- Konu Sahibi kuruincir86
-
bende aynen öyle yapiyorum ama aylardir tik yokkafaya takmiyorumda sadece adet gunum yaklastikca korkuyorum gene adet olacam diyorum ve oluyorumda iyice umudum heyecanim kayboldu
Canım bu konuda yalnız değilsin ben de ve pekçok kişi de aynı durumda...Canımızı sıkmamamız lazım ama bazen mümkün olmuyor seni o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçekten her şey Takdir-i İlahi... İnşallah Rabbim ol der en hayırlı zamanda kucağımıza alırıız hayırlı evlatlarımızı
Benle aynı duaları eden insanlarla aynı yerde olmak ne güzel.. Bende 4aydır bekliyorum, çok stresli bi halim yok, yumurtlama günümü takip ediyorum sadece.. Ama olmadı henüz vaktim gelmemis.. İnşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
Yaa vajinal akıntı da gebeliğe engel teşkil ediyor mu acaba? Benim yıllardır şeffaf,kokusuz akıntım var.Geçmek bilmiyo.Bi de sürekli idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum.Bu da etkiliyo mudur kii
Evet canım etkılıyor bıldıgım kadarıyla mutlaka tedavi ol ayrıca öyle hamile kalırsan bebegınede zararı oluyor benım kuzenımdede aynı sorun vardı hamile kaldı gunlerce hastanede yattı
bizim şükürler olsun ki ilk denememizde tuttu .. Rabbim nasibini vermişse hangi şartlarda olursa olsun geliyor... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. stresten uzak durup ilişkiden sonra bacakları havaya kaldırırsan ve adetine az gün kala denersen oluyor bunu da bir abla söylemişti yumurtalar sıcak olur demşti benim tuttu rabbim size de nasip etsin inşallah
merhaba
ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve doğum fotoğrafçıyım.çocuk istiyorum ama korkuyorum doğumdan çünkü bir sürü doğumlara girdim kendimi düşünemiyorum birde diğer yandan bakıcak kimse yok şuan ailem uzakta ve hala kararsızım bebek yapmaktan özel sigorta yaptırdım 6 ay sonra hamile kalabilrsin dediler ben hala düşünmekteyim. ( korktuğum için) offf bebekte istiyorum allah gönlüme göre verirse ikiz bebek istiyorum 1 kız 1 erkekistediğim halde korkuyorum belkide bildiğim içindir. eşim geçen seneden beri istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum (
bende seninle aynı durumdayım hem korkuyorum hem istiyorum.benimde şuan bakıcak kimsem yok ve biz şuan doğu görevindeyiz hastanede çok uzak ama yinede çok istiyorum 6aydır istiyoruz uğraşıyoruz ama henüz olmadı p.tesi dr a gitmeyi düşünüyorum tahliller yapılsın bakılsın bi
Bukiliiii nerelerdesin seenn.Nasılsın? Benim adetime 2 gün var.Olursam eğer,başta hormon tahlilleri olmak üzere bütün tıbbi testlere başlıcam.Doğu görevindeyiz demişsin,sen de mi polis eşisin yoksa ?
bende seninle aynı durumdayım hem korkuyorum hem istiyorum.benimde şuan bakıcak kimsem yok ve biz şuan doğu görevindeyiz hastanede çok uzak ama yinede çok istiyorum 6aydır istiyoruz uğraşıyoruz ama henüz olmadı p.tesi dr a gitmeyi düşünüyorum tahliller yapılsın bakılsın bi
ins ben zaten kendimle birlikte butun musluman bacilarima dua ediyorum her gun Allah Kabul etsin bizlerde hamile kalalim..
İnşallah canım hepimizin temennisi bu :) Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Yaa vajinal akıntı da gebeliğe engel teşkil ediyor mu acaba? Benim yıllardır şeffaf,kokusuz akıntım var.Geçmek bilmiyo.Bi de sürekli idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum.Bu da etkiliyo mudur kii
canm ne kadar süredir evlisin. hamile kaldığını ne adetine ne kadar kala öğrendin? ve ne zamanlar çalışma yaptın
bilgi verirsen sevinirim canımm:26::26:
canim senin kay aydir veya senedir olmuyor ?? ve neler yaptin evde bu zamana Kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?