Merhabalar öncelikle benim bi sorunum var.Şimdi bu yaz içinde iğneli Epilasyon yaptırmayı düşünüyorum kollarıma ve yüzüme,lazer epilasyonu sordum yüzümdeki tüyler ince olduğu için olmaz dediler kollarım içinde yarım yapabilrim dedikleri için İğneli de buldum son çözümü forumda bakındım ama kola iğneli yaptırmış olan bi yorum göremedim. :sm_confused: KOLLARINA İĞNELİ yaptırmış olan varsa lütfen paylaşsın çok acı hissediliyormu kızarma ve kabuklanma olacak 20 gün dediler her yaptıranda kabuklanma oldumu ??güneşe çıkmayın derken hiçmi güneş görmicek yoksa güneşlenmeyimi kast ediyolrlar. lütfen paylaşın bunları kurtulmak isityorm ama boşu boşunada acı çekmek istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Kol Için Iğneli Epilasyon Yaptıran Var Mi ?
- Konu Sahibi leyli_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok acı olmuyo yani bünyeye bağlı sanırım ben o kadar dayanılmıycak acılar hissetmiyorum. Kollarıma değil ama çene ve kaş ortasına yaptırıyorum. Kabuklanma oluyo kendi kendine düşmesini beklemek gerekiyo. Evet kesinlikle güneşe çıkma yani direkt olarak çıkma. Güneş koruyucu sür ve çık. Birde ii bi yerde yaptır benim kaş ortamda leke kaldı ve vcanım çok sıkkın bu yüzden ( artık bunalıma girmek üzereyim.
evt iğneli çok acı biraz canı tatlı olanlar çok yanar aynı dert bende de var lazer en iyisi az acısız iğneli saatler sürüyor ama kesin çözüm epey uzun sürüyor bence lazerle yaptır zaten 2 yada 3 seansta faydasını görürsün tabi bünyeye bağlı ama ben 1 kaç defa yüzüme lazer yaptırdım sonra parasızlıktan gidemedim şimdi başka iyi bir yer arıyorum ama bnm doktorum kesinlikle güneşe çıkma dedi zaten lazer yada iğneli fark etmez iyi ay eylülden marta kadarmış bilginize arkşlar biraz uzun oldu ama :)))
lazer i sormaya gittiğimde yüzümdeki tüğler için lazeri yapan hanımefendi ''şurasına kesinlikle dokunamam,burası olmaz,burdakilerede asla dokunmam,çok inceler,bunları görmez'' diip durdu benimde sinirlerim bozuldu birde lazer kesin çözüm değil dediler.O yüzden acı çekmeye razıyım ama yeterki sonunaa denk kurtuliim şu tüğülerden ^.^ özellikle kolumdaki tüğlerden çok rahatsız oluyorum.artık tek tüğ görmek istemiyorum blackqueen tavsiyen için çok teşekkürler.
rica ederim tatlım işte bir kaç seans bence o kadını takma başka yere git en az 3 seans lazerden sonra iğneliye başla eminim iyki böle başladım diceksin çünkü öbür türlü iğneli zor birde iğneli yaptırmaya gittiğinde emla die bir krem onu al oraya gittiğinde sür en az 40 dk beklete ama streç film götür sar öle beklet birde mümkünse yaz aylarını tercih etme ben öle yaptım ama terden dolayı krem aktı pek etki görmedim zaten ordaki uzman genelde kış ayında tercih ediyor eylül gibi mesala umarım hepimiz kurtuluruz şu tüylerdennn biran önce :))
Canım ben kollarıma ve yüzüme yaptırdım gerçektende kabuklanma özellikle kollarımda oldu,birde sanki tenimin rengi değişti bence lazerde azalt ondan sonra iğneli yaptır çünkü iğneli epilasyonda hem daha fazla üçret ödersinvakit çok sürüyor hemde lekelenme yapıyor yinedesen bilirsin
merhabalar kollarıma 3 seans iğneli epilasyon yaptrdm ve tek tük kaldılar zaten her seans ta incelip azalmışlardı bence en güvenli tüy yok etme yöntemi iğneli epilasyon ama biraz acılı ve uygulamadan sonra oluşan yaralar çok geç geçio yazın yapılırsa kısa kollu giyemezsin ki güneşede maruz kalmaman gerekli gitiğin yere güvenebilrsen çok da masraflı değil bence lazerden çok ucuz olduğu bi kesin ve lazer kesin çözüm değil eninde sonunda kalan tek tük tüyler için yine iğneli yapılıyo ve hamilelik gibi hormonal değişim dönemlerinde tekrardan tüyler aynı şekilde çıkabilio.
