• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol liposuction sonrası kas çekilmesi

bendis_bendis_bendis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
4
0
1
36
Hanımlar moralim çok bozuk kol lipo sonrası kollarımı yukarıya kaldıramadım. Başta geçici bir sebeptir diye düşündüm fakat sonrasında yaptığım egzersizlere rağmen özellikle sağ kolumun çok fazla açılmaması kol altında bir damarın gergin şekilde olması beni çok rahatsız ediyor. Asla yukarıya esneyemiyorum ki çok esnek kaslarım vardı, doktora sorduğumda üç ayda bunun gitmesini beklediğini, gitmezse ikinci bir operasyon yapabileceğini iletti bu şekilde benim gibi bir durum başına gelen var mı acaba

Eklentiler

• DE2D83B5-F29D-498B-8C47-E14791F9A265.jpeg
    DE2D83B5-F29D-498B-8C47-E14791F9A265.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 294
Bende 2 hafta önce oldum kolum acayip kasiniyor bacakkarimda sertlik ve morluk cok fazla ama kollarim yumusak acayip huzursuz bi his var liposuction yapilanbolgelerde

Bende 2 hafta önce oldum kolum acayip kasiniyor bacakkarimda sertlik ve morluk cok fazla ama kollarim yumusak acayip huzursuz bi his var liposuction yapilanbolgelerde
Bende hiç kaşıntı olmadı kol altımdan direk bu damar çekiyor ve kol hareketlerim çok kısıtlı bacaklarım ise maalesef aynn çok şişve ödemli

Bende hiç kaşıntı olmadı kol altımdan direk bu damar çekiyor ve kol hareketlerim çok kısıtlı bacaklarım ise maalesef aynn çok şişve ödemli
Evet iki gunden beri benimde kolumda kas cekiliyor gibi olmaya basladi 3.haftam ilk hafta cok cok daha iyiydim iglesmem gerekirken her gecen gun yeni bir sey cikiyor ödemlerim inmesi gerekirken asiri artti hareketlerim kisitlanmaya basladi

Back