Kol Düğmesi..

ArdillA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
8
0
86
36
İstanbul
Merhabalar.. Kızlar şöyle bir durum var. Şuan bi ilişkim var her ne kadar herşey yolunda olmasada.. 14 şubatta haketmese dahi bi hediye almak istiyorum. Almak istediğim hediye kol düğmesi... Fakat ne babam, ne bundan önceki erkek arkadaşlarım hiç biri kol düğmesi kullanmazdı. Nerden alınır, alırken nelere dikkat etmek gerekir, fiyat aralığı nedir, hiç bilmiyorum. Hoş ona alıp almamam konusunda bile kararsızım:kızgın: Ama nerden bakmaya başlayacağımı bile bilmiyorum. Onla olan sorunlarımdada apayrı bi başlık açmam lazım, o ayrı. Ama burada evli bayanlarda var, belki eşi kol düğmesi kullananlar vardır. Lütfen bana yardımcı olun... Nerden başlayabilirm??? fisfisfis

cnm nerden alicagini bilmiyosan
baska birsey al:lepi:
yani sartmi kol dugmesi alman:uhm:

klasik giyinmeyen birine alınmaz alınsada kullanılmaz arkadaşım haberin olsun..alacağın kişi işi gereği takım giyiyor olmalı mutlaka..
orta halli bir kol düğmesi dufy, bisse,abbate,fabrika,sarar gibi erkek giyim ve ya erkek gömlek markalarında bulunur..ortalama 50 civarındadır..ve gittikçe markaya göre yükselir...

eşime kığılıdan almıştım, 50 değildi sanki daha uygundu. ama gayet şık birşeydi.
kravatına uygun bir renkti :)

adı soyadının baş harfleri olabilir klas durur bence
haketmediğini düşünüyorsan alma ama ya 14 şubat da neymiş peh

ben nişanlıma yaptırmıştım sevgiliyken inş düğünümüzde takacak baş harflerimiz vardı db dizayndan sipariş etmiştim çok pahalı da değildi gümüştü hem de zemuszemus

zaten alacağım kişi takım giyiyor evet. o yüzden bunu almak istiyorum. Ama şimdiye kadar hiiiç böyle bi hediye almadm. Babamda kullanmadığı için bilmiyorum =)
yaa hakedip etmediğini de bilmiyorum ancak ben en azından kendi istediğimi yapmak istiyorum. Gümüşçülerde olur mu örneğin? Anladığım kadarıyla takım elbise satan yerlerde var?
çok teşekkürler arkadaşlar yaa =)

canım ben gecen sevgılıler gununde nısanlıma almıstım kravatıyla mendılıyle konbın edılmıs kutu ıcınde satılan kol dugmelerı var aldıgın zamanda kol delıklerı ona uygun gomlek ıstersın verırler hatta gomlegıyle bırlıkte satılan kol dugmelerıde var ben sarardan almıstım uygunda almıstım ınsallah ıstedıgın gıbı bulabılırsın...

arkadasım o kadar pahalı değil. bazı arkadaşlar 50 felan demişler ama daha uygunlarıdda var emin ol. Fakat eger sevgiline kol düğmesi alacaksan bide gömlek lazım. sonuçta bunlar normal gömleklerle kullanılmıyor özel kol kesimli gömlek olması lazım.Sevgilin daha önce böyle bişey kullanmadıysa gömlekle birlikte takım olarak al. eğer fazla bütçe ayırabilirsen kravat ve kol düğmesi takım alıp yanınada uygun bi gömlek alabilirsin. Ama bence en uygunu gömlekle takım olanı

gömlek satan mağazalarda da var. bazı gömleklerin yanında hediye de verildiği oluyor. damatta yada bisse de bulabilirsin. fiyatlarıda çok yüksek değildi. takım elbise satan mağazalarda da vardır.

kızlar çok teşekkürler.. verdiğiniz bilgiler sayesinde gittim sarara falan. ama bi arkadaşım kendin özel de yaptırabilirsin dedi. Gümüşçüler yapıyormuş. Gümüşçüleri geze geze en sonunda bi tanesine yaptırmaya karar verdim. Kendi isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan bir kol düğmesi yaptırdım. Acayip şık duruyor. Ve ayrıca hatırlattığınız için teşekkür ederim gömlek olayını =) ama zaten kendisinin manşetli gömleği var. Zaten o gömleği onda gördüğümden aklıma geldi böyle birşey. Bence çok şık oldu. Çok teşekkür ederim hepinize =)

Back