nihayetinde çok da dayanilmicak bi acı değil bacaklarım bile daha çok acıdı kollarıma göre ilk 5 dakikadan sonra alışıyosun zaten ilk seansım 2 saate yakın sürmüştü tek kol 2.seans 1saat 10 dakika sürdü son seansımda 20 dakika ve tek tük çıktılar:) ben gerçi eve geldikten sonra karınca yumurtası yağıylada masaj yaptım 10 dk süresince belki kombine olmuştur bacaklarıma ilk defa yaptırdm ve yarın 4.pazarım ama hala çıkmadılar normalde ağdayla ilk haftada çıkardı yinede tercih senin cnm
evet acıyo belki ama yazın ağda yaptırmakta çok zor çok küçükleri alamıyosunuz ben kasım ayında başlamıştım koldaki kabuklanmaların geçmesi uzun zaman alıyo ama çektiğim acıya değidi diyorum şimdi yüzüme ve bacaklarııma devam ediyorum yinede herkesin ağrı eşiği farklı sanırım bende deli cesareti var:)
rossy aralık ayında başladın kollarına ne zmn bitti peki ?? yani ben bu üç ay içinde hem yüzüm hem kollarımı yaptırmak istiyorum sence bitermi ?? birde epilasyondan sonra karınca yağı yumurtası sürdüm demişsin.bana iğneli epilasyondan sonra koluna 3 gün boyunca su değimicek dedikleri için krem flnda sürülmicek diye düşünmüştm .
cnm bana kimse öyle bi uyarı yapmadı tam tersine epilasyondan sonra o bölgeye bepanhten falan sürüyolar yani krem yerine yağ sürmüş oldum ben 3 ay içinde birden kurtulamazsın ama azaldığını görüceksn zaten nerdeyse 2 ay sonra tam çıkmış oluyo düşün ben kasımdan beri 3 kere yaptırdm bence kışı bekle kollarda kısa kollu giyemezsn yazın ve güneşede çıkmaman gerekli
uygulamadan sonra çok kötü kabuklanma oluyo hatta ilerleyen zamanlarda üşüdüğünüzde çıkmayan köklerin yerleri mosmor oluyo ama onlarda geçiyo zamanla Benim gittiğim yer önceden heykeldeydi şimdi koruparkın yan tarafına taşındı tavsiye ederim hiç üşenmiyo tek tek bitene kadar uğraşıyo çok seri ve fiyat olarak da uygun çalışıyo diğer yerlere göre. İlk yüzüm için gitmiştim oraya favori bölgesi bitti şimdi gittikçe yüzümdeki kalan yerlerede yaptıryorum kollar bitti bacaklara başladım yaptırabildiğim ve dayanbildiğim kadar her tarafıma yaptırmayı düşünüyorum.
iğneli de bi ön hazırlık yok cnm ama güneşe dikkat etmen gerekli ve iğneli yaptırıpta ağda cımbız çok sağlıklı değil zayıflaşan kıl kökleri tekrar güçlenmesin diye benim gittiğim bayan gelemiyosam rahatızlık veriosa makasla kes ama sakın cımbız vs değdirme dio seans arası bölgeye göre değişio aslında bana göre iğnelide seans diye bişey yok ne kadar dayanabilrsen bu gün 20 dk yaptır yarın 5 dk senin dayanma gücüne bağlı ama çıkma evresini soruyosan tam anlamıyla alınabilecek konuma bende 2 ayda gelio mesela ben çenemdekiler için 1 tane bile çıksa üşenmeden gidiyorum azimliyim kurtulacam:)