kolay hamile kalmak..

kuruincir86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
308
10
38
Almanya
kizlar kolay hamile kalmak icin uyguladiginiz formuller varmi??varsa nelerdir lütfen yazin herkes faydalansin ve evlendikten sonra veya korunmayi biraktikdan sonra kac ay icerisinde hamile kaldiniz :?? neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz ?? neler yiyip ictiniz ?? adetiniz duzensiz ise nasil duzene soktunuz evde kendi yontemlerinizle?? Doktorlar bence sadece para tuzagi olmuslar anlasmali olarak bi kac tane ilac verip eve yolluyorlar ic gel gene gel git burada kendi sorunumuza kendimiz dualarla dogal yollarla bir care bulalim mi ??:2::2:

doktorlar konusunda genelleme yapman yanlış eğer sağlıklı bir gebelik istiyorsan önce iyi araştırma yapıp doktora gidip muayene olacaksın gerekli vitaminleri kullanmaya başlayıp 2 güne bir ilişkiye girerek ve ilişkiye girdikten sonra da ayaklarını yukarı doğru dikerek bi süre yatacaksın sigara alkolden uzak durcaksın ve her ilişkide acaba hamile kaldım mı diye düşünmiceksin kafandan silceksin ne kadar kafan takarsan o kadar hamile kalamazsın çünkü
ben muayene oldum folik asite başladım 4.ay hamile kaldım

stresten ve düşünmekten uzak kalırsan hamile kalırsın canım tabi bi problem yoksa

Ben cocuk yapmaya karar verdigimiz zaman Allah nasip ederse mutlaka folikasit kullanmak istiyorum. Surpriz bir hamilelik olur da icemezsem diye biraz korkuyorum bir de rahatsizligimdan dolayi devamli kullandigim ilaclar var o yuzden planladigimiz gibi olur da ilaclara oncesinde ara vermis olurum umarim.

Bende mart ayında düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl olucak..

ben de hamilelik düşünüyorum ama benden önce evlenen eltim var o yakın zmanda hamilelik haberini aldık ama şu sıralar çok mutsuz hiçbir günümden zevk almıyorum dolayısıyla kendime yemek bile hazırlamak canım istemiyor diye sıkıntıda, hamilelik psikolijisi dedik ama öncesinde de böyle stesli ve çoğunlukla mutsuz olduğunu söyledi sizce nasıl yardımcı olmalıyız

şartlanmayacaksın, sürekli bunu düşünmeyeceksin.
her şeyin yazılı bir zamanı var. o zaman gelmeden ne yaparsan yap hiç bir şey olmaz. ama sen elinden geleni yap tabi.
ben ilk ay hamile kaldım. özel yaptığım bir şey yoktu ki hamile kalmak için de çabam yoktu sadece bir kaç ay kan dolaşımını vs hızlandırsın diye öğütülmüş kara üzüm çekirdeği yemiştim.

ramazan ayındaydık eşimle oturduk bi güzel konuştuk karşılıklı iyi kötü yönlerini,onun biraz yaşı geçiyo o yüzden 1 yılımızı doldurmamıza az kala bebişe karar vermiş olduk.O zaman ben regldim yumurtlama dönemimi hesapladık kalem kağıt :) mevsimi hesapladık yazın çok sıcağında hamilelik geçirmek istemedim.Oda kışın çalışmamış olursun evde sakince geçirirsin hamileliği dedi zaten.Burcunu düşündük falan filan.Yani psikolojik olarak kendimizi ayarladık.Ö dönem geldiğinde de 5 gün boyunca gün aşırı beraber olduk.Güzelce abdestler alıp dua edip falan.
Hamile kaldığımdan emindim ben eşimde :)
Ay sonunu zor getirdim 5-6 test denedim belki .Allaha şükür olmuştu.15. haftamdayım şuan.Sıkıntılı ve tembelce geçiyo günler ama doğacağı günü düşündükçe içim kıpır kıpr :)
İnşallah her isteyen hayırlısıyla hamile kalır.Ve bebeğini kucağına alır.Bende tabi hayırlısı ile kucağıma alayım bebeğimiii :)

iyi akşamlar arkadaşlar sabahları cinsel bişey yüksek oluyormuş gülben ergenin programında hoca söylemişti.çocuk düşünenler sabahları birlikte olsunlar demişti aklınızın bir köşesinde olsun.

iki çocugum var
ilknde yeni evliydik, e$imin israrlarina dayanamayip korunmayi birakdim ama hiçç acelem yokdu, olsada olurdu olmasada olurdu, korunmayi ayin ortasinda biakdim bi kere adet oldum ba$ka olmadim, ikinci ay sayiliyor galiba hamile kalinan ay

kizimda 8 aylik falan hamile idim ikinci için olursan olsun dedim, daha adet olmami$tim dogumdan sonra, ikisi berbaer buyusun dedim i$e gitmeyim buyuutuyum istedim
bekle bekle dogumdan sonra 1yil geçti bnd ehala adet yok, dr a gittim , usg de bebegin kalp ati$larini dinletti direk, 8 haftalikmi$ meger, adet olmayinca bilemedim , yani dogumdan sonraki ilk ovulasyonda korunma olmadigi için hamile kalmi$im adet olamadan ..

sonuç $imdi biri 5 ya$inda digeri 3.5 yasinda iki çocuk annesiyim..
ve i$in puf noktasi kafaya takmamak , olursa olur diye du$unme, olmazsada hayirlisi diyicez ..
tabi bi saglik sorunu yoksa iki taraftada stres onemli bi factor

gün asiri dedigin Saat kac oluyor tam olrak ?ßcunku ben Sabah 7de ise baslyiorum(of ya

ayy ne güzel pat diye hamile kaldiniz :1 bizlerde tutmuyor

Arkadaslar,

Esimle 7 ay denedik olmadi her ay icim icimi yiyordu,sonra oluruna biraktim hic kasmadim kendimi,dedim bebis gelecegi zamani biliyormus ,arkadaslarimin cogu bunu tavsiye etti bana ,stres yapmadim hic bir baktim bir sonraki ay hamileyim:)

Size tavsiyem herseyden once kendinizi rahat birakin,bebisiniz size geleceginiz zamani bilir,pozitif dusunmek en guzel ilac.

Allah herkese nasip etsin diyorum umarim en kisa zamanda bebisleriniz gelir.

inşallah inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…