kolay hamile kalmak..

bende aynen öyle yapiyorum ama aylardir tik yok kafaya takmiyorumda sadece adet gunum yaklastikca korkuyorum gene adet olacam diyorum ve oluyorumda iyice umudum heyecanim kayboldu

Canım bu konuda yalnız değilsin ben de ve pekçok kişi de aynı durumda...Canımızı sıkmamamız lazım ama bazen mümkün olmuyor seni o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçekten her şey Takdir-i İlahi... İnşallah Rabbim ol der en hayırlı zamanda kucağımıza alırıız hayırlı evlatlarımızı

Benle aynı duaları eden insanlarla aynı yerde olmak ne güzel.. Bende 4aydır bekliyorum, çok stresli bi halim yok, yumurtlama günümü takip ediyorum sadece.. Ama olmadı henüz vaktim gelmemis.. İnşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz

ins ben zaten kendimle birlikte butun musluman bacilarima dua ediyorum her gun Allah Kabul etsin bizlerde hamile kalalim..

ben bu ay kürlere gectim sende bir dene bünyene hangisi uygunsa canim:
bizler herkes gibi pat diye hamile kalamiyoruz demek ki

Yaa vajinal akıntı da gebeliğe engel teşkil ediyor mu acaba? Benim yıllardır şeffaf,kokusuz akıntım var.Geçmek bilmiyo.Bi de sürekli idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum.Bu da etkiliyo mudur kii

Yaa vajinal akıntı da gebeliğe engel teşkil ediyor mu acaba? Benim yıllardır şeffaf,kokusuz akıntım var.Geçmek bilmiyo.Bi de sürekli idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum.Bu da etkiliyo mudur kii

Evet canım etkılıyor bıldıgım kadarıyla mutlaka tedavi ol ayrıca öyle hamile kalırsan bebegınede zararı oluyor benım kuzenımdede aynı sorun vardı hamile kaldı gunlerce hastanede yattı

Evet canım etkılıyor bıldıgım kadarıyla mutlaka tedavi ol ayrıca öyle hamile kalırsan bebegınede zararı oluyor benım kuzenımdede aynı sorun vardı hamile kaldı gunlerce hastanede yattı

Off yaa ben geçen ay doktora gittim,akıntım sebebiyle fitil verdi.kullandım.Ama bi azalma olmadı.Doğal yollardan bunu engelleyem mi acaba Kadın olmakkk çok zormuşşşş puuff

merhaba
ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve doğum fotoğrafçıyım.çocuk istiyorum ama korkuyorum doğumdan çünkü bir sürü doğumlara girdim kendimi düşünemiyorum birde diğer yandan bakıcak kimse yok şuan ailem uzakta ve hala kararsızım bebek yapmaktan özel sigorta yaptırdım 6 ay sonra hamile kalabilrsin dediler ben hala düşünmekteyim. ( korktuğum için) offf bebekte istiyorum allah gönlüme göre verirse ikiz bebek istiyorum 1 kız 1 erkek istediğim halde korkuyorum belkide bildiğim içindir. eşim geçen seneden beri istiyor. Ne yapacağım bilmiyorum (

bizim şükürler olsun ki ilk denememizde tuttu .. Rabbim nasibini vermişse hangi şartlarda olursa olsun geliyor... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. stresten uzak durup ilişkiden sonra bacakları havaya kaldırırsan ve adetine az gün kala denersen oluyor bunu da bir abla söylemişti yumurtalar sıcak olur demşti benim tuttu rabbim size de nasip etsin inşallah

canm ne kadar süredir evlisin. hamile kaldığını ne adetine ne kadar kala öğrendin? ve ne zamanlar çalışma yaptın
bilgi verirsen sevinirim canımm:26::26:

