cok sevindim canım yaa bak gördünmü yavaş yavaş mükafatını alıyoruz sabrımızın :dance:aynı sevinç bende de olmuştu :teytey:ben 3 gün sonra en yükseği görmüştüm ama sende farklı olabilir.şimdi seni yanlış yönlerdirmek istemem...kişiden kişiye değişebilir:sm_confused:...haydi senden önce en yükseği görmenin haberini alalım sonra da hamiş haberini:sm_cool::Saruboceq:kizlar nihayet 2. kademeyi gordum, hamile kalmisim gibi sevindim sabah sabah:) artik calismalara baslama zamani geldi mi 2 olunca ? bir de ne zaman yaklasik 3u gosterir?
nevroskycim dogum gunun kutlu olsunn, nice guzel senelere bebislerinle insallahh.hihoyyyt
gerçektenmi çok iyi yaa...ama o sitede açık artırma var güzelim belki başlangıç fiyatıdır.sen alabilirsen o fiyata haberimiz olsun canım...bir ay yumurtlamayı yakalamayınca bir kutu bitiyorkafamçokkarıştı
ayy canımsen doğum günü çocuğusun senin ayrıcalığın olacak tabi ben arkadaşlara yine yine alırım afiyet olsun sana canım.
canım ye bence seneye bebişin bu hale getirecek senin pastayı yiyemeyeceksin zatenkaydirigubbakcemile3bence bu fırsatı değerlendir yerimseniben
nevroskycim yarın doğum gününmü arkadaşcığım:uhm:
[/COLOR][/FONT][/B]
kizlar nihayet 2. kademeyi gordum, hamile kalmisim gibi sevindim sabah sabah:) artik calismalara baslama zamani geldi mi 2 olunca ? bir de ne zaman yaklasik 3u gosterir?
nevroskycim dogum gunun kutlu olsunn, nice guzel senelere bebislerinle insallahh.hihoyyyt
kızlar bir şey sorcam 20 adetlik çubuklardan gittigidiyorda 60 ytlye buldum ama abir abukluk var mıdır acaba? normalde 75 ytl falan cunku. alsam mı acep?
buarada ben hastalandım anlasıldıgı üzere.. zaten bu aydan umutlu degildim
Valla canım en renkli kutlayan sen oldun doğum günümü. Çok teşekkür ediyorum. :içelim: :dance: kaydirigubbakcemile5 :asigim: Şeniz
:asigim:sen daha güzel şeyleri hakediyorsun arkadaşımŞeniz
Bizim morfoloji yerinde saymış canım hayret ettim. Adam onca uğraş verdi. Yazık valla. Neyse diğerleri yükselmiş de teselli olduk. :dance:
güzelim ama sayı ve haraket artmış:teytey: bence bu muhteşem bir haber yerinde durmayan yok maşallah.morfoloji ye gelince sigaranın etkisi insanın üzerinden kolay kolay gitmiyor ama morfoloji için sana arginmax ı önerebilirim..fitototerapi ile ilgilenen ünlü bir doktor (zaten bunların ünsüzü yok)diyorki arginmax ı 3 ay kullanıp ta (çok istisnai durumlar dışında)morfolojisinin düzelmediğini görmediğim bir hastam olmadı diyor.İnşallah bunun faydası olur ve hiç yan etkiside yokmuş:teytey:
nevroskycim hadi hayırlı olsun yeni dönem inşallah hayırlısıyla bu kez başaracaksın ha gayret dualarım seninle
Nevroskycim dogum günün kutlu olsun. Allah nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve huzurla, tüm sevdiklerin ve bebişinle girmeyi nasip etsin inşallah..a.s.
elbette canım bende çok inanıyorum çok yaklaştın anneliğe haydi ilk senden hamiş haberi alalım:dance:Günaydın kızlar. Yeni dönem başladı. Bugün 6. günüm olarak ilk testimi verdim. Haliyle 1. kademedeyim. Bu ay hamiş olacağıma inanıyorum Allahın izniyle. Ümidim çok büyük. Olmasa yıkılmayacağım ama olursa deliler gibi sevineceğim. İnanmak başarmanın yarısı ise inanıyorum. :lepi:
elbette canım bende çok inanıyorum çok yaklaştın anneliğe haydi ilk senden hamiş haberi alalım:dance:
Günaydın kızlar. Yeni dönem başladı. Bugün 6. günüm olarak ilk testimi verdim. Haliyle 1. kademedeyim. Bu ay hamiş olacağıma inanıyorum Allahın izniyle. Ümidim çok büyük. Olmasa yıkılmayacağım ama olursa deliler gibi sevineceğim. İnanmak başarmanın yarısı ise inanıyorum. :lepi:
evet canım:lepi::lepi:lepi: :lepi: :lepi: Valla kimin günü önceyse o hemencik hamiş olur dilerim. Bana daha çok var bitanem. Hepimiz olalım inşallah arka arkaya patır patır. :dance: Şeniz
İnşallah sen onunla hamile kalırsın. Öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?