• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Umutlu99 Canım ben bu clearblue başlıklı sayfayı bugün başından sonuna kadar okudum.Yani sana "sende kullanıyormusun" diye sorduktan sonra okudum hepsini.Kusura bakma. İnşallah sende o alet sayesinde bir an önce hamile kalırsın. Bide şeyi sorucam. Çörek otu karışımı, tarçın falan yazıyodu. Bunlar erkek için mi yani eşleriniz mi kullanıyo.Bilgi verirmisin?

Canım eşlerimiz değil biz kullanıyoruz. Yumurtalarımız daha kaliteli olsunlar daha iyi olgunlaşsınlar diye. Ben de burada duydum bilmiyorum artık ne kadar geçerlidir.

Canım nasıl kullanıyosunuz peki bunları. Çörek otu, tarçın falan. Anlatırmısın...:1no2:

Canım göz kararı çekilmiş çörek otu , bal ve tarçını karıştırıyoruz. Ben adetin 2. gününden itibaren sabah akşam bu karışımdan 1 çay kaşığı yiyiyorum. Ama herkes farklı şeyler söylüyor kullanım açısından. Benim uyguladığım bu şekilde. yerimseniben

nevrovsky,
bu karışımı kullandığında regl düzeninde bir değişiklik oldumu? ben bu ay 1 hafta kadar kullandım ve nrmalinde çok düzenli olurum ama bu ay erken oldum 4 gün kadar. sende böyle bir etki yaptı mı?

nevrovsky,
bu karışımı kullandığında regl düzeninde bir değişiklik oldumu? ben bu ay 1 hafta kadar kullandım ve nrmalinde çok düzenli olurum ama bu ay erken oldum 4 gün kadar. sende böyle bir etki yaptı mı?

Canım öyle bir etki yapmadı. Ancak yumurtan erken olgunlaşmışsa tabi ki erken çatladığı için erken adet olursun. Ki bu kötü birşey de değil. Ben 2 aydır kullanıyorum. Bir ay 16. gün , bir ay 13. gün yumurtladım. Aynı ölçülerde kullanmıştım. Demekki kendi içimizde de değişimler olabilir canım.

Günaydın kızlar. Kimse uğramamış dün akşamdan beri. :uhm:

umutlu99 ; canım sen de mi yoksun? kaydirigubbakcemile4

Günaydın kızlar. Kimse uğramamış dün akşamdan beri. :uhm:

umutlu99 ; canım sen de mi yoksun? kaydirigubbakcemile4
geldimm geldimmkaydirigubbakcemile4
ah canımm hakkaten haraket yok bizim topikte:oklava: dün misafirim vardı akşamda sitede sorun vardı yazamadım şimdide çok yavaş bağlanıyor.:1shok:nevroskycim sen nasılsın canım görüşmeyeleli ne yapalım bizim topic kızları pek yazmayı sevmiyor galiba...... başka topiclere bakıyorum maşallah şakır şakır yazmışlar..KIZLARRR ŞAKIR ŞAKIR YAZMAZSANIZ PATIR PATIR DOĞURAMAZSINIZkötükedihüso kaydirigubbakcemile3

Umutlu99 Canım ben bu clearblue başlıklı sayfayı bugün başından sonuna kadar okudum.Yani sana "sende kullanıyormusun" diye sorduktan sonra okudum hepsini.Kusura bakma. İnşallah sende o alet sayesinde bir an önce hamile kalırsın. Bide şeyi sorucam. Çörek otu karışımı, tarçın falan yazıyodu. Bunlar erkek için mi yani eşleriniz mi kullanıyo.Bilgi verirmisin?

önemli değil canım olur böyle şeyler hiç kusura bakılırmı bunun için yasakkelime:1hug:inşallah hepimiz aletli aletsiz hamiş kalırız canım en kısa zamanda seninde güzel haberini duyarız:Saruboceq:birde çörek otu tarçın karışımını sormuşsun canım ben kullanmadım bu karşımı:1no2:

clearblue yorumlarinda hemen hamile kalanlar var, "monitoru kullandigim ilk ay hamile kaldim" falan yazmislar mesela, sanirim bu alet turk milletine alisik degil, bir taniyamadi bizi gitti :)

