• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusu tıkamayan çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı

dyg_mat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
6
1
86
İstanbul
Arkadaşlar ben omo ve vernel kullanıyorum, fakat makineye deterjanı koyarken kokusu beni tıkıyor. çamaşırları evin içine asmam gerektiğinde de rahatsız ediyor. Sizin bu konudaki deterjan önerilerinizi alabilir miyim bu sıkıntıyı yaşamamak için????:44:

Arkadaşlar ben omo ve vernel kullanıyorum, fakat makineye deterjanı koyarken kokusu beni tıkıyor. çamaşırları evin içine asmam gerektiğinde de rahatsız ediyor. Sizin bu konudaki deterjan önerilerinizi alabilir miyim bu sıkıntıyı yaşamamak için????:44:

Ben omo sıvı kullanıyonum yumoş kullanıyrm yumuşatıcı olarak deterjan dökerken sıkıntım yok ama artık omo kullanmıcam boykot ürünü olduğu için artık bingo kullanıcam

doğru haklısınız boykot olacağını da düşünememiştim, demekki deterjanımı değiştirmem her açıdan haırlı olacak. olacak olmasına da hangi marka almalıyım????

evet dün ikisini de kokladım markkette, bingo daha hafif geldi onu düşünücem. peki yumuşatıcı için fikir alabilir miyim?:30:

Mrb arkadaşım deterjanlar genelde alarjisi olanlara dokunur ve tıkar çamaşılarını çıkarmadan önce bir kez daha durula ve verne l gibi kokulu ürünler kullanma sağlık daha önemli

size katılıyorum ve tekrar durulama olayını deniycem, iyi fikir. fakat vernel kullanmadığımda daha kırışık çıkıyor çamaşırlar, bariz fark ediyor yani :14:

Ben toz deterjan kullanmıyorum. Perwoll kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da ilk olarak Bingo almıştım, pembe. İnanılmaz ağır geldi. sonra Yumoş mavi aldım. Çok güzel hafif kokusu var.

Merhaba;

Yumoş extra konsantre yumuşatıcı ( creations) lavanta-manolya
Şiddetle tavsiye ederim harika ve hafif bir kokusu var. deterjan olarak da perwoll zaten renk kategorisine göre standart kokuları var . renkli, siyah ve beyaz çamaşırlar için...

U green clean çamaşır yumuşatıcısı kullanıyorum ben canım. oldukça memnunum :)

kızlar niye omo boykot ediliyor anlamadım. birde etinin yeni deterjanı çıkmış hem beyazlarda hemde renklilerde kullanılıyormuş. kullanan fikri olan varmı?

Canim benide her kozmetik ve twmizlik urunleri tikiyor. Ama gecenlerde reklmlarda gordum.
Bingo parfumsuz sivi deterjan. Cocuklariniz rahat kiyafet giyecek alerjik etkenler yoktur dalan diyordu. Ben ondan almayi dusunuyorum. Birde camasirlari iceri astiginda icerisi havalanmaliymiş.

Back