merhaba tiny,
pre seed i artı sağlık tan aldım tlf burdan vermek uygun olurmu bilmiyorum ama arama motoruna artısaglikşutarafagitti yazarsan bulabilirsin canım.
bu arada benim preseed de geldi:teytey:
canım ödemesini bende senin gibi netten pek güvenmem onların banka hesabı var 20 ytl ödedim ama kargoya da 8 ytl ödedimbenneyaptımki1 paket için içerisinde 6 adet var .Eğer yumurtlama gününü bilirsen daha uygun olur bence boşa kullanmassın en azından...istersen yumurtlamayı gösteren bizimkine göre daha uygun olan testler var.inşallah güzel haberleri buradan verirde diğer arkadaşlarımıza da faydamız olur.:dance:umutlu sağol canım cevabın için, bir şey daha soracağım. ödemesini nasıl yaptın? netten mi ödedim. ben netten alışveriş yaparken pek huzurlu olmuyorum da. 6 adet mi geldi canım.? bende almayı düşünüyorum da.
umarım güzel haberlerinizi kısa sürede alırız.
nevrosycim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz çalışmalar tamamlandı galiba beklemedesin hadi bakalım bizim yaramazı getir artık
umutlu99 canım sen nasılsın benim diyeti sormuşsun 2 kilocuk daha vermişim şükür bebek yolunda 2 kilo daha yol aldım:)
silgicim sen nasılsın çalışmalara devammı
geoglenin sesi çıkmıyor hayırdır pesmi etti yoksa hımmm
kızlar allah gönlünüze göre versin rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canım ödemesini bende senin gibi netten pek güvenmem onların banka hesabı var 20 ytl ödedim ama kargoya da 8 ytl ödedimbenneyaptımki1 paket için içerisinde 6 adet var .Eğer yumurtlama gününü bilirsen daha uygun olur bence boşa kullanmassın en azından...istersen yumurtlamayı gösteren bizimkine göre daha uygun olan testler var.inşallah güzel haberleri buradan verirde diğer arkadaşlarımıza da faydamız olur.:dance:
galiba Türkiyede ilk kullananlar olacağız.formlara bakıyorumda kullanan arkadaşlar hep yurt dışındamirmirmirmir
nevrosycim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz çalışmalar tamamlandı galiba beklemedesin hadi bakalım bizim yaramazı getir artık
umutlu99 canım sen nasılsın benim diyeti sormuşsun 2 kilocuk daha vermişim şükür bebek yolunda 2 kilo daha yol aldım:)
silgicim sen nasılsın çalışmalara devammı
geoglenin sesi çıkmıyor hayırdır pesmi etti yoksa hımmm
kızlar allah gönlünüze göre versin rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar ben hep burdayım yanınızdayım unutmayın hep dualarımdasınız:Saruboceq: aynı derdin muzdaribiyiz ben dua etmicemde kim dua edecek arkadaşlarıma eee biriniz hamiş kalırsa benim adımı koyarsınız artık:jeyyar:
kizlar merhaba.
belenay sen ne kadar suredir cocuk istiyorsun?
birsey sorucam size ilk kez basima geldi ve panik oldum acikcasi. adetim 18. gunde geldi ilk kez. bu kotu bir durum mu? normalde duzenlidir? yoksa arada olmasi normal mi? yumurtlama erken oldugu icin mi boyle oldu bilmiyorum, cunku isi takibine gore 8 ya da 9. gun yumurtladim. insallah bu alet onumuzdeki ay yumurtlama gunumu gosterir, offffffff offfffff
canim yok her zamanki adetim gibi, hicbir fark yok. o yuzden hamilelik olmasina hic ihtimal vermiyorum. beni dusunduren boyle bir seyin normal olup olmamasi. yani adet duzeni neden degisir insanin..18. gunde adet gordum sonucta...
ben hamiş kalırsam senin adını koyacam canımkaydirigubbakcemile3 kızım olursa elenay oğlum olursa belenay uygunmudur canım benneyaptımkikızlar ben hep burdayım yanınızdayım unutmayın hep dualarımdasınız:Saruboceq: aynı derdin muzdaribiyiz ben dua etmicemde kim dua edecek arkadaşlarıma eee biriniz hamiş kalırsa benim adımı koyarsınız artık:jeyyar:
yok oyle fazla agrim. hersey ayni. neyse bu ay da bekliyim. tesekkurler. hadi senin guzel hbrlerini alalim ins.
herkese merhaba,
ne zamandır yazmıyordum,ramazan biraz agır geçiyor da ben de:)
kızlar bir şey soracagım bugun alete göre benim 18.gunum ve hala fertitlite durumu en duşukte, hiç yuksek ya da çok yuksek gostermedi. ilk ayda 14.gun ikinci ayda da 13.gun gostermişti. bugun 12. cubugu kullandım hiç boyle olmamamıştı.adetlerim de her zaman duzenlidir. bir fikri olan var mı acaba? katalogda testleri eksik ya da hatalı yapmışsınızdır falan diyor ama her zamanki gibi yaptım hem hatalı olsa yaparken uyarıyor algılamıoyr diye bliyorum.
canım normal olan adet aralığı 20 günden az olmaması 35 günden fazla olmaması gerekiyor ama bana belki seni bu cihaz farkında olmadan sıkıntıya sokmuş yada başka sıkıntılardan dolayı erken adet görmüşsündür bence bu aya mahsus bişeydir ama dr a görünmekte fayda var canım.:1hug:kizlar merhaba.
belenay sen ne kadar suredir cocuk istiyorsun?
birsey sorucam size ilk kez basima geldi ve panik oldum acikcasi. adetim 18. gunde geldi ilk kez. bu kotu bir durum mu? normalde duzenlidir? yoksa arada olmasi normal mi? yumurtlama erken oldugu icin mi boyle oldu bilmiyorum, cunku isi takibine gore 8 ya da 9. gun yumurtladim. insallah bu alet onumuzdeki ay yumurtlama gunumu gosterir, offffffff offfffff
Canım belki bu ay yumurtlamamışsındır. Her ay yumurtlayacağız diye bir şart yok biliyorsun. veyahut daha yumurtlamamışsındır. Eğer ay sonuna kadar olmazsa , yanlış test de yapmadığını düşünürsek bu ay yumurtlamadığını düşünebiliriz ancak. Ki bu da normal birşey.
ooo google cım nerelerdesin yaa:teytey:herkese merhaba,
ne zamandır yazmıyordum,ramazan biraz agır geçiyor da ben de:)
kızlar bir şey soracagım bugun alete göre benim 18.gunum ve hala fertitlite durumu en duşukte, hiç yuksek ya da çok yuksek gostermedi. ilk ayda 14.gun ikinci ayda da 13.gun gostermişti. bugun 12. cubugu kullandım hiç boyle olmamamıştı.adetlerim de her zaman duzenlidir. bir fikri olan var mı acaba? katalogda testleri eksik ya da hatalı yapmışsınızdır falan diyor ama her zamanki gibi yaptım hem hatalı olsa yaparken uyarıyor algılamıoyr diye bliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?