• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

NEVROSKY cimm nasıl gidiyor canıım beklemedesin biliyorum kaçıncı günündesin haydi RABBİM bize çifte bayram yaşamayı nasip etsin:Saruboceq: ben hamiş kalırsam bayramın 2.:Saruboceq:.günü öğrenecem sen daha erken öğreneceksin İNŞALLAH eee artık olaya iyice motive olmamız hemde hamişliğe hazırlamamız lazım kendimizi değilmiyerimseniben:1hug:

ben her ay yumutrluyoruz diye biliyordum iyi de yumurtlamasam nasıl adet olacagım?
kusura bakmayın ben çıkmak zorundayım..umarım herkes kısa sürede guzel haberi alır...

Canım adet olmak yumurtladığın anlamına gelmiyor. İnternetten araştır istersen. a.s.

NEVROSKY cimm nasıl gidiyor canıım beklemedesin biliyorum kaçıncı günündesin haydi RABBİM bize çifte bayram yaşamayı nasip etsin:Saruboceq: ben hamiş kalırsam bayramın 2.:Saruboceq:.günü öğrenecem sen daha erken öğreneceksin İNŞALLAH eee artık olaya iyice motive olmamız hemde hamişliğe hazırlamamız lazım kendimizi değilmiyerimseniben:1hug:

Canım aletin 18. günü. Normalde 19. gün tabi. İnşallah bu ay hamişimdir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kızlar merhaba ben geldiiiim naılsınız bakalım bu aralar fazla giremiyorum ama takipteyim unutmayın dün yeğenimi gördüm kocaman olmuş 1,5 yaşında nasıl kıpır kıpır kızlar inanın hepimiz için dua ettim isimlerini hatırladıklarıma tek tek dua ettim allahım bizlerede nasip et hayırlısıyla diye
ee demek kız olursa elenay oğlan olursa belenay olmadı bak şimdi ceza kestim sana oğlan olursa abuzittin kız olursa şüküfe koycaksın nasıl ama:roflol:
:CüvCüv:nevroskycimin:emir_bebek:
:CüvCüv:umutlu99un:emir_bebek:
:CüvCüv:silginin:emir_bebek:
:CüvCüv:geoglenin:emir_bebek:

kızlar merhaba ben geldiiiim naılsınız bakalım bu aralar fazla giremiyorum ama takipteyim unutmayın dün yeğenimi gördüm kocaman olmuş 1,5 yaşında nasıl kıpır kıpır kızlar inanın hepimiz için dua ettim isimlerini hatırladıklarıma tek tek dua ettim allahım bizlerede nasip et hayırlısıyla diye
ee demek kız olursa elenay oğlan olursa belenay olmadı bak şimdi ceza kestim sana oğlan olursa abuzittin kız olursa şüküfe koycaksın nasıl ama

Hehehe Kız sen hergün gelme. Gülmekten çatlatacaksın beni. Öpüyorum seni kocaman. Şeniz Güzel kalplim benim. Allah senden razı olsun. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah. Amin. :Saruboceq:

aaa aşkolsun gelmem ak hee şaka şka gül kız gül allah ağlatmasın arkadaşım bak istersen senin bebeğede isim bulayım he ne dersin:)

oh bee sonunda siteye girmeyi başarabildim:teytey:
kıs belenay teyzesi seni mi kıracaz o kadar dua ettin isim koyma hakkın olur artık
aramızda senin koyduğun isimlerle sesleniriz.

