bende bu ay ilk defa kulllandım ve 3, seviyeyi göstermedi kısmet bidaki aya
Arkadaslar 3. Aya baslayacak olan varmı baska?
selam kızlara.s
Sizleri çok özledim.Epey oldu görüşmeyeli.Geçen pazartesi ilk defa doktora gittim.Normal ultrasonla dahi göremedik.Okadar küçük ki 1 cm bile değil.Karartı şeklinde.Yarın tekrar gidicez inşallah bu sefer kalp atışlarını duyucaz.Allah hepinize nasip etsin bu heyecanı inşallah.Şimdilik benden bu kadar başka bir değişiklik falan yok.
Kızlar şunu belirtmek istiyorum ben de hiç bir zaman şimdi de dahil hiç bir belirti olmadı.En büyük gebelik belirtisi bence adet gecikmesi.Tabiki herkeste böyle olmayabilir.Ama belirti olmazsa sakın ümitsizliğe kapılmayın.Çünkü bebişiniz sizinle olabilir.Hepinizi çok öpüyorum.Moralinizi yüksek tutun.Hayırlı haberlerinizi takip edicem.Ha bir de tebrikkeriniz için çok teşekkür ediyorum.
canım dun bildigin regl oldum.. yerlesme durumu olsaydi herhalde su anda 10uz yerlesmis olurdu bu kadar kanama ile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3insallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir canim ama olmassada uzulme onlar gelecegi zamani biliyorlardir
Allah yeterki hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize beklemekten baska caremiz yok malesef
canım benim biz de seni cok ozledik haberlerini okuyunca da sevindim.. insallah mercimeginin kalbini bugun duyarsın tatlım..bizim umutlarımız da her ay yeseriyor insallah Allahımız tez zamanda bebislerimizi bize yollar canım..selam kızlara.s
Sizleri çok özledim.Epey oldu görüşmeyeli.Geçen pazartesi ilk defa doktora gittim.Normal ultrasonla dahi göremedik.Okadar küçük ki 1 cm bile değil.Karartı şeklinde.Yarın tekrar gidicez inşallah bu sefer kalp atışlarını duyucaz.Allah hepinize nasip etsin bu heyecanı inşallah.Şimdilik benden bu kadar başka bir değişiklik falan yok.
Kızlar şunu belirtmek istiyorum ben de hiç bir zaman şimdi de dahil hiç bir belirti olmadı.En büyük gebelik belirtisi bence adet gecikmesi.Tabiki herkeste böyle olmayabilir.Ama belirti olmazsa sakın ümitsizliğe kapılmayın.Çünkü bebişiniz sizinle olabilir.Hepinizi çok öpüyorum.Moralinizi yüksek tutun.Hayırlı haberlerinizi takip edicem.Ha bir de tebrikkeriniz için çok teşekkür ediyorum.
evet cnm ilk ayım 26-27 günde adet oluyorum hatta bazen 25.yani adet olcagım zaman geldi ben hala 3. seviyeyi göremedim cnm sıkılmaya başladı acaba bende 1 sorunmu var yumurtlamuyomuyum falan die 1 senedir istiyoruz 1 tane kmyasal gebelik gecirdim şubatta...
sAGOL CANIM CEVAP YAZDIGIN ICIN:) bu ay baslarsam 3. aya baslayacagim bu manitorun, ama adet OLMAADIM HENUZ , adet olunca "m" tusuna basicam.
canim merhaba aramiza hosgeldin
insallah adet gormessin ve melegin seninledir:Saruboceq:
bu ay benimde 3. ayim su an beklemedeyim 6 gun sonra belli olacak :CüvCüv:
anneolmak istiyorum, buarada yumurtlama gunlerin bitince, m tusuna basmaya devam ediyorsun adet gunune kadar, fakat ben son gunlerde ayni saatlerde basmadim , acaba bir zarari olabilirmi acaba? yumurtlama gunlerine kadar hersabah 10 da basmistim. gerci 1.ayda sabah 9 da basmistim hergun, ama 2.ayda 10 da bastim.
canım benim yazdığım zamanları takip edersen görürsün benimde regl günlerim çok düzenliydi 28 günlüktü periyodum . monitörü ülk kullandığım ay 21.güne kadar 2.seviyede kalında moralim çok bozuldu ama sanki 22.gün bir mucize oldu ve 3.seviyeyi gördüm ho 2 gün çalıştık ve işte meyvesi karnımda minik mucizem benim o.