canım orada bazı şeyler abartılıyor galiba o ay hamile kalması bence tesadüf çünkü cihazı ilk aldığında 2.kademeyi gördü tamam ama en yüksek fertilite yi ne zaman göreceğini bilmezki ilk ayda.... yada o bilgi doğru değildir.Galiba abd de bu gibi şeylerin yaptırımı yok.Biliyorsun oralarda çok yaygın olarak kullanılan ovulex adlı bir ilaç var ve tanıtımında diyorki 6 ay içinde hamile kalamazsanız paranız iade diyor ve sitesinde de aynen senin dediğin gibi ilk ay kulandım hamile kaldım falan yazıyor.Neyse bende o ilacı getittirdim( bir umut işte )3.kutuyu bitirdim ama dikkatimi çeken bişey oldu ilacın üzerinde 60 tablet yazıyor ve ben hiç üşenmedim saydım kiminde 80 kiminde 78 adet tabi buda o ilaca olan güvenimi yıktı ama yinede kullanıyorum Bunu sadece bilginiz olsun diye söylüyorum benim bu alet hakkında şüphem yok orada sadece satışların artması için kurgulanmış birşey olduğunu düşünüyorum..
doğru olsa bile ben bu tecrübeyi yaşadığım ve güvenim azaldığı için böyle düşünüyor olabilirim...
o yüzden yinede kendimizde sorun varmış gibi düşünüp canımızı sıkmayalım biliyorsunuz eşlerin her ikisinde problem olmasa bile ve yumurtlama zamanı birliktelik yaşansa dahi her aya mahsus hamile kalma şansı %25 ...Bizde bu alet sayesinde en kısa zamanda %25 in içerisinde olacağız ben buna inanıyorum:teytey:
canım sen pskikolojimi okuyorsun yada onun eğitimini mi veriyorsun eğer öyle ise senin bilgilerine çok ihtiyacımız olacak.. yerimseniben

Nevrosky canım ya ben bugün hastalandım.Sen sormuştun ya hani ne zaman adet olucan diye. Listeye yazıcaktın galiba.Bide o liste nerde acaba.Bulamadım ben.:çok üzgünüm:

Canım listeye yazdım ben seni. Erkek infertilitesi topiğinde. 10 dk sonra bak listeyi görürsün canım güncellerim şimdi. İnşallah öbür aya olur bitanem. Sen bir yandan keçiboynuzu kürüne başla istersen. Sayı için faydası olur.

umutlu99 canım nerdesin yaaa. Sen hiç böyle yapmazdın. Hergün girerdin. Dün öğleden sonra gördüm en son seni. Özledim amaaaaa. Şeniz :asigim:

umutlu99 canım nerdesin yaaa. Sen hiç böyle yapmazdın. Hergün girerdin. Dün öğleden sonra gördüm en son seni. Özledim amaaaaa. Şeniz :asigim:

canımmmm ben geldim hatta nasılsın dedim görmedin herhalde ...canım evet canım haklısın eskisi gibi giremiyorum çok yoğunum bu aralar ....bayramda memlekete gidecez Allah izin verirse o yüzden evde de durmuyorum malum elimiz boş gitmeyelim diye :1rolleyes:eve koştur koştur geldim şimdi ocağa yemeği koydum hemen geldim inan daha kuaföre gidecektim güya saçımı kestirecektim kaş falanyerimseniben bugün kaldı..anlıyacağın canım çok yoğundum ama aklıma hep geldiniz... çok alıştım ben size yaaaa bayramda napcammsenağlama

monitör kulanna ve umudu kesilmeyen arkadaslarım sonuna kadar yanınızdayım gebe kalmanız için dua edıyorum.ınsalalah hepimiz kısa zamanda gebe kalırız.benim adetime 5 gün var ama laelaelaelaelaeheycanım kalmadı amandün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi.ama ilginctır mutsuz diilim. gelirse bebek kendı bilir cok şey kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşim :emir_bebek: onun için geldı gelecek dıye döktüğüm pararlar bini aştı yawww:oklava:

monitör kulanna ve umudu kesilmeyen arkadaslarım sonuna kadar yanınızdayım gebe kalmanız için dua edıyorum.ınsalalah hepimiz kısa zamanda gebe kalırız.benim adetime 5 gün var ama laelaelaelaelaeheycanım kalmadı amandün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi.ama ilginctır mutsuz diilim. gelirse bebek kendı bilir cok şey kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşim :emir_bebek: onun için geldı gelecek dıye döktüğüm pararlar bini aştı yawww:oklava:

bu ay takmıyorum dedin ya belki de hamilesindir:) Allahın işi belli olmaz dimi ama sırnaşık şey..

