Kızlar,şu an beklemedeyim.Ama bilemiyorum.İlk günler ümitlenmiştim.Gerçi en fazla 4 gün oldu ama.İğne batar gibi batıyodu 3 gündür yumurtalıklarım.Bugün geçti.Üşütmüş olabilirim çünkü inanmayacaksınız fakat burası çok soğuk.Kazakla,çorapla oturulabilecek kadar.Öyle üşüyorum ki tuvalete gitmekten bıktım.Neyse başka da kayda değer bir gelişme yok.Yine de içimdeki ümit hala yaşıyor.Regl olmama 5 gün ya var ya yok.Geç yumurtlamanın tek avantajı fazla beklemiyosun.Hayırlısı olsun bakalım.
kızlar mesala sabah 7 de m ye bastım sonra hep 7 di acıcam dimi monitorü peki üçüncü seviyeyi sabah görünce akşam çalışsam olurmu siz sabah mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana bi anlatın lütfen
canım, monitörünü sabah 7'de başlattıysan her sabah aynı saatte açmaya çalış. ama bir saat öncesi veya sonrasıda açabilirsin duruma göre.
3. seviyeyi görünce de senin için ne zaman uygunsa o zaman çalış.[/QUO
saol cnm bugün 2. günüm kullanmaya başladım inş. ugurlu gelir bu ay sen bu mönitörlemi hamile kaldın bide senin ki hangi ülkede üretilmiş benimki cin malı yazıyo içinde görünce tereddüte düştüm kazıklandım mı acaba
canım, monitörünü sabah 7'de başlattıysan her sabah aynı saatte açmaya çalış. ama bir saat öncesi veya sonrasıda açabilirsin duruma göre.
3. seviyeyi görünce de senin için ne zaman uygunsa o zaman çalış.[/QUO
saol cnm bugün 2. günüm kullanmaya başladım inş. ugurlu gelir bu ay sen bu mönitörlemi hamile kaldın bide senin ki hangi ülkede üretilmiş benimki cin malı yazıyo içinde görünce tereddüte düştüm kazıklandım mı acaba
ben kullandigimin 2. ayinda hamile kaldim. ayrica yurt disindan getirttim ben.
Herkese merhabalar ;
Bildiğiniz gibi manitörün düğmesine basmıştım 11.günümde tek kademeydi 12.günümde hemen üçüncü kademeyi gördüm 13.günümde üçüncü kademeyi gördüm 14.günümde ikinci kademeyi gördüm
15.günümde tek kademyi gördüm ve bugün 16.günümde çubuklardan istmedi bu normal bir gidişatmı ve en önemlisi yarın ben bu makineyi açıcakmıyım ?
Ama en kötüsü bu saydığım günlerde eşimin şehir dışına gitmek zorunda kalmasın :çok üzgünüm:
ama en azından yumurtlama günümü az çok anlamış oldum ve makinemle tanışmış oldum :)
bu konuda kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum tşk.
aygizem,geçen ay benim de aynısı olmuştu...olması gereken bunlar telaş etme...makineyi açsan da test istemez senden.
bu arada benim bugün 19. günüm ve hala 2. seviyedeyim...anneolmakistiyorum,sen de aynı durumu yaşamıştın değil mi?
Herkese merhabalar ;
Bildiğiniz gibi manitörün düğmesine basmıştım 11.günümde tek kademeydi 12.günümde hemen üçüncü kademeyi gördüm 13.günümde üçüncü kademeyi gördüm 14.günümde ikinci kademeyi gördüm
15.günümde tek kademyi gördüm ve bugün 16.günümde çubuklardan istmedi bu normal bir gidişatmı ve en önemlisi yarın ben bu makineyi açıcakmıyım ?
Ama en kötüsü bu saydığım günlerde eşimin şehir dışına gitmek zorunda kalmasın :çok üzgünüm:
ama en azından yumurtlama günümü az çok anlamış oldum ve makinemle tanışmış oldum :)
bu konuda kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum tşk.
Kızlar ya,
Bugün monitörü açtım m yanıp sönüyodu.Ama ben regl olmadım daha.Geçen ay 26 .gün yanıp sönmüştü m ve ben o sabah adet görmüştüm.Bekliyorum bakalım bugün.Dün de test aldım yine bu sefer erken gebelik testi aldım.Eğer adet olmazsam yarın sabah yapıcam.Ümitlenmek istemiyorum ama yine de içim kıpır kıpır.:Saruboceq:
selam dilrubacıgım umarım testin sonucu pozitif cıkar da topic imize bir hamiş daha eklenir canım.. belirtilerin var mı peki?Kızlar ya,
Bugün monitörü açtım m yanıp sönüyodu.Ama ben regl olmadım daha.Geçen ay 26 .gün yanıp sönmüştü m ve ben o sabah adet görmüştüm.Bekliyorum bakalım bugün.Dün de test aldım yine bu sefer erken gebelik testi aldım.Eğer adet olmazsam yarın sabah yapıcam.Ümitlenmek istemiyorum ama yine de içim kıpır kıpır.:Saruboceq:
altinyunuscugum bence bekle senin de belki yarın catlar yumurtan kotu seyleri getirme aklina cicim, yani insan vucudu her ay aynı seyi yasayamaz bence..sağol dilruba44,geçen ay 12. ve 13. günde 3. seviyeyi görmüştüm.enteresan geldi ne bileyim.kasıklarımda da ağrı var.kist mi oldu acaba diyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?