- Konu Sahibi kuruincir86
-
ramazan ayındaydık eşimle oturduk bi güzel konuştuk karşılıklı iyi kötü yönlerini,onun biraz yaşı geçiyo o yüzden 1 yılımızı doldurmamıza az kala bebişe karar vermiş olduk.O zaman ben regldim yumurtlama dönemimi hesapladık kalem kağıt :) mevsimi hesapladık yazın çok sıcağında hamilelik geçirmek istemedim.Oda kışın çalışmamış olursun evde sakince geçirirsin hamileliği dedi zaten.Burcunu düşündük falan filan.Yani psikolojik olarak kendimizi ayarladık.Ö dönem geldiğinde de 5 gün boyunca gün aşırı beraber olduk.Güzelce abdestler alıp dua edip falan.
Hamile kaldığımdan emindim ben eşimde :)
Ay sonunu zor getirdim 5-6 test denedim belki .Allaha şükür olmuştu.15. haftamdayım şuan.Sıkıntılı ve tembelce geçiyo günler ama doğacağı günü düşündükçe içim kıpır kıpr :)
İnşallah her isteyen hayırlısıyla hamile kalır.Ve bebeğini kucağına alır.Bende tabi hayırlısı ile kucağıma alayım bebeğimiii :)
iki çocugum var
ilknde yeni evliydik, e$imin israrlarina dayanamayip korunmayi birakdim ama hiçç acelem yokdu, olsada olurdu olmasada olurdu, korunmayi ayin ortasinda biakdim bi kere adet oldum ba$ka olmadim, ikinci ay sayiliyor galiba hamile kalinan ay
kizimda 8 aylik falan hamile idim ikinci için olursan olsun dedim, daha adet olmami$tim dogumdan sonra, ikisi berbaer buyusun dedim i$e gitmeyim buyuutuyum istedim
bekle bekle dogumdan sonra 1yil geçti bnd ehala adet yok, dr a gittim , usg de bebegin kalp ati$larini dinletti direk, 8 haftalikmi$ meger, adet olmayinca bilemedim , yani dogumdan sonraki ilk ovulasyonda korunma olmadigi için hamile kalmi$im adet olamadan ..
sonuç $imdi biri 5 ya$inda digeri 3.5 yasinda iki çocuk annesiyim..
ve i$in puf noktasi kafaya takmamak , olursa olur diye du$unme, olmazsada hayirlisi diyicez ..
tabi bi saglik sorunu yoksa iki taraftada stres onemli bi factor
gün asiri dedigin Saat kac oluyor tam olrak ?ßcunku ben Sabah 7de ise baslyiorum(of ya
Arkadaslar,
Esimle 7 ay denedik olmadi her ay icim icimi yiyordu,sonra oluruna biraktim hic kasmadim kendimi,dedim bebis gelecegi zamani biliyormus ,arkadaslarimin cogu bunu tavsiye etti bana ,stres yapmadim hic bir baktim bir sonraki ay hamileyim:)
Size tavsiyem herseyden once kendinizi rahat birakin,bebisiniz size geleceginiz zamani bilir,pozitif dusunmek en guzel ilac.
Allah herkese nasip etsin diyorum umarim en kisa zamanda bebisleriniz gelir.
Canım günaşırı bir gün çalışıp bir gün bekleme demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?