Kafana fazla takmicaksin ve iliskiye girince sirf bebek olsun diye kendini sartlandirmicaksin .. Aklina tatili getir :)) rahat ol saglikli beslen doktor kontrollerine git yumurtlama günlerini takip et bol bol dua et rabbine sigin insallah dualarin kabul olur. çünkü tek siginacagin kapi onun kapisi olsun. Allah yardimcin olsun

bende seninle aynı durumdayım hem korkuyorum hem istiyorum.benimde şuan bakıcak kimsem yok ve biz şuan doğu görevindeyiz hastanede çok uzak ama yinede çok istiyorum 6aydır istiyoruz uğraşıyoruz ama henüz olmadı p.tesi dr a gitmeyi düşünüyorum tahliller yapılsın bakılsın bi

Bukiliiii nerelerdesin seenn.Nasılsın? Benim adetime 2 gün var.Olursam eğer,başta hormon tahlilleri olmak üzere bütün tıbbi testlere başlıcam.Doğu görevindeyiz demişsin,sen de mi polis eşisin yoksa ?

Bukiliiii nerelerdesin seenn.Nasılsın? Benim adetime 2 gün var.Olursam eğer,başta hormon tahlilleri olmak üzere bütün tıbbi testlere başlıcam.Doğu görevindeyiz demişsin,sen de mi polis eşisin yoksa ?

burdayım canım :))) inş hamişsindir.bende kırmızıları yedim beklemedeyim :)

ne varmis kizlar herkes dgum yapiyor korkulacak bisey yok :)9güldüm dogumdan korkulurmu ??yeterki saglikli sihhatli kucagimiza alalim o aciyi cekmeye deger hem öyle olsa 1 tane yapan baska yapmazdi herkes kac tane yapiyor demek ki o Kadar buyutulecek bisey degimis

doktora gidip tedavi olduktan sonra düşünün idrar yolları enfeksiyonu sorun yaratabilir hamileliğin il aylarında

bizde bebek istiyoruz eşimle oturduk konuştuk dr ye gittim kist çıktı şimdi 3 ay d.kontrol hapı kullanıcam
dr a gitmekte yarar var
bu zaman zarfında da eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum.
3 ay bittiğinde bazı şeyleri kafama takmamaya ve kendimi şartlandırmamaya karar verdim
kafaya taktıkça stres artıyor ve hamile kalmak zorlaşabiliyor

canm ne kadar süredir evlisin. hamile kaldığını ne adetine ne kadar kala öğrendin? ve ne zamanlar çalışma yaptın
bilgi verirsen sevinirim canımm:26::26:

1 sene 4 aydır evliyim ve süreye kadar hep korunduk.. ekim başında karar verdik ve yalnızca 4 kez denedik.. hesaplarımıza göre ilk defasında tutmuş.. adetime 15 gün varken mide bulantıları falan yaşadım doktora gittim kan testi ve idrar testi yaptı yok dedi... sonra adetimin üzerinden 5 gün geçtikten sonra test yaptım ve olduğunu gördüm.. çalışma yaptığımız zamanlar takvimime göre en verimli günler oluyor ya o günlerde yaptık rabbim kısmet etti inşallah tüm isteyenlere de nasip olur canım :)

canim senin kay aydir veya senedir olmuyor ?? ve neler yaptin evde bu zamana Kadar??

15 aydır evliyim canım korunmadık ama Rabbimin belirlediği bir saat var belli ki olmadı hayırlısı olsun inşallah Eşime keçiboynuzu yaptım, ben de soğan kürü yaptım. Hormonlarım normal, vajinal ultrasyonda rahmin yumurtalıkların gayet temiz olduğu söylendi, kist yok. Ama yine de soğan kürü de yaptım belki yararı olur diye akıntım arttı falan etkisi illa olmuştur ama hamilelik adına ne etkisi oldu meçhul. Bu ay yapmayacağım artık. Eşimde de sorun yok ama ona da keçiboynuzu yaptım. Ümitle bekliyoruz yavrularımızı ne zaman buyurursa artık Senin ne kadar oldu evleneli? Neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…