Cok utaniyorum. Ya ustunde durmamaya calisiyorum ama boyle bi takintim var ve gun gectikce artiyor.
Soyle basladi
Birgun bi seminerdeyiz
Bir arkadas yanimda oturuyordu. Kendisi cok titiz biridir. Yanimdan kalkip baska yere gecti. O gun niye oyle bisey yapti benden mi rahatsiz oldu kokuyo muyum acaba diye dustu aklima
Sonra yine bir gun toplanti var. Kisdan bahara gecis donemi. Ama bot giymistim. Toplantiya girdim gelir gelmez ama durdukca bi ayak kokusu yayildi ki sormayin. O benden geliyordu. Camlar pencereler actiriliyor fln. Neyse cikip o gun kendime ayakkabi almistim 10 dk da cok rezil bir gundu. Cok kotu hissetmistim.
Yaz ayindayiz haliyle ayakkabilar da ayaklar terliyor koku yapiyor vs. Butun ayakkabilarim deridir bu arada.
Oda arkadasimdan biri geliyor(4 kisiyiz normalde). Pencere aciyor direkt. Bense acaba ayaklarim mi kokuyor ben mi kokuyorum da hissetmiyorum diye dusunup duruyorum. Camim acik oturmaya basladim artik.
Biraz once de odaya ilk ben geldim. Ayaklarim terledi gibi hissettim. Yine acaba kokuyomuyum diye dusundum. Sonra ikinci arkadas geldi. Odayi hic temizlemiyolar her taraf toz icinde dedi. Ki oyle temizlemiyorlar. Odada yumurta kokusu aldim sahur mu yapiyolar fln dedi. Haydaaa.
Valla her seyi ustume alinmaya basladim.
Ya ben takinti yapiyorum yada cidden ayagim kokuyor yayiliyor farkinda degilim. Dolmusta gekirken bile bazen burnuma koku geldigini hissediyorum. Acaba benden mi diyorum. Uff napicagimi sasirdim. Sandalet mi giyeyim daha yaz gelmeden napayim. Dun ayakkabi deodoranti aldim. Aksam gidince sirkeli suda bekleticem ayagimi. Ama koku benden gelmiyo da olabilir. Benimki bi takinti da olabilir yasadigim diger olaylar yuzunden. Valla isime konsantre olamiyorum. Napmaliyim