Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bebişin sağlıklı kucağına alırsın inşallah.kolay doğum için yürüyüş evet ama kendini fazla yormadan mümkün olduğunca yere oturmaya çalış televizyon izlerken yemek yerken yere oturmaya çalış.ben fazla yürüyemedim hamileliğim boyunca ama evde gezindim ve yere oturuyordum.normal doğum yaptım . hayırlı doğumların olur inşallah.
ben hiç yere oturamıyorumki bacaklarıma kramp giriyo
bende hep yere otururum ne gibi bir faydası oluyor acaba neden faydası oluyor yanii?
Ben cok korkuyorum :////
Keske korkumu yatistirabilinecek birsey olsa..
Almanyada dogdum büyüdüm orda egitim gördüm bu yüzden Bayanlar hakkında ve dogum hakkında cogu seyi ögretiyorlardi bize 6. sinifta ve video bile izledim zamaninda.. hic unutmadim o kareleri.. cok korkuyorum..
korkumu yenmek icin napmam gerek.. Biliyorum simdiden cok erken ama saka biana 5 aydan az kaldi.. bu aklima gelince cok korkuyorum..
bi arkadastan duymustum kendisi bizzat uygulamıs yoga felan degil tek caresi NAMAZ demisti son ana kadar kılmıs ve cok rahat gecmis hep anlatır.hem dua ederek rahatlamıs Rabbin huzurunda hemde namazdaki hareketlerin dogumu kolaylastırdıgı biliniyor. Allah hepimize kolay dogum nasip etsin kızlar
doğum koçum ramazanda egzersiz yapıp yorulmak yerine namaz kılıyorsan teravih filan yeterli olur demişti.egzersizlere çok benzediğini söylemişti. 35. haftadaym, şuan gayet iyiyim. doğum korkusunu yenmek için internetten "pozitif doğum hikayeleri" okuyup cesaret almaya çalışıyorum, deneyebilirsin arkadaşım. birde samimiyetine güvendiğin seni gerçekten seven kişilere doğumdan hemen önce sancılar artınca mesaj atıp dua iste