kolay hamile kalmak..

kızlar yeni adet oldum bende iltihabim var soğan kuru iltihaba iyi geliyormu geliyorsa kullnmaya ne zaman bslayayim

Aynen iyi gelio ole diolar İnş işe yarıodr . bu arada merhaba . bende sizleri uzun zamandır takıpteym :)

Şuan kullanıorm . iltihabı söküyo . zahide yetişde izledm ayrıca hamile kalmak isteyenlerde kullanıomuş. Adet bitiminden snra 15 gün gnde iki veya uç kez yemeklerden yarım saat önce :))

Bir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş

Bir yıldır korunmuyoruz . çok takıoyoruz sanırım . eşimde takıo ama bna belli etmıo . bende bi sorun yok baktrdk o zaman . şimdi blmıorm tabi . hayrlısı inş
allhm insallh nasip eder bende biraz iltihap var ondan dolayıdır herhalde olmuyor insallh bu ay hamile kaliriz

Agrım var sanki olcakmışım gibi . olurum DİE bekliorm . olursa hayl kırıklığı yaşamak istemiyrm .

İnş canm ya . yarın gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsam . :) Rabbim isteyen herkese versn :))

Belim çok agrıo 15 gündür hiç agrmazdı . aynı belirtiler var ama olmuo . gögüslerm falan şişmişti şimdi biraz indler . uyuyorm sürekli uykum var bugün 4de uyandm

Belim çok agrıo 15 gündür hiç agrmazdı . aynı belirtiler var ama olmuo . gögüslerm falan şişmişti şimdi biraz indler . uyuyorm sürekli uykum var bugün 4de uyandm
insallh hamilesindir kasiklarinda iğne gibi batmalar oluyormu ben olsam dayanamam akşam acile gitmiştim

Back