kolay douranlar-srr nedir?

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
arkadaslar yıne kk sıtesınde okumustum kolay dogurmak ıcın son 1 aydan ıtıbaren vajınayı bol bol zeytınyagıyla sılıyorlarmıs
bırde cok yürüyen kolay dogurur derler sızın sırlarınız nelerdır:icecream:

Canim herkesin bunyesinden bence:) doktorum benim çatim doguma çok uygun oldugunu soyledi. o yuzden dogumlarim kolay oluyor. ama bu 3. bebegimde ise yine ayni rahim de acilma var sancilarim duzenli doguma hazirim ama bebegim hazir degil gelmek bilmiyor bir turlu:))))
bende bunu çozemedim.:KK43:( ha birde son ayda hurma yemegin dogumu kolaylastirdigini duymustum.

bence tamamen bunyeye baglı ben cok yuruyordum ozellıklede son 3 ay evde hıc durmadım dıyebılırım ama dogumum zor oldu tabı catı darlıgımda vardı dogumum 2 saat surdu gece 12 de gırdım 2 de cıktım inş sızın kolay olur.

ınsallah tesekurler
babannemde cok yururmus 8 tane dogurmus hepsınıde 5 dk dogurmus

Canim herkesin bunyesinden bence:) doktorum benim çatim doguma çok uygun oldugunu soyledi. o yuzden dogumlarim kolay oluyor. ama bu 3. bebegimde ise yine ayni rahim de acilma var sancilarim duzenli doguma hazirim ama bebegim hazir degil gelmek bilmiyor bir turlu:))))
bende bunu çozemedim.:KK43:( ha birde son ayda hurma yemegin dogumu kolaylastirdigini duymustum.
kaç haftalıkhamilesin canım benim doğumum iki gün geçti rahimde 3-4 cm kadar açıklık var bu gecede olmassa yarın suni sancı ile doğum yapcam

arkaadaslar gununuz gecse bıle acele etmeyın suni sancı hıc kolay degıl
normal dogum sancısı 5 dakıkada gelıp 1 2 dakıka suruyor ve gerı kalan 3 dakıkanızda dınlenebılıyorsunuz ama suni sancı hic gıtmıyor sureklı sancı oluyor arar azalsa bıle bı sadece 5 10 sanıye suruyor ben 2 dogum yaptım ıkısıde suni sancıyla ve ikinci bebegım 42 haftalıktı. gununuz 2 gun gecsede 40 haftayı gecmıstır beklamanızı tavsıye ederım

38+4 gunluk canim. Bugun de nisanim geldi, sabahdan beri de geliyor.
her sey doguma hazir gibi gorunuyor ama geldigini yok. Allah yardimcimiz olsun ins.
suni sanciyi ben dusunmuyorum doktorumda 1 bucuk hafta daha bekleyelim dedi.

arkadaslar yıne kk sıtesınde okumustum kolay dogurmak ıcın son 1 aydan ıtıbaren vajınayı bol bol zeytınyagıyla sılıyorlarmıs
bırde cok yürüyen kolay dogurur derler sızın sırlarınız nelerdır:icecream:

canım inanma yağ falan:))kaysın diye mantık budur ama sonuçta enfeksiyon riski var ve tehlikeli bence.yürüyüşü öneriyor dr lar.gerisi kadının vücut yapısı bebeğin iriliği ile ilgili.. kolay doğumlar diliyorunm:))

:) arkadaslar, iki saate siz zor dogummu diyorsunuz? ben oglumu tam 31 saatte dogurdum,sürekli sanci cekerek acilma olmadigi icin bunun yarisindan fazla süre sunni sanci cekerek. Yurt disinda oldugum icin normal oldu. Tr de olsaydik herhalde 2 saatten sonra sezeryana alinirdim. Simdi ikinciye hamileyim, bu sefer TRde yasiyorum, bakalim insallah yine normal dogurmak istiyorum, umarim bu daha kisa sürede dogar :))

ınsallh herkes kolaycana dogurur ne zor bısemıs anne olmak gercı olmadık dahada sahsen ben olmadım

allah hepımızın yardımcısı olsun.bende dogumdan cok korkuyorum.suan 34 haftalık hamıleyım.rabbım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın...

Benim bi arkadaşın doğumu gecikti bekliyolar, ben yurtdışındayım ve burda kolay kolay sezeryanda yapmıyolar. Bekliyo kızcağız. Bende ondan çok etkilendim rüyalarıma giriyo artık kabusum oldu. Herkese hayırlı bir doğum diliyorum. Ben 6.aya kadar haftada 2 kez yüzdüm. Havalar serinledi yüzmeyi bıraktım ama hergün sabah akşam birer saat yürüyorum. eşim hayret ediyor azmime. Yürüyüş çok dinçlik veriyor bu arada, hareketlerimde hiçbir ağırlaşma olmadı günlük hayatıma eskisi gibi devam ediyorum, bahçemle bile ilgileniyorum ama abartmıyorum tabi. Ve hepsinin yürüyüş sayesinde olduğunu düşünüyorum.Bacaklarımda da varis falan olmadı. Doğumuda kolay yaparsam haber veririm size opuyorumnanaktan

X