Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Kızlar,şu an beklemedeyim.Ama bilemiyorum.ılk günler ümitlenmiştim.Gerçi en fazla 4 gün oldu ama.ığne batar gibi batıyodu 3 gündür yumurtalıklarım.Bugün geçti.Üşütmüş olabilirim çünkü inanmayacaksınız fakat burası çok soğuk.Kazakla,çorapla oturulabilecek kadar.Öyle üşüyorum ki tuvalete gitmekten bıktım.Neyse başka da kayda değer bir gelişme yok.Yine de içimdeki ümit hala yaşıyor.Regl olmama 5 gün ya var ya yok.Geç yumurtlamanın tek avantajı fazla beklemiyosun.Hayırlısı olsun bakalım.

hadi canım insallah bu ayki hamişimiz sen olursun umidini kaybetme..
vallahi su regl gununu beklemek icin bir de sabirsizliga karsi keske bir formul bulunabilse..-tatlicadiarzu- gunler gecmiyor

kızlar mesala sabah 7 de m ye bastım sonra hep 7 di acıcam dimi monitorü peki üçüncü seviyeyi sabah görünce akşam çalışsam olurmu siz sabah mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana bi anlatın lütfen

kızlar mesala sabah 7 de m ye bastım sonra hep 7 di acıcam dimi monitorü peki üçüncü seviyeyi sabah görünce akşam çalışsam olurmu siz sabah mı yapıyosunuz nasıl oluyo bana bi anlatın lütfen

canım, monitörünü sabah 7'de başlattıysan her sabah aynı saatte açmaya çalış. ama bir saat öncesi veya sonrasıda açabilirsin duruma göre.

3. seviyeyi görünce de senin için ne zaman uygunsa o zaman çalış.

selam kızlar,a.s
Daha günüm geçmedi ama dayanamayıp dün test yaptım.Malum negatif çıktı.1-2 gün kaldı regl olmama.Bu ay da umut yok benden hissediyorum.Artık sizlerden alırım güzel haberleri.
Yarın tatile çıkıyorum.Sizleri takip etmeye çalışıcam bulduğum kafelerden falan.ınşallah bir daha ziyaret ettiğimde hepiniz hamiş olursunuz.:CüvCüv:

günaydın kızlar iyi haftalar olsun yaz döneminde fazla giremiyorum daha dinlenme ağırlıklı geçiriyorum günlerimi işe bile gitmiyorum doğru dürüst yazlık sezonuda açıldı malum çok fazla giremiyorum ama ara ara okuyup sizden haberim oluyor inşallah herkesin güzel haberlerini alırız

arkadaşlar bende ovulasyon günlerimi saptamak istiyorum ama burda sözü geçen cihaz oldukça pahalı. bunların gebelik testi gibi basit olanları nasıl ? bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen..

bugün 18. günüm ve hala 2. seviyedeyim.bayağı canım sıkıldı bu duruma.galiba geç yumurtlayacağım.anneolmakistiyorum,sen de geç yumurtlamıştın değil mi?acaba monitörü sıfırladım diye mi böyle oldu?

Herkese merhabalar ;
Bildiğiniz gibi manitörün düğmesine basmıştım 11.günümde tek kademeydi 12.günümde hemen üçüncü kademeyi gördüm 13.günümde üçüncü kademeyi gördüm 14.günümde ikinci kademeyi gördüm
15.günümde tek kademyi gördüm ve bugün 16.günümde çubuklardan istmedi bu normal bir gidişatmı ve en önemlisi yarın ben bu makineyi açıcakmıyım ?
Ama en kötüsü bu saydığım günlerde eşimin şehir dışına gitmek zorunda kalmasın :çok üzgünüm:
ama en azından yumurtlama günümü az çok anlamış oldum ve makinemle tanışmış oldum :)
bu konuda kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum tşk.

aygizem,geçen ay benim de aynısı olmuştu...olması gereken bunlar telaş etme...makineyi açsan da test istemez senden.
bu arada benim bugün 19. günüm ve hala 2. seviyedeyim...anneolmakistiyorum,sen de aynı durumu yaşamıştın değil mi?

Aygizem,hergün açacaksın monitörü test istemese bile.Zaten 1. seviyeye düşmüşsün eşin gitsin kafanıa takma 3. seviyede elinizden geleni yapmışsınızdır.Artık beklemek kaldı geriye hayırlısı olsuna.s

Canım bu ay benim de 20.gün yumurtam çatladı.Meraklanma olabiliyo.Ben şöyle düşündüm iyice gelişti geliba yumurtam.Üzülme çok az kaldı 3e.

Kızlar ya,
Bugün monitörü açtım m yanıp sönüyodu.Ama ben regl olmadım daha.Geçen ay 26 .gün yanıp sönmüştü m ve ben o sabah adet görmüştüm.Bekliyorum bakalım bugün.Dün de test aldım yine bu sefer erken gebelik testi aldım.Eğer adet olmazsam yarın sabah yapıcam.Ümitlenmek istemiyorum ama yine de içim kıpır kıpır.:Saruboceq:

sağol dilruba44,geçen ay 12. ve 13. günde 3. seviyeyi görmüştüm.enteresan geldi ne bileyim.kasıklarımda da ağrı var.kist mi oldu acaba diyorum:uhm:

makineyı hamile kalana kadar her gun acacaksın. test istesede istemesede

hadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah

selam dilrubacıgım umarım testin sonucu pozitif cıkar da topic imize bir hamiş daha eklenir canım.. belirtilerin var mı peki?

sağol dilruba44,geçen ay 12. ve 13. günde 3. seviyeyi görmüştüm.enteresan geldi ne bileyim.kasıklarımda da ağrı var.kist mi oldu acaba diyorum:uhm:
altinyunuscugum bence bekle senin de belki yarın catlar yumurtan kotu seyleri getirme aklina cicim, yani insan vucudu her ay aynı seyi yasayamaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…