• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

nevroskycim hadi bakalım inşallah bu ay tamam diyelim rabbim minik kuşunu rahmine kondurur inşallah bu ay inanın bu topiği her açışımda biri hamişmi acaba diyorum bakıyorum yok ama bir gün açtığımda o yazıyı görücem ben biliyorum rabbimin izniyle
hadi bakalım nevrosky alet çalışır el övünür alet çalışacak bizim nevrosky övünecek allahım yüzünü güldürsün kıız teyzelik yaklaştı inşallah:)

umutlu99.silgi.geogle sizleride unutmadım bu dualar sizler içinde geçerli

Sağol bitanem. Allah razı olsun bu güzel dileklerin için. İnşallah o günler de gelir. Ben ve benim gibi bu yola çıkan bütün arkadaşlarım mükafatlarını tez zamanda alırlar. Senin de kalbin kadar temiz bir kız çocuğun olsun , öyle geçti içimden. İnşallah yakında da haberini alırsın canım. a.s.

Yapma be güzelim. fisfisfis Yaw kullanmasak mı acaba şu karışımı. O da bünyemizi bozar mı ki? Aslında yumurtanın büyümesinde baya yardımcı oluyor. Sen bu ay çatlatma iğnesi olmuştun sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Onun da etkisi olabilir. Ama sonuç olarak yine bu ay elimiz boş desene canım. Yakın zamanda muayene olmuşmuydun sen , hormonlarına bakıldı mı? Eşine spermiogram yapıldı mı yakın zamanda? Canım eğer konuştuysak da karıştırmış olabilir. Biliyorsun listemiz var. Çok kişiyiz bazen çorba olabiliyor. Kusura bakma. Eğer bunları uzun zamandır yaptırmadıysanız bir baktırın. Sorun yoksa en geç 2-3 ay içinde bu aletle hamiş kalman lazım. Ben kalacağına inanıyorum. Zaten hiçbir sorun yoksa bile 1 sene sürebiliyormuş hamile kalmak. Biz adıl düzenli bu işe yeni başladık. Önümüz açık. İnşallah istediğimizi alacağız. :Saruboceq:

canım durun daha aleti kullanalı uzun bir süre oldu ama en yüksek kademeyi 2 aydır görüyorum.farzedelimki 2 aylık evliyizkaydirigubbakcemile3 ben çatlama iğnesi olmadım canım sadece yumurta geliştirici hap kulandım hormonlarımda sorun görülmüyor şükür:nazar: ama bu aya mahsus bişi oldu dr usg de endumetrium istenilen derecede kalınlaşmamış dedi başka dr a telefonda sordum gayet iyi dedi.fisfisfis
aslına bakılırsa eşimin spermiyogramı çok ta iç açıcı değil ama çok kötü de değil daha önce konuşmuştuk seninle;iyi hamiş kalabilirsin demiştin.
Ben artık bu cihazı aldım hamiş kalana kadar da kullanacağım vazgeçmek yok.dediğin gibi hiç problemi olmayan insanlarda bazan 1 yıl bazan daha uzun sürde hamiş kalabiliyorlar.ben bu ay olmamasının sebebini tam ovulasyon zamanında eşimin nezle olmasına bağlıyorum.birde şu pre seed i deneyelim bakalım ne olacak.:1rolleyes:

canım durun daha aleti kullanalı uzun bir süre oldu ama en yüksek kademeyi 2 aydır görüyorum.farzedelimki 2 aylık evliyizkaydirigubbakcemile3 ben çatlama iğnesi olmadım canım sadece yumurta geliştirici hap kulandım hormonlarımda sorun görülmüyor şükür:nazar: ama bu aya mahsus bişi oldu dr usg de endumetrium istenilen derecede kalınlaşmamış dedi başka dr a telefonda sordum gayet iyi dedi.fisfisfis
aslına bakılırsa eşimin spermiyogramı çok ta iç açıcı değil ama çok kötü de değil daha önce konuşmuştuk seninle;iyi hamiş kalabilirsin demiştin.
Ben artık bu cihazı aldım hamiş kalana kadar da kullanacağım vazgeçmek yok.dediğin gibi hiç problemi olmayan insanlarda bazan 1 yıl bazan daha uzun sürde hamiş kalabiliyorlar.ben bu ay olmamasının sebebini tam ovulasyon zamanında eşimin nezle olmasına bağlıyorum.birde şu pre seed i deneyelim bakalım ne olacak.:1rolleyes:

Evet canım. Biz daha yolun başındayız. Bu da benim 2. ayım nihayetinde. Preseed'i almıştın değil mi sen? İnşallah faydası olur canım. 15 dolar 6 tanesimiydi?