kızlar buarada cubukları bahsettıgım siteden soyledigim fiyata aldım. 15 ytl daha ucuza gelmiş oldu. toplam harcanılan paraları dusunursek bence iyi bir miktar:) hiç sorunsuz geldi eksik falan da yok.. tavsiye ederim yane..

bir de yarın kadir gecesi biliyorsunuz, hep birlikte yarın akşşam birbirmiz için dua edelim ne dersiniz?

valla olursa sürprizmi olur bılemem.bu ay gectı artık bana göre olurs adıger ay sürpriz olur..:)))))
yarın hepimiz için dua edecegım ...

monitör kulanna ve umudu kesilmeyen arkadaslarım sonuna kadar yanınızdayım gebe kalmanız için dua edıyorum.ınsalalah hepimiz kısa zamanda gebe kalırız.benim adetime 5 gün var ama laelaelaelaelaeeheycanım kalmadı amandün içime bır hıs geldı takmama hisi.neden acaba :) ben bu ay adet olacagıma cok inanıyorum. ümidim kesildi.ama ilginctır mutsuz diilim. gelirse bebek kendı bilir cok şey kacırıyor valla gelmesede ne yapayım kardeşim :emir_bebek: onun için geldı gelecek dıye döktüğüm pararlar bini aştı yawww:oklava:

haaah şöyle canımkaydirigubbakcemile5 ne güzel söylemişsin öyle ..dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz....hatta ben karnıma bakıp diyorum ki gel bak sana hayat boyu sponsorluk yapacam ,dadılık yapacam ,şoförün, hemşiren olacam yeterki gel... nazlanıyor walla bize böyle teklif yapılmadı biz atladık geldik çocuk kısmısı nisacım daha doğmadan nazlanıyor inatlaşıyor .....ne düşündüğün önemli değil.. önemli olan senin rahat olman bunu sıkıntı yapmaman ....kız biz hayatımızı yaşayalım sadece yumurtlama zamanına dikkat edelim gerisini boşverelim bak o zaman bizimkiler nasıl atlayıp geliyor...
emzikbebektu6.gif

bu ay takmıyorum dedin ya belki de hamilesindir:) Allahın işi belli olmaz dimi ama sırnaşık şey..

kızlar buarada cubukları bahsettıgım siteden soyledigim fiyata aldım. 15 ytl daha ucuza gelmiş oldu. toplam harcanılan paraları dusunursek bence iyi bir miktar:) hiç sorunsuz geldi eksik falan da yok.. tavsiye ederim yane..

bir de yarın kadir gecesi biliyorsunuz, hep birlikte yarın akşşam birbirmiz için dua edelim ne dersiniz?

google bende dün sipariş verdim canım 81 ytl ye... senin sorunsuz ve ucuz aldığına sevindim ama aklıma takılan bişey var nasıl oluyorda 15 ytl daha ucuza satıyorlar eğer kazanıllıyorsa sana satan kişide kazanıyor demekki bize satanlar yüksek kar marjı ile satıyorlar.
evet kadir gecesinde birbirimize dua edelim Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin duası kabul edilenler hürmetine AMİN:Saruboceq:
bildiğimiz duaları paylaşalım ama özelden burada sakıncası olabilir.Kızlar bari bu yazdığımı görün.senağlama

google bende dün sipariş verdim canım 81 ytl ye... senin sorunsuz ve ucuz aldığına sevindim ama aklıma takılan bişey var nasıl oluyorda 15 ytl daha ucuza satıyorlar eğer kazanıllıyorsa sana satan kişide kazanıyor demekki bize satanlar yüksek kar marjı ile satıyorlar.
evet kadir gecesinde birbirimize dua edelim Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin duası kabul edilenler hürmetine AMİN:Saruboceq:
bildiğimiz duaları paylaşalım ama özelden burada sakıncası olabilir.Kızlar bari bu yazdığımı görün.senağlama

canım aldıgım bir onceki aldıgımla tamamen aynı.. son kullanma tarihleri bile aynı.. bence bunlar yurtdısından daha ucuza getiriyorlar, ve az karla satıyorlar.. ben bir daha alırsam ordan alacagım yine ama siz bilirsiniz tabiki.. buarada ozelden nasıl mesaj atıyorsunuz ben bilmiyorum benneyaptımki..

Back