bu arada her ay yumurtlama olmayada bu ay olmasa bile önümüzdeki ay tekrar dene ondada yumurtlama olmazsa o zaman bir doktora başvurursun belki ilaçla yumurtlaman düzene girer düzelmicek bi sorun değildir he bu arada bende şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim doktoruma bunu söylediğimde olumlu bir gelişme sonuçta hamile kalabiliyorsun demişti
emilyacım buda yumurtladığına işarettir hiç sıkma canını:)
saol cnm inş. öledir bu ay 24 gün ve hala 2.seviyedeyim ve hala test istiyor.zaten 1-2 gün sonra adet olucam artık bu ay kaçtı kısmet öbür aya
Hepinizi hepinizi çoookkk çoookkk özledimmmm....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımsınız çok seviyorum kızlar sizi...yokluğunuzu deli gibi hissettim...
arkadaşlarım,biz bu ay çalışmadık,o günlerde hem çok yoğunduk hem hırlaştık koca bebişle...sonra herşey yoluna girdi kaydirigubbakcemile5 Ne yapalım o günde olcağı varmış...
Yani benden bi haber yok canlar,hepinize teker teker cevap vermek ve sanalda olsa kucaklaşmak isterdim ama gitmek zorundayım ,bu yazıyı bile ter içinde yazdım...
tatil dönüşü güzel haberlerle buluşmak dileğiyle....
Eskiden ne güzel yazışırdık,hakikaten performans düşmüş kızlar,ben gelinceye kadar ayrılmayın,çok özledim sizleri...
Hepinizi öpüyorum çoookkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatacağım çok şey var çoookkkk
:a015: :a015: :a015:
canım cok sevindim senin adına o kalp atısı her seyi degistiriyormus zaten, ilk annelik duygusu oyle belli oluyormus derler.. maşallahselamlar herkese,
Az önce doktordaydık minik bebişimizin minik kalbini gördük.Çok güzel bir duyguymuş.Allah hepinize nasip etsin.Doktorla bizim hesaplar hep karışıyor 20. gün yumurtladığım için.Şu an 6 hafta 4 günlükmüş.Geç yumurtlayan arkadaşlar hiç üzülmesinler sonuç benimki ve anneolmakistiyorum unki gibi güzel olabiliyor.Bir de kızlar hamile kalmadan önceki ay bal çörekotu ve tarçın karışımı yedim.Her sabah 1-2 kaşık aç karnına ve tuttu.Ama gerçekten çörek otu mucizesine çok inanıyorum tavsiye ediyorum.Adetin ilk günü başlıyorsunuz 12. güne kadar sonra bırakıyorsunuz.Tadı kötü ama değdi doğrusu.
Hadi kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya temmuz ayının şanslı annesi ya da anneleri kim ya da kimler olacak sabırsızlıkla bekliyorum.Kocaman öpüldünüz.Yaya,Dalia,ss2302,altınyunus,yeni katılan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.Allah yardımcınız olsun.Dualarım sizinle.
canım cok nazlı cıktı bizim yegen ben sana soyleyeyim.. benim icimden kız geciyor ama Allah saglıklısını versin tabi tatlım...Iyi tatiller canım bol bol dinlen ve eglenopuyorumnanaktanmerhaba kızlar.. maalesef doktorum cinsiyet ile ilgili kesin bir sey soyleyemedi.. erken dedi. gorunmuyor erkek veya kız deyip heveslendirmek istemem dedi. artık mecbur 1 sonraki randevuyu bekleyecegiz. tatile gidecegimiz icin de 19 agustosa kadar beklememiz gerekiyor
Kızlar benım bu gÜn m yanıp sÖnÜyodu bugÜn mÜ adet olucam yoksa dıĞer gÜnlerde m yanıp sÖnecekmı
cnm yumurtlama günlerin bitince m ye basmyorsun adetin ilk günü sadece m ye basıyorsun sonra monitörü acıp kapatıyorsun test isterse yapıyosun ve yumurtlama günlerin bitince test istemesede acıyorsun fakat m ye basmıyorsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?