Son düzenleme:
ooo google cım nerelerdesin yaa:teytey:
kıslar galiba bu ramazana mahsus birşey sahuru 4 yada 5 te yapıyoruz aradan dört yada beş saat geçmeden test yapıyoruz.nevroskycimde bu ay birden en yüksek seviyeyi görmüştü.ben bu ay test yaptığım süre içinde sahuru erken yapmayı düşünüyorum
.

ya benim de aklıma bu geldi biliyor musunuz.. iftar sonrası ve sahurda oyle çok su içiyorumki..idrarım bile nerdeyse su rengi..(afedersiniz detaya girdim biraz,ama derdmden en iyi anlayan sizlersiniz:)
yani buyuk ihtimalle yakalayamadı dogru gunu.. ben sanırım 14-15 civarı yumurtladım,cunku ozaman akıntım olmuştu..
neyse hayırlısı bakalım..

ee demek kız olursa elenay oğlan olursa belenay olmadı bak şimdi ceza kestim sana oğlan olursa abuzittin kız olursa şüküfe koycaksın nasıl ama:roflol:

yaw sen ne kadar tatlı bir insansın :dance:
inşallah Allah hepimizin gonlune gore versin....

Bugün ilacımız buraya uğramamış. Ama olmaz ki.. Belenayyyyyyyyyyyyy nerdesinnnnnnn? :sm_cool: kaydirigubbakcemile4

Bugün ilacımız buraya uğramamış. Ama olmaz ki.. Belenayyyyyyyyyyyyy nerdesinnnnnnn? :sm_cool: kaydirigubbakcemile4

ben geldiiiiiiim nasılsınız güseller nevroskycim demek isim bulmıyayım he:kızgın:iyi size gül gibi ne güzel isimler buluyorum siz reddediyorsunuz tamam öyle olsun bakalım:kızgın::1closedeyes:
evveeeet sayın seyirciler yarış başladı bakalım aletli bebek yarışının galibi kim olacak nevrosky yarışa önde başaladı ardında umutlu99 onun ardında silgi ve geogle yarışa hızlı bir giriş yaptılar nevrosky bu yarışlarda deneyim sahibi olmasının avantajlarını kullanarak kendinden emin bir şekilde yarışa hazırlandı ve şu an bebeşini bekliyor silgi ve umutlu nevroskynin arkasında 2cilik için yarışı sürdürüyor geogle henüz yarışmaya alışma aşamasında olmasına rağmen rakibleriyle başabaş mücadelede kararlı evet sayın seyirciler yarış çok heyecanlı olmaya başaladı herkes görvinin bilincinde aletinden emin ilerliyor silgi bir atak daha yapabilir
haydi nevrosky haydi silgi haydi umutlu99 haydi geogle zafer sizleri bekliyor sizlerden büyük galibiyetler bekliyoruz:hooray::hooray::hooray:

ben geldiiiiiiim nasılsınız güseller nevroskycim demek isim bulmıyayım he:kızgın:iyi size gül gibi ne güzel isimler buluyorum siz reddediyorsunuz tamam öyle olsun bakalım:kızgın::1closedeyes:
evveeeet sayın seyirciler yarış başladı bakalım aletli bebek yarışının galibi kim olacak nevrosky yarışa önde başaladı ardında umutlu99 onun ardında silgi ve geogle yarışa hızlı bir giriş yaptılar nevrosky bu yarışlarda deneyim sahibi olmasının avantajlarını kullanarak kendinden emin bir şekilde yarışa hazırlandı ve şu an bebeşini bekliyor silgi ve umutlu nevroskynin arkasında 2cilik için yarışı sürdürüyor geogle henüz yarışmaya alışma aşamasında olmasına rağmen rakibleriyle başabaş mücadelede kararlı evet sayın seyirciler yarış çok heyecanlı olmaya başaladı herkes görvinin bilincinde aletinden emin ilerliyor silgi bir atak daha yapabilir
haydi nevrosky haydi silgi haydi umutlu99 haydi geogle zafer sizleri bekliyor sizlerden büyük galibiyetler bekliyoruz:hooray::hooray::hooray:

belenaycığımmmmm. Şeniz Tek kelimeyle süpersin. Bizi acayip havaya soktun. Sen olmasan bu alet bir hiç. Umutlu99'un da dediği gibi olursa senin sayende olacak. Canım benim. Yine güldürdün beni. Harikaydı. sırnaşık şey :lepi:

