- Konu Sahibi kuruincir86
-
Soğan kürü yap enfksyona çok iyi glıo . çocuk içinde iyi knal yollarını açıomşOff yaa ben geçen ay doktora gittim,akıntım sebebiyle fitil verdi.kullandım.Ama bi azalma olmadı.Doğal yollardan bunu engelleyem mi acabaKadın olmakkk çok zormuşşşş puuff
merhaba canım hiç sogan kurunu denedinmiAynen iyi gelio ole diolar İnş işe yarıodr . bu arada merhaba . bende sizleri uzun zamandır takıpteym :)
allhm insallh nasip eder bende biraz iltihap var ondan dolayıdır herhalde olmuyor insallh bu ay hamile kalirizBir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş
adetine ne kadar kaldı canimBir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş
adetindenmi 6 gun gecti6gün geçti ya :) ama korkuyrm test yapmaya
cnm hiç bekleme ucuz teslerdende alma direk kan tahlili yap insallh insallah hamilesindirAgrım var sanki olcakmışım gibi . olurum DİE bekliorm . olursa hayl kırıklığı yaşamak istemiyrm .
insallah olursunya belirtilerin nasil kimilerinde adet sancısı gibi belirtiler oluyormusİnş canm ya . yarın gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsam . :) Rabbim isteyen herkese versn :))
insallh hamilesindir kasiklarinda iğne gibi batmalar oluyormu ben olsam dayanamam akşam acile gitmiştimBelim çok agrıo 15 gündür hiç agrmazdı . aynı belirtiler var ama olmuo . gögüslerm falan şişmişti şimdi biraz indler . uyuyorm sürekli uykum var bugün 4de uyandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?