Merhaba canlarım. Nasıl gidiyor hayat. Haftasonu tatili bitiyor , yarın iş var. Of anam of. Tefti var. İşe kim gitmek ister ki bu durumda.
bu ay civanperçemi çayı içmiştim adet düzensizliğim için ama bu kadar az olamalı adetse eger.haydi haydi 19. günümde oldu bu lekelenme.test yaptım idrarla ama negatif.gelecek ayı bekleyecem galiba artık.salıda rahim filmi çekilecek...aranızda çektiren varmı hsg yi...bu arada su tacın+cörekotu+bal karışımını uygulayan oldumu
bu ay civanperçemi çayı içmiştim adet düzensizliğim için ama bu kadar az olamalı adetse eger.haydi haydi 19. günümde oldu bu lekelenme.test yaptım idrarla ama negatif.gelecek ayı bekleyecem galiba artık.salıda rahim filmi çekilecek...aranızda çektiren varmı hsg yi...bu arada su tacın+cörekotu+bal karışımını uygulayan oldumu
selammmmmm:teytey:
nevroşcuğummm bu kadar sıkıntı yapma bitanemmm yoka tatilden de zevk alamazsın:1no2:...
tetftiş varmış aaaamaaaaan gelmelerini beklemektense biran önce gelip gitsinler canım sonra rahat rahat görüşürüz onları düşün:sm_cool:bu aralar gündüz girme istersensenağlamabize de sana da zor olacak biliyorum ama korkululu rüya görmektense uyanık kalmak daha iydir demiş atalarımız :teselli:a.s.
ne yapalım artık bir süre seni bekleyeceğiz
Merhaba güzelimmmmmmmm. Şeniz Sıkıntı yapmıyorum da , bilirsin yine de herşey normal zamandaki gibi olmaz teftişte. Onun stresi işte. Artık girebildiğim ölçüde girerim. benim odama hayatta gelmezler. Sadece yetiştirmem gerekn işler var onlara telaşlanıyorum. Yani beni kimse basamaz. kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
senmi yetişemeyeceksin nevroş aaaaa
kıs sen süpermen gibi kızsın
walla helal olsun sana canım yaaa hem iş hem ev hemde kociş hemde burası Aman maşaallahbence sen daha fazlasını da yapacak kadar marifetlisin arkadaşımkaydirigubbakcemile5:lepi:
kizlar monitor kacinci gun sizden test istiyor? benim bugun 6 istemedi, canim benim bu aralar benim ekonomik hayatimi da dusunmeye basladi ya yumurtlamamdan baska duygulandim bu sabah sizlerle paylasayim dedim:)
babyml bende gecen ay 2. haftamda adet oldum ama oyle lekelenme degil baya adetti. insallah hamilesindir. ben HSG cektirdim, acisini falan sorgulamadan cektirmen en iyisi aslinda.
Nevrosky bir yerde sorun ne diye sormussun yeni gordum; bende malesef sol tarafta cikolata kisti var 3 bucuk cm falan ama dr sag da birsey yok dene dedi bakalim olmazsa artik tup bebek yapariz napalim. insallah gerek kalmaz..
istemesi mi lazimdi, bilmiyorumki..yarin ister herhalde...sizin 6. gun mu istiyor hep?
Canım ben hsg çektirdim. Biraz ağrılı bir işlem. Ama çektirmende fazyda var.
Çörek otu bal tarçın karışımını da kullanıyorum. Yumurtalar daha çabuk büyüyor. Ama civanperçemi kullanıyorsan karıştırma umutlu'nun da dediği gibi. a.s.
istemesi mi lazimdi, bilmiyorumki..yarin ister herhalde...sizin 6. gun mu istiyor hep?
Canım teşekkür ederim iltifatların için. a.s. İş , ev , kociş , burası.. Oraya bir de bebiş eklense. Onu da hallederim ben. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt Şeniz
kızlar bu monitörü kullananların akıbeti ne oldu merak ediyorum işe yaradımı bi bilgi verin lütfen
bende farklı bir karışım kullanıyorum bunu aktarım önerdi ve hazırladı hayıt,civanperçemi,adaçayı,hercaimenekşe,ebegümeci,aynısafa çiçeği,çingeveni,kedinanesi bunun aynı zamanda bitkisel tabletide var ama onu kullanmak istemedim
nevroskyyyy sanada kolay gelsin :)))) ama sen yinede nete girmenin yollarını bulursun:sm_cool: hepiniz kendinize iyi bakııınnn kaydirigubbakcemile3
canım nerde yaptırın bu karışımı hercaimenekşenin bizlere faydalı olduğunu duymuştum...bu macunu kullandığın süre içinde doktora göründünmü yani faydasını ve varsa yan etkilerini yazarmısın canım tam olarak ne için verdiler bu macunu neye yarıyormuş çok soru sordum kusura bakma çenem düştü bugünkaydirigubbakcemile3:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?