Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücut Kremleri Kokusu guzel ve bir erkegi etkileyecek bir vucut kremi oneriniz var mı .??
- Konu Sahibi _edanur_
- Başlangıç Tarihi
Vücut kremleri, losyonlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederimVictoria secret'ın boomshel holiday isimli kremi on numara.turkiyede bulabilirsen. Ben kullanıyorum ve her banyodan sonra çok nefiss
- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
- 63
Çok mantıklı yaglı bir cilt oluşturuyorsa tabiDustan sonra, tum vucudunuza bebek yagi surup son bir su dokunmek ve kurulanmak... Smdi bebek yaginin vesitli kokulari da cikmis. Bence o dokunuldugundaki puruzsuzluk kdr cekici baska bir sey yok hem dha dogal geliyor bna. Tavsiye ederm
Çok mantıklı yaglı bir cilt oluşturmuyorsa tabi
Yaglı bir cilt oluşturmuyorsa çok mantıklıDustan sonra, tum vucudunuza bebek yagi surup son bir su dokunmek ve kurulanmak... Smdi bebek yaginin vesitli kokulari da cikmis. Bence o dokunuldugundaki puruzsuzluk kdr cekici baska bir sey yok hem dha dogal geliyor bna. Tavsiye ederm
- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
Yapış yapış olmuyor mu sonra? Yağdan dolayı ?Dustan sonra, tum vucudunuza bebek yagi surup son bir su dokunmek ve kurulanmak... Smdi bebek yaginin vesitli kokulari da cikmis. Bence o dokunuldugundaki puruzsuzluk kdr cekici baska bir sey yok hem dha dogal geliyor bna. Tavsiye ederm
- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
- 63
Yapış yapış olmuyor mu sonra? Yağdan dolayı ?
Guzelce yikandiktan sonra,dustan cikmadan once guzelce bebek yagini surup tekrar vucudunuzu suyun altinda sadece su ile durulayin yag kalintisi akiyor vucuttan ve yumusacik miss gibi kokulu kaliyor asla yag olmuyor esim de sevdi ben de tavsiye ederm kesnlkleYaglı bir cilt oluşturmuyorsa çok mantıklı
- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
Deniycem teşekkürlerGuzelce yikandiktan sonra,dustan cikmadan once guzelce bebek yagini surup tekrar vucudunuzu suyun altinda sadece su ile durulayin yag kalintisi akiyor vucuttan ve yumusacik miss gibi kokulu kaliyor asla yag olmuyor esim de sevdi ben de tavsiye ederm kesnlkle
valla buldum gibi şuamlıok bee beautiy in vücut spreylerini kullanıyorum fena değillerBu konuyla ilgili pek kimse bişey yazmamış bende girip girip bakıyorum fikir veren olur diye Eda hanım buldunuz mu bişeyler..
evet bunu ben dustan sonra yapıyodum fakat sizin dediğiniz gibi deniyecem bu gece bakalımDustan sonra, tum vucudunuza bebek yagi surup son bir su dokunmek ve kurulanmak... Smdi bebek yaginin vesitli kokulari da cikmis. Bence o dokunuldugundaki puruzsuzluk kdr cekici baska bir sey yok hem dha dogal geliyor bna. Tavsiye ederm