hoşgeldin ernurrr.. nevrosyknin de dedigi gibi ilk defa bu aletle hamile kalan birini duyduk.. ben de heyecan yaptım.. arkadaşınla ilgili ufak ayrıntıları paylaşırsan çok mutlu oluruz:)
hoşbulduk arkadaşlar evet tabiiki bilgi verebilirim, biz arkadaşımla aynı anda cocuk yapmayı planlamıştık, ve o şanslı çıktı hamış kalabildi, 8 ay denedi fakat onlarda herhangi bir sorun yoktu aramızdakı fark buydu, bizde ise biraz sorun var, onlardaki tek sorun arkadaşım mesleği gereğince sürekli yurtdışındaydı ve eşiyle günü tutturamıyorlardı, ve oda yurtdışından bu aletın başka bir çeşidini personayı aldı ve kullandığı ikinci ayda hamış kaldı, bu sizi korkutmasın o monitörde ayni işlevi yapıyor, ben dr ma bu monitörü sordum clear blue daha iyi dedi, bu birazda artık malesef şans meselesi ve stres yapmamakta çok önemli bir faktör çünkü ben geçen aylar çok stres yapmıştım, bebek için mesleğime bile ara verdim ayrıca sizlere bir bilgi daha vermek istiyorum, eşimin kuzeni 4 senedir hamiş kalamıyordu ve dr ru normal yollardan hamile kalamazsın demişti, eşi varikosel ameliyatı oldu tedavileri bitti ve tüp bebek yaptırdılar ancak tüp bebek tutmamıştı ve ümitlerini kaybederek cocuk olayını tamamen beyinlerinden silmişlerdi, ve tüp bebek olayından 6 ay sonra kendiliğinden hamiş kaldı, tabiiki yapılmış olan tedavilerinde etkisi vardır,ancak bana göre stres de çok önemli bir faktör şuan kuzenimizde 4 aylık hamile darısı bizim başımıza :lepi: