kolay hamile kalmak için ???

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
363
Yer
İstanbul
merhaba kızlar.

1 kızım var, ama bu işleri unutmuşum. onun için de epeyce bi çabalamıştım.

3 hafta önce, bi kürtaj olmak zorunda kaldım. ama aslında bebek sahibi olmak istiyorum.
ilk yumurtlama dönemini es geçtikten sonra, yeniden hamile kalma çalışmalarına başlayabileceğimi söyledi doktorum. 2 hafta kadar sonra regl olurum diye umuyorum.
konu hakkında araştırmalarıma başladım.

kolay hamile kalma yollarını bilen var mıdır? pozisyon mozisyon dışında yani....
ne yapmak lazım?

merhaba kızlar.

3 hafta önce, bi kürtaj olmak zorunda kaldım. ama aslında bebek sahibi olmak istiyorum.
ilk yumurtlama dönemini es geçtikten sonra, yeniden hamile kalma çalışmalarına başlayabileceğimi söyledi doktorum. 2 hafta kadar sonra regl olurum diye umuyorum.

kolay hamile kalma yollarını bilen var mıdır? pozisyon mozisyon dışında yani....
ne yapmak lazım?
Merhaba, nasil hamile kalinir cok iyi biliyorum artik fakat ben hashimatoya bagli hipotiroidim. Doktorum her zaman yumurtlama gununu takip etmen gerektigini yumurtan catladigi gunun oncesi ve sonrasinda iliskiye girmen gerektigini soyluyor. Yumurtanin catlamasini cok kolay anlayabilirsin. Adetin 12. Gununden sonra kasiklarinda hafif bir sanci olup ilerleyen saatlerdede vajina sivisinin artip seffaf kaygan akintiyi cok kolay farkedebilirsin.boylece yumurtan catlamis senin de en fazla 48 saatin var demektir. Allah isteyen herkese saglikli evlat sahibi olmayi nasip etsin. Benim biraz daha beklemem gerek coook zor bu seyler

Merhaba, nasil hamile kalinir cok iyi biliyorum artik fakat ben hashimatoya bagli hipotiroidim. Doktorum her zaman yumurtlama gununu takip etmen gerektigini yumurtan catladigi gunun oncesi ve sonrasinda iliskiye girmen gerektigini soyluyor. Yumurtanin catlamasini cok kolay anlayabilirsin. Adetin 12. Gununden sonra kasiklarinda hafif bir sanci olup ilerleyen saatlerdede vajina sivisinin artip seffaf kaygan akintiyi cok kolay farkedebilirsin.boylece yumurtan catlamis senin de en fazla 48 saatin var demektir. Allah isteyen herkese saglikli evlat sahibi olmayi nasip etsin. Benim biraz daha beklemem gerek coook zor bu seyler

çok geçmiş olsun arkadaşım. allah geçerini versin.
bu anlattığın meseleyi ben de gayet iyi biliyorum, her yerde de yazıyor zaten. ama benim istediğim, sihir gibi bi formül :) bi kerede olsun bu iş istiyorum. geçen seferki gibi, aylarca çabalamak istemiyorum.

var mıdır böyle bi formülünüz kızlar?

bunu kolaylaştıracak ilişki pozisyonlarıda var doktorruna danışa bilirsin

bunu kolaylaştıracak ilişki pozisyonlarıda var doktorruna danışa bilirsin

:) doktoruma soramam açıkçası ben bu konuyu, sıkılırım.

ama ilişki pozisyonlarını okudum internetten. aklıma yattı, mantıklı geldi. haklısın.

Aslinda kurtaj oldugunu soledin.bu demektir ki hamile kalabiliyorsun. Kurtaj olduktan sonra daha kolay hamile kalindigini duymustum. Ne yapalim arkadasim. Dikkatimizi dagitmamiz lazim pozitif dusunup sabirla beklemeliyiz. Gec olsun guc olmasin neler var bu hayatta. Allah korusun. Ne yaparsak yapalim ilahi guc ancak izin verirse oluyor. Ya bakar misin nasil teselli veriyorum. Bi kendime hayirim yok. Offff

Aslinda kurtaj oldugunu soledin.bu demektir ki hamile kalabiliyorsun. Kurtaj olduktan sonra daha kolay hamile kalindigini duymustum. Ne yapalim arkadasim. Dikkatimizi dagitmamiz lazim pozitif dusunup sabirla beklemeliyiz. Gec olsun guc olmasin neler var bu hayatta. Allah korusun. Ne yaparsak yapalim ilahi guc ancak izin verirse oluyor. Ya bakar misin nasil teselli veriyorum. Bi kendime hayirim yok. Offff

:) sen de pozitif ol lütfen.

Kürtajdan sonra kolay hamile kalmak.. bunu ben de duymuştum. Ama bilemiyorum ne derece doğrudur.
Sadece biran evvel yeniden hamile kalmak istiyorum, hepsi bu.
Bunun yollarını araştırıyorum şimdi.

Henüz çalışmalara başlamadık, nadas sürecindeyim. Bakalım dün ilk yumurtlamam oldu. Regl olduktan sonra, önümüzdeki ay başlıyorum çalışmalara. O sebeple araştırıyorum yani.

merhaba kızlar.

ne yapmak lazım?

ilişkiden sonra ayaklarını yükseğe koy ya da duvara yasla.ve bol bol incir tüket. incirin hamile kalmayı kolaylaştırıcı özelliği olduğunu okumuşrtum

ilişkiden sonra ayaklarını yükseğe koy ya da duvara yasla.ve bol bol incir tüket. incirin hamile kalmayı kolaylaştırıcı özelliği olduğunu okumuşrtum

teşekkür ederim. tüketeyim bakalım...

1.5 yıllık evliyim çocuk düşünmüyorum şimdilik ama yinede gelip bi okumak istedim. herşeyde olduğu gibi buda kısmet işi. umarım allah gönlünüze göre verir kızlar. hepinizin şahane anneler olacağına eminim :)

teşekkürler arkadaşım.
inşallah bigün sen de düşünürsün, bebeğine kavuşursun.

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back