Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kamera olsun ben onada razıyım:) ama yokki:) bugun pazartesi ay gecsın su sayılı günler:)
en ıyısı ben şöyle düşüneyım yumurtlama dündü dıye kandırayım kendımı..böyleıkle haftayı beklerim.daha kolay :)

Neler kaynatıyorsunuz kızlar. hihoyyyt

Nisanum ; demek meraklar içinde kaldın. Günler geçmek bilmiyor. İnşallah bu bekleyişlerin güzel sonuçlanır bitanem. Dilerim Pozitifi görürsün bu ay. :dance:

umutlu99 ; canım sen nasılsın? Dünkü pasta harikaydı. Hala kesip yemedim. cokacimcoook Şeniz Çok teşekkürler bitanem tekrardan.

pasta resmi cok guzel bende esıme yaptırayım dogum gününd eoyle bır pasta ...cok guzel ya...saat 12 e gelıyor..günün yarısı bitmek üzere

Şeniz -tatlicadiarzu-
pasta resmi cok guzel bende esıme yaptırayım dogum gününd eoyle bır pasta ...cok guzel ya...saat 12 günün yarısı bitmek üzere:lepi:

umutlu99 ; canım sen nasılsın? Dünkü pasta harikaydı. Hala kesip yemedim. cokacimcoook Şeniz Çok teşekkürler bitanem tekrardan.
pasta resmi cok guzel bende esıme yaptırayım dogum gününd eoyle bır pasta ...cok guzel ya...saat 12 günün yarısı bitmek üzere Bugün 11:46
canlarım siz pastalrınızı iftardan sonra yeyiiinnnn bozulur yoksa ben size daha güzel pastalar getiririm güzellerrŞeniz

canım ye bence seneye bebişin bu hale getirecek senin pastayı yiyemeyeceksin zatenkaydirigubbakcemile3bence bu fırsatı değerlendir yerimseniben

:1shok:BUGÜN BİTTİ SAYILIR BUGÜNÜN BİTİŞİNİ12 DE HEP BİRLİKTE KUTLAYALAIM:içelim: GERİYE KALDI 7 GÜNyasakkelimelülülülülülüsositososito

benim umudum kalmadı artık sanırım. bebeğim olmayacak gibi görünüyor. spermiogram sonucuna göre. allah sizlere en kısa zamanda bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin..güzel heberleriniz beni çok mutlu edecek.. senağlama:a015:

nevroskycim yarın doğum gününmü arkadaşcığım:uhm:
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Nevroskycim dogum günün kutlu olsun. Allah nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve huzurla, tüm sevdiklerin ve bebişinle girmeyi nasip etsin inşallah..a.s.

CANIM YİNEDE UMUTSUZLUGA KAPILMA LÜTFEN NE MUCİZELER OLUYOR UMMADIGIN ANDA UMMADIGIN GUZEL SEYLER OLUYOR HAYAT ne sürpriz getırecek bilemeyiz.üzgün olma.

:1shok:BUGÜN BİTTİ SAYILIR BUGÜNÜN BİTİŞİNİ12 DE HEP BİRLİKTE KUTLAYALAIM:içelim: GERİYE KALDI 7 GÜNyasakkelimelülülülülülüsositososito
güzelimmmm sen saatlere takılma yoksa zaman geçmez birtanem:1no2:
hayatın her anın tadını ,,keyfini çıkarmaya bak.....inan bak çevrende bugüne kadar farketmediğin güzellikleri göreceksin :sm_cool:bende senin gibiydim hep zamanla uğraşırdım adet olunca öbür adetim in ne zaman geleceğini hesaplardım...özellikle biz böyle bir cihaza sahipken hiiçç birşeyi kafanda tutmana gerek yok...yerimseniben

kizlar nihayet 2. kademeyi gordum, hamile kalmisim gibi sevindim sabah sabah:) artik calismalara baslama zamani geldi mi 2 olunca ? bir de ne zaman yaklasik 3u gosterir?

nevroskycim dogum gunun kutlu olsunn, nice guzel senelere bebislerinle insallahh.hihoyyyt

insallah sende guzel hbri alirsin. sonucta hic kimse icin kesin birsey soyleyemeyiz. hersey Allah'a kalmis. Rabbim insallahh hepimize nasip eder canim, spermiograma falan bakmiyor bu isler.

canım hemen öyle pes etme yasakkelime
değerlerini bizimle paylaşırmısın.Biliyorsun bunun için çok başarılı kürler var. lütfen üzülme hem sorun tek eşinde ise işiniz daha kolay yeterki bayanda sorun olmasın canım.
sen hiç nevroskyciğimin açtığı erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamayanların topiğine baktın mı orada başarıya ulaşanların içinde eminim senden daha ümitsiz kişiler hiç ummadığı anda hamile kalmışlar .burada demek istiyoum ki Allah istedikten sonra hepsiiii bahane canım:teselli:

canım çok kötü sonuçlar. toplamda 29. 0 ileri hareketli 1 yavaş hareketli 5 yerinde hareketli 23 hareketsiz. inanamıyorum. eşimin morali de sıfır!

kızlar bir şey sorcam 20 adetlik çubuklardan gittigidiyorda 60 ytlye buldum ama abir abukluk var mıdır acaba? normalde 75 ytl falan cunku. alsam mı acep?

buarada ben hastalandım anlasıldıgı üzere.. zaten bu aydan umutlu degildim

canım çok kötü sonuçlar. toplamda 29. 0 ileri hareketli 1 yavaş hareketli 5 yerinde hareketli 23 hareketsiz. inanamıyorum. eşimin morali de sıfır!
güzelim sen keçiboynuzu kürünü denedinmi ....denemediysen hemen başla derim 3 ay sonra yani ocak ayında siz tam etkisini görürsün:dance: moral bozmaya gerek yok ..zamanı iyi değerlendireceğiz.oturup üzülmenin hiç bir anlamı yok canım bu kür zaten sayı ve haraket için...bende eşime havuç kürüne başlattım sahurda da keçiboynuzu pekmezini muhhakkak bulunduruyorum.Önceden dr lar derdi ki spermin ne sayısını artıracak bişey var ne de haraketliliğini şimdi aynı doktorlar ne tv de görünüyor ne gazetede ama şimdi öyle değil gerçektende kürden önce ve sonrası arasında açık arayla fark var canım.deneyin ne kaybedersiniz....haydi canım toplayın kendinizi üzülerek hücrelerinze daha çok zarar veriyorsunuz.önünüzde uzuunn zamanlar var şimdiden yelkenleri suya indirmeyinyasakkelime
2009 da hamiş olmayan kimse olmayacak bu topic te Allah ın izniyle:Saruboceq:

gerçektenmi çok iyi yaa...ama o sitede açık artırma var güzelim belki başlangıç fiyatıdır.sen alabilirsen o fiyata haberimiz olsun canım...bir ay yumurtlamayı yakalamayınca bir kutu bitiyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…