Kolakolik

btlbetul

Boy:1,58 Başlangıç : 75,6 - G : 75,6
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
14.516
25.748
798
Benim gibi kola bağımlısı olan var mı? Ne yaparsam yapayım koladan kurtulamıyorum.... Alem sigara falan içer ben kola içiyorum.... En fazla 1 ay içmeden duruyorum sonra gene başlıyorum.... evimden attığım kola şişeleriyle prefabrik ev yapılır....

Kuzum, kuzucuğum kendine çok zarar veriyorsun yapma gözünü seveyim her şeyin sınırı var bana söz ver ve kurtul o illetten. Asit zarar canım

aç karnına 1 litre içtiğimi bile bilirim
siz yine iyi 1 ay duruyosunuz ben bi gün içmesem başıma agrılar giriyor psikolojikmi artık neyse
işin kötü yanı sigara da içiyorum

Çok yazık ediyorsunuz kendinize bedeninize sonra gelsin selülitler

bulursanız bir çözüm söyleyin erkek arkadaşımıda kurtarayım , nikotin bağımlılığı aslında bu

Ben de aynı durumda gibiyim, ama bir zararını da görmedim bu güne kadar açıkçası :/ O yüzden bırakmak için motivasyonum da hayli yüksek denemez...

bende içiyorum ya uf walla ya bide benim 19 aylık bebiş kola kola dio allahım ufacık bagımlı ya cok az koyuyom suyla karıstırıp arada cok istiyo

kola içeriğindeki kafein belki başka yolla alınsa bırakması kolay olur, ağrısız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…