Umutlu99 Canım ben bu clearblue başlıklı sayfayı bugün başından sonuna kadar okudum.Yani sana "sende kullanıyormusun" diye sorduktan sonra okudum hepsini.Kusura bakma. İnşallah sende o alet sayesinde bir an önce hamile kalırsın. Bide şeyi sorucam. Çörek otu karışımı, tarçın falan yazıyodu. Bunlar erkek için mi yani eşleriniz mi kullanıyo.Bilgi verirmisin?
Canım eşlerimiz değil biz kullanıyoruz. Yumurtalarımız daha kaliteli olsunlar daha iyi olgunlaşsınlar diye. Ben de burada duydum bilmiyorum artık ne kadar geçerlidir.
Canım nasıl kullanıyosunuz peki bunları. Çörek otu, tarçın falan. Anlatırmısın...:1no2:
nevrovsky,
bu karışımı kullandığında regl düzeninde bir değişiklik oldumu? ben bu ay 1 hafta kadar kullandım ve nrmalinde çok düzenli olurum ama bu ay erken oldum 4 gün kadar. sende böyle bir etki yaptı mı?
geldimm geldimmGünaydın kızlar. Kimse uğramamış dün akşamdan beri. :uhm:
umutlu99 ; canım sen de mi yoksun?
Umutlu99 Canım ben bu clearblue başlıklı sayfayı bugün başından sonuna kadar okudum.Yani sana "sende kullanıyormusun" diye sorduktan sonra okudum hepsini.Kusura bakma. İnşallah sende o alet sayesinde bir an önce hamile kalırsın. Bide şeyi sorucam. Çörek otu karışımı, tarçın falan yazıyodu. Bunlar erkek için mi yani eşleriniz mi kullanıyo.Bilgi verirmisin?
clearblue yorumlarinda hemen hamile kalanlar var, "monitoru kullandigim ilk ay hamile kaldim" falan yazmislar mesela, sanirim bu alet turk milletine alisik degil, bir taniyamadi bizi gitti :)
Günaydın kızlar. Kimse uğramamış dün akşamdan beri. :uhm:
umutlu99 ; canım sen de mi yoksun?
Nevrosky canım ya ben bugün hastalandım.Sen sormuştun ya hani ne zaman adet olucan diye. Listeye yazıcaktın galiba.Bide o liste nerde acaba.Bulamadım ben.:çok üzgünüm:
canımmmm ben geldim hatta nasılsın dedim görmedin herhalde ...canım evet canım haklısın eskisi gibi giremiyorum çok yoğunum bu aralar ....bayramda memlekete gidecez Allah izin verirse o yüzden evde de durmuyorum malum elimiz boş gitmeyelim diye :1rolleyes:eve koştur koştur geldim şimdi ocağa yemeği koydum hemen geldim inan daha kuaföre gidecektim güya saçımı kestirecektim kaş falanyerimseniben bugün kaldı..anlıyacağın canım çok yoğundum ama aklıma hep geldiniz... çok alıştım ben size yaaaa bayramda napcammsenağlamaumutlu99 canım nerdesin yaaa. Sen hiç böyle yapmazdın. Hergün girerdin. Dün öğleden sonra gördüm en son seni. Özledim amaaaaa. Şeniz :asigim:
monitör kulanna ve umudu kesilmeyen arkadaslarım sonuna kadar yanınızdayım gebe kalmanız için dua edıyorum.ınsalalah hepimiz kısa zamanda gebe kalırız.benim adetime 5 gün var ama laelaelaelaelaeheycanım kalmadı amandün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi.ama ilginctır mutsuz diilim. gelirse bebek kendı bilir cok şey kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşimonun için geldı gelecek dıye döktüğüm pararlar bini aştı yawww klava:
monitör kulanna ve umudu kesilmeyen arkadaslarım sonuna kadar yanınızdayım gebe kalmanız için dua edıyorum.ınsalalah hepimiz kısa zamanda gebe kalırız.benim adetime 5 gün var ama laelaelaelaelaeeheycanım kalmadı amandün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi.ama ilginctır mutsuz diilim. gelirse bebek kendı bilir cok şey kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşimonun için geldı gelecek dıye döktüğüm pararlar bini aştı yawww klava:
bu ay takmıyorum dedin ya belki de hamilesindir:) Allahın işi belli olmaz dimi ama sırnaşık şey..
kızlar buarada cubukları bahsettıgım siteden soyledigim fiyata aldım. 15 ytl daha ucuza gelmiş oldu. toplam harcanılan paraları dusunursek bence iyi bir miktar:) hiç sorunsuz geldi eksik falan da yok.. tavsiye ederim yane..
bir de yarın kadir gecesi biliyorsunuz, hep birlikte yarın akşşam birbirmiz için dua edelim ne dersiniz?
google bende dün sipariş verdim canım 81 ytl ye... senin sorunsuz ve ucuz aldığına sevindim ama aklıma takılan bişey var nasıl oluyorda 15 ytl daha ucuza satıyorlar eğer kazanıllıyorsa sana satan kişide kazanıyor demekki bize satanlar yüksek kar marjı ile satıyorlar.
evet kadir gecesinde birbirimize dua edelim Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin duası kabul edilenler hürmetine AMİN:Saruboceq:
bildiğimiz duaları paylaşalım ama özelden burada sakıncası olabilir.Kızlar bari bu yazdığımı görün.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?