumu düşünemiyorum tam tersi allah sanırım beni cezlandırıyor diye çok kez aklımdan geçirdim çünkü herşeyi zamanında yapmak gerekiyor,böyle konuştuğum zamanlar eşim bana çok kızıyor sen böyle düşünürsen tabiiki olmaz diyor ama benimde elimde değil ama allahın izniyle hepimiz bebişleri olacak ve gün gelecek bunlar hepsi inşallah bir anı olarak kalacak :teselli:
bende 5 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz ama olmuyor internetten baya araştıyorum şifalı bitkiler filan sunuyorlar ama denemem için erken mi die düşünüyorum yaa beni bile hemen etkiliyor bu durum bebeğim olmuyacak diye çok korkuyorum dilerim herkesin herşey gönlüne göre olur:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?