Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Arkadaslar 3. Aya baslayacak olan varmı baska?

canim merhaba aramiza hosgeldin
insallah adet gormessin ve melegin seninledir:Saruboceq:
bu ay benimde 3. ayim su an beklemedeyim 6 gun sonra belli olacak :CüvCüv:

Son düzenleme:

dilrubacim bizde seni ozlemistik
iyi olmaniza cok sevindim Bebisle ilgili bilgileri aktar bize arada
bizler icinde dua et canim lutfen opuyorumnanaktan

insallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir canim ama olmassada uzulme onlar gelecegi zamani biliyorlardir
Allah yeterki hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize beklemekten baska caremiz yok malesef
canım dun bildigin regl oldum.. yerlesme durumu olsaydi herhalde su anda 10uz yerlesmis olurdu bu kadar kanama ile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse canım bu ay kısmet degilmis.. bir dahaki aya umutlarımı tasıdım bilee...

canım benim biz de seni cok ozledik haberlerini okuyunca da sevindim.. insallah mercimeginin kalbini bugun duyarsın tatlım..bizim umutlarımız da her ay yeseriyor insallah Allahımız tez zamanda bebislerimizi bize yollar canım..
bol sans bugun icinopuyorumnanaktan

kızlar umutsuzluga kapılmak yok.. yaz ayları size ugur getirecek inaniyorum.. bize kısa zamanda guzel haberler vericeksiniz

öncelikle hepinize selam kızlar arada giriyorum ama kimsecikler yok o eski paylaşımlar sanki
1-2 kişi dışında kimsecikler yok ortada yaz geldi diye çalışmalara aramı verildi yoksa
tatil rehavetine kapılmayalım bebişi istiyosak yağmur çamur demeden çalışmalara devam etmek lazım değilmi?

beni sorarsanız 11 haftaya girdik bebişimi 1 ay oldu görmedim en son 8 haftalıkken gittim doktora kısmetse pazartesi gidicez babasıyla :)

herkeste aynı belirtiler olucak diye beklemeyelim benim belim çok ağrıyor mesela midem sabahları değilde öğleden sonra bulanmaya başlıyor gece yatana kadar devam ediyor
istifra etmiyorum ben inanıyorumki 3 seviyeyi gören herkes bi gün burada hamileyim çığlıkları atıcak moralleri yüksek tutalım kocişleri rahat bırakmayalım kızlar

yaya dan haber yok sanırım
dilrubanın yazdıklarını okudum inşallah oda sağlıklı bir gebelik geçirir
larmecim aramızda 3 hafta var kıdemlisin:)) sende sağlıkla al inşallah kucağına
denemeye devam edenler bişiler daha yapın monitöre bağlı kalmayın ne biliim ben tarçın-bal-çörekotunu yapmıştım çok inanarak deneyin
3.seviyede hergün birlikte olmuştum zaten 2 gün sürüyor

canım benim yazdığım zamanları takip edersen görürsün benimde regl günlerim çok düzenliydi 28 günlüktü periyodum . monitörü ülk kullandığım ay 21.güne kadar 2.seviyede kalında moralim çok bozuldu ama sanki 22.gün bir mucize oldu ve 3.seviyeyi gördüm ho 2 gün çalıştık ve işte meyvesi karnımda minik mucizem benim o.
bu arada her ay yumurtlama olmayada bu ay olmasa bile önümüzdeki ay tekrar dene ondada yumurtlama olmazsa o zaman bir doktora başvurursun belki ilaçla yumurtlaman düzene girer düzelmicek bi sorun değildir he bu arada bende şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim doktoruma bunu söylediğimde olumlu bir gelişme sonuçta hamile kalabiliyorsun demişti
emilyacım buda yumurtladığına işarettir hiç sıkma canını:)

sAGOL CANIM CEVAP YAZDIGIN ICIN:) bu ay baslarsam 3. aya baslayacagim bu manitorun, ama adet OLMAADIM HENUZ , adet olunca "m" tusuna basicam.

canım ben 1 ay kullandım olumlu sonuç aldım
adet olduğun gün sabah m ye basıyorsun ve her sabah aynı saatte monitörü açıyorsun o zaten belli günde test istiyor ve 2. seviyeye geçiyor adet olana kadar hergün devam ediyorsun test yapmaya olabilir geç yumurtluyor olabilirsin takma kafana ne biliim sıcaklardan gecikti belki ne biliim stresten falan belki gecikme yaşıyorsun ben 22. günde 3.seviyeyi gördüm olurda 3.seviyeyi görmezsen adet olduğun gün gene m ye basıp sıfırlıyorsun aleti böylelikle seni tanıyor ve ondan sonraki ay 2.seviyeye ona göre başlıyor

canim merhaba aramiza hosgeldin
insallah adet gormessin ve melegin seninledir:Saruboceq:
bu ay benimde 3. ayim su an beklemedeyim 6 gun sonra belli olacak :CüvCüv:

Dalia, 1 hafta once test yaptim negatif cikti yani gebelik yok, adetim gecikti. bende dun sogan kurune basladim, bilmiyorum adet sokturucu ozelligi varmi?
bu ay ins 3.aya baslayacagim,
anneolmakistiyorum tarcin bal corekotu kuru nasil? ben hic duymadim? nasil yapilir? yumurtlama gunumu yapiliyor? acele cevap pleas:))

anneolmak istiyorum, buarada yumurtlama gunlerin bitince, m tusuna basmaya devam ediyorsun adet gunune kadar, fakat ben son gunlerde ayni saatlerde basmadim , acaba bir zarari olabilirmi acaba? yumurtlama gunlerine kadar hersabah 10 da basmistim. gerci 1.ayda sabah 9 da basmistim hergun, ama 2.ayda 10 da bastim.

cnm yumurtlama günlerin bitince m ye basmyorsun adetin ilk günü sadece m ye basıyorsun sonra monitörü acıp kapatıyorsun test isterse yapıyosun ve yumurtlama günlerin bitince test istemesede acıyorsun fakat m ye basmıyorsun.....

