- 9 Ekim 2007
- 1.591
- 858
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Yaaa, çok kalın hala, 37 cmHer şey çok güzel. Kollarda da hiç sarkma yok. Neyinden memnun değilsin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa, çok kalın hala, 37 cmHer şey çok güzel. Kollarda da hiç sarkma yok. Neyinden memnun değilsin canım?
Karın germe de yaptirsaniz iyi olur maddi imkanınız varsa bu arada da kola Vaser lipo olursunuz miss gibi vicudunuz olueValla ben ciddi ciddi, 6 ay sonra için liposuction düşünüyorum
Şu anda karın germe araştırıyorumKarın germe de yaptirsaniz iyi olur maddi imkanınız varsa bu arada da kola Vaser lipo olursunuz miss gibi vicudunuz olue
Fotoğraflarda gördüm bir buzusme durumu olmuş inşallah hayırlısı olurŞu anda karın germe araştırıyorum
Çok teşekkür ederimFotoğraflarda gördüm bir buzusme durumu olmuş inşallah hayırlısı olur
Rica ederim kilonuz ne kadar boyunuz birde.Çok teşekkür ederim
İyi iyileşir ise göze batmaz iziniz, bu tarz ameliyatlar da ufak tefek bazen büyük komplikasyonlar çıkıyor mallesef dilerim herşey istediğiniz gibi giderÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah dediğin gibi olur, bana kollarım kalın geliyor hala..
Canım kol germede çok fazla ödem oluyor mu? Kolda aşırı şişlik oldu mu ?Çok teşekkür ederim
Kilo 72 boy 168 cm ama bana zayıflık fazla yakışmıyor, en düşük 65 kg de güzel kalabilirim. Zaten epey deri sarkması var 5 kilo gelir yaniRica ederim kilonuz ne kadar boyunuz birde.
Ameliyata girmeden biraz daha kilo verirsiniz çok daha iyi olur
Bende hiç ağrı olmadı oysa liposuction yüzünden bekliyordum, şişme de fazla olmadı, bunu tuzsuz yemek yememe bağlıyorum. Sadece sağ el bileği ve dirsek arasında ağrı ve gerginlik olmuştu, o da 1.ayda geçti. Ben 3. Gün kendi yemeğimi yedim.Canım kol germede çok fazla ödem oluyor mu? Kolda aşırı şişlik oldu mu ?
Çok teşekkür ederim canım benimİyi iyileşir ise göze batmaz iziniz, bu tarz ameliyatlar da ufak tefek bazen büyük komplikasyonlar çıkıyor mallesef dilerim herşey istediğiniz gibi gider
Benimde 170 boy 75 74 arasındayım 65 e inersem yaptiricam kolumu çabalıyorum kışa kadar inşallahKilo 72 boy 168 cm ama bana zayıflık fazla yakışmıyor, en düşük 65 kg de güzel kalabilirim. Zaten epey deri sarkması var 5 kilo gelir yani
İnşallah canım ya...Benimde 170 boy 75 74 arasındayım 65 e inersem yaptiricam kolumu çabalıyorum kışa kadar inşallah
Karin germe kesin yaptir Elmaveturta’cimŞu anda karın germe araştırıyorum
Evet canım, kesinlikle, yarın Dr cem inan bektaş ile, çarşamba Dr Cengizhan Ekizceli ile görüşmeye, fiyatı almaya gidiyorum. Eylül öncesi düşünmüyorum çünkü arası çok yakın olur, 6 ay iyi mi ara için acaba?Karin germe kesin yaptir Elmaveturta’cim
Arasi olmasindan cok korse giyince ve o odemler olunca asiri sicakta zorlanirsin. Mayis ayi icinde yaptirirsan alti hafta idare eder ama temmuz agustos hic iyi degil yani alti hafta eger evde klima altinda durucam dersen olur demisti doktor bana. Benim egzama basladi mesela sicaklarla birlikte artik korse takarsam tisort ya da fanila uzerinden takiyorum. Ama sunu soyliim memeyle birlikte vucudundaki esas degisim karin germeyle olacak esas efect bu ikisiyle. On bacaklarin da geriliyor pubis de. Belin arkasi bile rahatliyor iyilesmesi biraz uzun, sabir istiyor falan filan ama yaptirmalisin mutlaka, goruntunu cok seveceksin hayatimEvet canım, kesinlikle, yarın Dr cem inan bektaş ile, çarşamba Dr Cengizhan Ekizceli ile görüşmeye, fiyatı almaya gidiyorum. Eylül öncesi düşünmüyorum çünkü arası çok yakın olur, 6 ay iyi mi ara için acaba?
Onur Egemen, Oytun Idil ve Bulent Tekerekoglu’yla da gorus canim, burada gordugum sonuclara, hasta doktor iliskisinde yasananlara bakarak konusuyorum tabii. Karin germe yaptirirken doktorun ameliyat sonrasi icin seninle guzel guzel ilgileneceginden, revizyona karsi tutumundan vs emin ol. Yara kapanmasi, odemi, buzusme, kulakcik derken sureci uc bes aylik uzun soluklu bir operasyon cunku. Doktorunla iyi iletisimin olmali ve sonrasi icin guven duymalisin. Yaptiracagin zaman benle iletisime gec cunku dikkat etmen gereken bazi noktalar varArasi olmasindan cok korse giyince ve o odemler olunca asiri sicakta zorlanirsin. Mayis ayi icinde yaptirirsan alti hafta idare eder ama temmuz agustos hic iyi degil yani alti hafta eger evde klima altinda durucam dersen olur demisti doktor bana. Benim egzama basladi mesela sicaklarla birlikte artik korse takarsam tisort ya da fanila uzerinden takiyorum. Ama sunu soyliim memeyle birlikte vucudundaki esas degisim karin germeyle olacak esas efect bu ikisiyle. On bacaklarin da geriliyor pubis de. Belin arkasi bile rahatliyor iyilesmesi biraz uzun, sabir istiyor falan filan ama yaptirmalisin mutlaka, goruntunu cok seveceksin hayatim
Yapan doktor da hasta da yürek yemişArkadaşlar bugün ınstagramda gördüm. Lipomatik ile 12 litre yağ alınıyormuş. Çok garip geldi. 6 litre bile ölümcül deniliyordu. Bu yeni mi çıktı anlamadım.