kolay hamile kalmak..

kızlar yeni adet oldum bende iltihabim var soğan kuru iltihaba iyi geliyormu geliyorsa kullnmaya ne zaman bslayayim

Aynen iyi gelio ole diolar İnş işe yarıodr . bu arada merhaba . bende sizleri uzun zamandır takıpteym :)

Şuan kullanıorm . iltihabı söküyo . zahide yetişde izledm ayrıca hamile kalmak isteyenlerde kullanıomuş. Adet bitiminden snra 15 gün gnde iki veya uç kez yemeklerden yarım saat önce :))

Bir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş

Bir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş
allhm insallh nasip eder bende biraz iltihap var ondan dolayıdır herhalde olmuyor insallh bu ay hamile kaliriz

Agrım var sanki olcakmışım gibi . olurum DİE bekliorm . olursa hayl kırıklığı yaşamak istemiyrm .

İnş canm ya . yarın gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsam . :) Rabbim isteyen herkese versn :))

Belim çok agrıo 15 gündür hiç agrmazdı . aynı belirtiler var ama olmuo . gögüslerm falan şişmişti şimdi biraz indler . uyuyorm sürekli uykum var bugün 4de uyandm

Belim çok agrıo 15 gündür hiç agrmazdı . aynı belirtiler var ama olmuo . gögüslerm falan şişmişti şimdi biraz indler . uyuyorm sürekli uykum var bugün 4de uyandm
insallh hamilesindir kasiklarinda iğne gibi batmalar oluyormu ben olsam dayanamam akşam acile gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…