• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum tarihi belirlendi tavsiye verebilir misiniz

Süt sorununuzun olacağını düşünmüyorum bunu stres etmeyin kendinize olsa bile maksimum bikac gün gecikir. Doğumdan önceki gün kuru incir ve dut hoşafı kaynatıp yanınızda goturebilirsiniz. Doğumdan sonra bol hareket edin, hareketsiz kaldıkca dikisleriniz daha çok ağrır. Ne kadar çok yürür hareket ederseniz o kadar hızlı iyilesirsiniz.
Ayrıca eve geçtiğinizde hemen sıcak bir duş süt inmesi için çok faydalı olur
Doğumdan en az iki ay sonrasına kadar sıcak duş emboli açısından çok tehlikelidir ve doktorlar tarafından tavsiye edilmez
Doğru olan ayakta ılık yada serin suyla kısa duş almaktır

Doğumdan en az iki ay sonrasına kadar sıcak duş emboli açısından çok tehlikelidir ve doktorlar tarafından tavsiye edilmez
Doğru olan ayakta ılık yada serin suyla kısa duş almaktır
AA bilgim yoktu bu konuda. Çok sıcağı da sevmem zaten ben de sıcağa yakın ılık duş almıştım hemen gelmişti sütüm. Bilgilendirme için teşekkürler :)

AA bilgim yoktu bu konuda. Çok sıcağı da sevmem zaten ben de sıcağa yakın ılık duş almıştım hemen gelmişti sütüm. Bilgilendirme için teşekkürler :)
Rica ederim ne demek
Evet duş almak süt kanallarını açıyor çok çok faydalı
Psikolojik olarak da lohusa sıkıntılarına iyi geliyor

Back
X