başından sonun akadar okudugum tek bölüm bu hepiniz cok tatlısınız hepinize cok tesekkur ederım bend ebu ay dijital ovulasyon testı aldım.olmazsa dıger ayada hamılelık monıtoru almayı düşünüyorum tabıı fıyatı nedır suan bılmıyorum tam...hepinizin hamıle haberlerını gormek için okudum ama yok ama ben bu aletın işe yarayacagına cok eminim.dijital ovulasyona120 mılyon verdım almasamıydımkı.neys ebugun ılk testımı yaptım gülen yüz yoktu ama izgilerden biri silikti.belkı yakındr yumurtlamam ınsaalah....
kızlar ınsaalah hepımız en kısa zamanda hamıle kalır:CüvCüv: ve burada güle oynaya söyleriz bırbırımıze....hihoyyyt

başından sonun akadar okudugum tek bölüm bu hepiniz cok tatlısınız hepinize cok tesekkur ederım bend ebu ay dijital ovulasyon testı aldım.olmazsa dıger ayada hamılelık monıtoru almayı düşünüyorum tabıı fıyatı nedır suan bılmıyorum tam...hepinizin hamıle haberlerını gormek için okudum ama yok ama ben bu aletın işe yarayacagına cok eminim.dijital ovulasyona120 mılyon verdım almasamıydımkı.neys ebugun ılk testımı yaptım gülen yüz yoktu ama izgilerden biri silikti.belkı yakındr yumurtlamam ınsaalah....
kızlar ınsaalah hepımız en kısa zamanda hamıle kalır:CüvCüv: ve burada güle oynaya söyleriz bırbırımıze....hihoyyyt

Canım inşallah almana gerek kalmaz bu aydan hamiş kalırsın. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kizlar bu alet ise yariyormu gercektden

hem cubuklari bitince tekrar cubuk alabiliyormuyuz

ve tekrar alinan cubuklar ucreti ne kadar

lutfen bekliyorum

arkadaşlar ben bu üründen çok etkilendim okudukça umudum arttı benm de dr.m bu ay yumurta takibine başlayacaktı bir iğne vardı heyet rapro lazımmış, burda o iğneyi eczanede bulma şansımd a az aslında bugün iğneye başlamam lazım sonra 5 gün bu iğneyi kullanıp 6. gün bir daha dr.a gitmem lazımmış , çalışıyorum sürekli gidip gelmem zor üstelik dr farklı bir şehirde bu ürüne güveniyorum ama nerden alabileceğimi bilemiyorum.

canım sende hoşgeldin aramıza:1hug:bir periodluk kullanımı olsada aynı markanın ürünlerini kullanıyoruz galiba inşallah gülen yüzü görürsünde 12 gün sonrada senin eşinin ve bizim yüzümüzü güldürürsün bizim kullandığımız aleti almaya gerek kalmazsın :Saruboceq:
fiyat olarak yüksek ayrıca her ay kullanman gereken test çubukları var onlarda ayrı maliyet ama güzel tarafı alete bir defa para ödüyorsun ve sağladığı bir çok fayda var seninde takip ettiğin gibi henüz hiçbirimiz hamiş kalmadık çünkü 2 arkadaş yeni başladı nevroskycimle benim eşimde azıccııkkk sperm sorunları var bu arada aletin sağladığı faydaya gelince yumurtlama gününe kadar spermcikleri (3 ve 5gün) biriktirip ovulasyonun olduğu gün şansı arttırmaya çalışıyoruz...sanırım diğer cihazlarda böyle bir özellik yok...yani cihaz seni uyarıyor diyorki;; şuan gebelik elde edemessiz.. az kaldı... biraz daha ...eveeet şimdiii der gibi
canım aleti almasan bile seni aramızda görmek isteriz.a.s.

lutfen bekliyorum
yaaa neden kimse bana cevap yazmiyo gorunmezmi ne oldum be kizlar zaten pskolojim iyice bozuldu aloooooooooooooo

lutfen bekliyorum
bu alet bize göre işe yarıyor canım
çubuklar tek kullanımlık
her ay 10 test çubuğu kullanıyorsun
kutular 81 ytl ve her kutunun içinde 20 adet test çubuğu var.

Back