Evet canım. Biz daha yolun başındayız. Bu da benim 2. ayım nihayetinde. Preseed'i almıştın değil mi sen? İnşallah faydası olur canım. 15 dolar 6 tanesimiydi?

canım daha almadım pre seed'i mail gönderdim haber bekliyorum 15usd ye 3 tanesi mi 6 tanesimi diye ..inşallah faydasını görürüm:Saruboceq:

belenay dualarin icin sagol,insallah sana ve isteyen herkese Allah nasip eder..
benim 15. gun hala 1. kademede.
Isim 7 ya da 8. gunden beri yuksek. artik hayirlisi daha onumde 2 hafta kadar var.
Umutlu insallah onumuzdeki aylarda sonuc alirsin, sonucta yeni denemeye baslamissiniz.

bu arada 6 tupluk preseedi15 $'a aliyorsaniz guzel, ben usa'dan bu fiyata aldim.
nevrosky bu ay insallah seninde guzel hbrini aliriz..

belenay dualarin icin sagol,insallah sana ve isteyen herkese Allah nasip eder..
benim 15. gun hala 1. kademede.
Isim 7 ya da 8. gunden beri yuksek. artik hayirlisi daha onumde 2 hafta kadar var.
Umutlu insallah onumuzdeki aylarda sonuc alirsin, sonucta yeni denemeye baslamissiniz.

bu arada 6 tupluk preseedi15 $'a aliyorsaniz guzel, ben usa'dan bu fiyata aldim.

İlk ay olduğu için tanıyamadı canım seni. İnşallah öbür ay tanır ve hemencik hamiş kalırsın. İyi dileklerin için teşekkürler bitanem. İnşallah. :Saruboceq: İnşallah hepimiz bir an önce hamile kalmayı başarabiliriz. :Saruboceq: a.s.

bilmiyorum canım ya inşallah 6 tanesinin fiyatıdır.bana sadece size ve kadınlar kulübune özel 15 usd den diye mail gönderdiler ama kaçlık olduğunu belirtmemişlerdi.preseed in özel bir kullanım şekli varmı bu konuda bilgi verirsen hem bana hem alacak olan kişiler faydan olur canım.a.s.

kızlar ne alemdesiniz bakim varmı gelişme

selam kızlarr nasılsınız topiğimiz canlılığını kaybetimi nee.:ecrin_bebek:
belenay sen neler yaptın kıs öyle bir görünüp kaybolma senin nasıl gidiyor diyetin ramazanda zordur ama kilo verebiliyormusun kaydirigubbakcemile2
bende adetin 4.günündeyim henüz testlere başlamadım.mirmirmirmir
nevroskycim sen nasılsın canım ,benim pre seed bugün yarın gelir herhalde siparişi verdim.6 lık kutusunu 15 usd ye aldım birde bunu deneyelim bakalım:1rolleyes:

merhaba umutlu
preseed'i nerden aldın canım, bilgilerini verebilir misin?

şimdiden teşekkürler.

merhaba umutlu
preseed'i nerden aldın canım, bilgilerini verebilir misin?

şimdiden teşekkürler.
merhaba tiny,
pre seed i artı sağlık tan aldım tlf burdan vermek uygun olurmu bilmiyorum ama arama motoruna artısaglikşutarafagitti yazarsan bulabilirsin canım.
bu arada benim preseed de geldi:teytey:

bilmiyorum canım ya inşallah 6 tanesinin fiyatıdır.bana sadece size ve kadınlar kulübune özel 15 usd den diye mail gönderdiler ama kaçlık olduğunu belirtmemişlerdi.preseed in özel bir kullanım şekli varmı bu konuda bilgi verirsen hem bana hem alacak olan kişiler faydan olur canım.a.s.
6 kucuk tuptur muhtemelen. Benim sitesinde okudugum kadariyla preseed'i gelistiren dr wc de gereken bolgeye SIKIYOrmus. ben yatarken kullandim, iliskiden once.zaten bir defa denedim. tup bir kullanimlik ( eger 6'lik ise ) ve icinde kalani saklamiyorsunuz, yani atin bir kere kullandiginiz tupu. ben hepsini sIKmaya calistim zaten bir tup iyi geldi. bu kadar..

bu arada benim 18. gunum ve 1. kademe devam ediyor. yalniz enteresan bugun cok az bir lekelenme oldu, pembe gibi yani galiba adet oluyorum. sorun su ki benim adetlerim duzenlidir ve hep 29-32 gunde bir olurum, 18. gunde adet olduysam -ki bu adetse ilerleyen saatlerde gorucem- bu pek iyi bir haber degil..

6 kucuk tuptur muhtemelen. Benim sitesinde okudugum kadariyla preseed'i gelistiren dr wc de gereken bolgeye SIKIYOrmus. ben yatarken kullandim, iliskiden once.zaten bir defa denedim. tup bir kullanimlik ( eger 6'lik ise ) ve icinde kalani saklamiyorsunuz, yani atin bir kere kullandiginiz tupu. ben hepsini sIKmaya calistim zaten bir tup iyi geldi. bu kadar..

bu arada benim 18. gunum ve 1. kademe devam ediyor. yalniz enteresan bugun cok az bir lekelenme oldu, pembe gibi yani galiba adet oluyorum. sorun su ki benim adetlerim duzenlidir ve hep 29-32 gunde bir olurum, 18. gunde adet olduysam -ki bu adetse ilerleyen saatlerde gorucem- bu pek iyi bir haber degil..
belkide adet değildir canım .inşalah yerleşme kanamasıdır :teytey:walla ben hamiş kalmadım ama kalanlar görüyormuş.yinede seni boş yere umutlandırmak istemem ama umarım güzel haberlerini duyarız.süprizzzzz:1hug:

zannetmiyorum, agrimda basladi. her zamanki adet gibi iste. insallah oyle olur ama pek ihtimal yok. artik bir dahaki aya. monitor bu yuzden taniyamadi galiba. isimda 8. gun artti. muhtemelen 7 ya da 8. gun yumurtladim. nevroskyi bekleyelim bu ay artik.

Back