Anti-Aging Kolajen takviyesi kullananlar

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Leylayazici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
15
4
43
Arkadaslar merhaba
Collazen markanın kolajen likitini satın almayı füşünüyorum.. kullananlar var mı ya da farklı marka deneyimleri olamlar..

Merhaba :) Ben Nutraxin in Gold Collagen'ini kullanıyorum. Çokta memnunum. Kırışıklıklarım azalmaya başladı. Devam edeceğim. Sonuçlarımı sizinle de paylaşırım ama şimdiden sevdiğim ürünler arasına girdi :)

collogen lift paris kullandım 3 ay hiç bir fark yok cildimde bu markayı önermiyorum. henüz başka marka denemedim.

Merhaba.
Ben bu konuda bir miktar araştırma yaptım ve sonunda suda collagen kullandım. 1 ay oldu başlayalı ve memnun kaldım. Fakat daha sonra içeriğinde min 10 mgr olmalı diye okuyunca ki bunda 5.5 vardı supra collagen beauty aldım. Yarın ona başlıcam. Umarım daha iyi fayda görürüm.

Selam kızlar,

Daha öncede eliminal gel diye bi ürün bulmuştum ....com sitesinde ilk başlarda çok tereddütlerim vardı ama aldım denedim çokta memnun kaldım. Siteyi sürekli takip ediyorum yeni ürünler getiriyorlar.Bu ara bende kolajen meselesini araştırıyorum konusunu görmüşken yazayım dedim isveçten ithal ediyorlarmış gıda bakanlığı onayı felanda var 10,000 mg balık kolajeni. bugün sipariş ettim kullandıktan sonra ilk deneyimlerimi paylaşırım gene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize

Suda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize
Isim yollarsan çok sevinirim

Kollajenin bağırsaklarda emilmediği için faydası yok diyenlerde var. Boş yere ağır yabancı madde mi alıyoruz acaba ?

aslında en iyi kolojen kemik iliğinde varmış hanımlar geçen gün saraçoğlu söyledi. biraz araştırdım doğruymuş. içerden almak çok daha iyi ve etkiliymiş

Merhaba.
Ben bu konuda bir miktar araştırma yaptım ve sonunda suda collagen kullandım. 1 ay oldu başlayalı ve memnun kaldım. Fakat daha sonra içeriğinde min 10 mgr olmalı diye okuyunca ki bunda 5.5 vardı supra collagen beauty aldım. Yarın ona başlıcam. Umarım daha iyi fayda görürüm.
Merhaba. ben de bu üründen -beauty plus 28'li şase- aldım ve dün kullanmaya başladım. kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. acaba memnun kaldınız mı? gerçi artık çok geç galiba 3 kutu aldım :S

bir Sürü marka var yeni çıkan venatura kollajen biliyorum en son iyi olduğu söyleniyor onun dışında kollajen hakkında şunu söyleyim doğru marka bulunursa gerçekten işe yarıyor benim annem dizler için kullanılan kollajenden kullanıyor tip2 kollajen sanırım o bile cildine öyle etki ettiği kadının cildi sarımtırak bir renk ilken bembeyaz ve gergin oldu cilt için kullanılanları düşünemiyorum

merhaba... bana da isim verebilirmisiniz hangi siteden bulabilirim? çok teşekkürler

Merhaba.
Merhaba
Supra kolajen beauty kullandiniz mi.kullandiysaniz gelismeleri alabilir miyiz

güzel bir konu olmuş. ben de village 11 collagen krem ve serumunu kullanıyorum. özellikle doğum sonrası cildim yaşlanmaya başladı gibi hissediyorum :) göz çevresinde çok etkili oldu. beyazlatma etkili bir krem de olduğu için tavsiye ederim. Bu arada kore kozmetik ürünü bir markaymış village 11

Ben amerikadan neocell marka biotin de içeren kolajen aldım kendime. O kadar memnunum ki. Turkiyede fiyatı 350 tl civarı ben 12 dolara aldım Sudo kolajen e vereceğiniz parayı bu ürüne verin. Ne vücudunuza ne bütçenize zarar vermeyin başka ürünlerle kızlar.

X