Hepinizi hepinizi çoookkk çoookkk özledimmmm....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımsınız çok seviyorum kızlar sizi...yokluğunuzu deli gibi hissettim...

arkadaşlarım,biz bu ay çalışmadık,o günlerde hem çok yoğunduk hem hırlaştık koca bebişle...sonra herşey yoluna girdi kaydirigubbakcemile5 Ne yapalım o günde olcağı varmış...

Yani benden bi haber yok canlar,hepinize teker teker cevap vermek ve sanalda olsa kucaklaşmak isterdim ama gitmek zorundayım ,bu yazıyı bile ter içinde yazdım...

tatil dönüşü güzel haberlerle buluşmak dileğiyle....

Eskiden ne güzel yazışırdık,hakikaten performans düşmüş kızlar,ben gelinceye kadar ayrılmayın,çok özledim sizleri...
Hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatacağım çok şey var çoookkkk
:a015: :a015: :a015:

25 gün ve 1. seviyeye düştü artık test istemez sanırım 20 test istedi ve bitti valla kusura bakmasın bu makinada her ay 20 test isterse vay halimize şaka bi yana inş. istemez evde hiç testim kalmadı adet olunca sipariş vercem

selamlar herkese,
Az önce doktordaydık minik bebişimizin minik kalbini gördük.Çok güzel bir duyguymuş.Allah hepinize nasip etsin.Doktorla bizim hesaplar hep karışıyor 20. gün yumurtladığım için.Şu an 6 hafta 4 günlükmüş.Geç yumurtlayan arkadaşlar hiç üzülmesinler sonuç benimki ve anneolmakistiyorum unki gibi güzel olabiliyor.Bir de kızlar hamile kalmadan önceki ay bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim.Her sabah 1-2 kaşık aç karnına ve tuttu.Ama gerçekten çörek otu mucizesine çok inanıyorum tavsiye ediyorum.Adetin ilk günü başlıyorsunuz 12. güne kadar sonra bırakıyorsunuz.Tadı kötü ama değdi doğrusu.
Hadi kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya temmuz ayının şanslı annesi ya da anneleri kim ya da kimler olacak sabırsızlıkla bekliyorum.Kocaman öpüldünüz.Yaya,Dalia,ss2302,altınyunus,yeni katılan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.Allah yardımcınız olsun.Dualarım sizinle.

merhaba kızlar.. maalesef doktorum cinsiyet ile ilgili kesin bir sey soyleyemedi.. erken dedi. gorunmuyor erkek veya kız deyip heveslendirmek istemem dedi. artık mecbur 1 sonraki randevuyu bekleyecegiz. tatile gidecegimiz icin de 19 agustosa kadar beklememiz gerekiyor

canım benim biz de seni ozledik hem de cok .. acaba dedik küstürdük mü sevgili yayamizi:))
canım sıkma tatlı canını bu ay pas gecmissiniz .. bak bana biz gecmedik de ne oldu:) ayın 13 unde yine kırmızı kart yedim lülülülülülülülülülülülü
her seyin hayırlısı olsun canikom.. donunce muhakkak yaz bize tatlım opuyorumnanaktan

canım cok sevindim senin adına o kalp atısı her seyi degistiriyormus zaten, ilk annelik duygusu oyle belli oluyormus derler.. maşallah
canım bu tarcon corek otu bal karısımını inan ben cok denedim ama her seferinde bıraktım cok igrenc bir tat, tarcın hic sevmem corek otu zaten hic sevmem ama yine de aklımın bir kosesinde duruyor.. bugun 4. gunum baslasam mı yine acaba??
ya bu arada ben monitorun acma saati gectigi icin ertesi gun m1 e bastım benim hesabıma gore su anda 4. gunum ama monitore gore 3. gun napıcaz??

canım cok nazlı cıktı bizim yegen ben sana soyleyeyim.. benim icimden kız geciyor ama Allah saglıklısını versin tabi tatlım...Iyi tatiller canım bol bol dinlen ve eglenopuyorumnanaktan

Kızlar benım bu gÜn m yanıp sÖnÜyodu bugÜn mÜ adet olucam yoksa dıĞer gÜnlerde m yanıp sÖnecekmı

canım sen adet olana kadar yanıp sonecek o 5 gun boyunca sen oldgun zaman (insallah olmazsin bu arada) eger rutin tuş acma saatinden 3 saat once 3 saat sonra ise aynı gun m1 diye girebilirsin ama eger 3 saatten fazla zaman gecmisse ertesi sabah m1 yapıyorsun (aynısı bana da oldu)

hcgl_emilya, pardon m tusuna basiyorum yazmisim, yumurtlama bittikten sonra hergun acip kapatiyorsun ya ondan bahsetmek istemistim, ben yumurtlama bittikten sonra bu ay hergun ayni saatte kapatip acmadim , sence bir mahsuru varmidir?
bide bisey kafama takildi, adet olmadan 5 gun once m tusu yanip sonuyormus ya, ben onu bilmiyordum, manitor adetin yaklastiginidami haber veriyor?? ben yurtdisindan aldigim icin,icindeki kitapcigi iyi okuyamadim sanirim. eger cevap verirsen sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…