- 28 Mart 2023
- 2
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi leylasoydan
Doktora gitmelisinizMerhabalar , kısa süre önce bir olay yaşadım ve ne yaptıysam devam ediyor bunu yaşayan var mı ?
Cinsel ilişki sırasında balık kokusu gibi olan bir koku gelmeye başladı sonrasında sürekli sarı akıntı ile beraber devam ediyor internette okuduğum her şeyi yaptım ama geçmiyor doktora gitmeden nasıl çözebilirim bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?
Hastaneye cok uzaktayim bu yuzden sormak istedimNeden doktora gitmeden?
Bir şekilde mutlaka gidin ama olmaz ki böyle.Ekstra dikkat etmeniz gereken şeyler var onları söyleyebiliriz ama ilaçsız zor geçer.Bi hekim görsün.Hastaneye cok uzaktayim bu yuzden sormak istedim
İdrar yolu enfeksiyonu givi görünüyor durumunuz. Bence mutlaka doktora görünün partneriniz için de tehlikeli sizin için de.Ayrica internette okuduğumuz bilgiler çok genel ve güvenilir olmayan bilgiler olduğu için durumunuz daha da kötüye gidebilir.Merhabalar , kısa süre önce bir olay yaşadım ve ne yaptıysam devam ediyor bunu yaşayan var mı ?
Cinsel ilişki sırasında balık kokusu gibi olan bir koku gelmeye başladı sonrasında sürekli sarı akıntı ile beraber devam ediyor internette okuduğum her şeyi yaptım ama geçmiyor doktora gitmeden nasıl çözebilirim bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?
Bel soğukluğunu hiç duydunuz mu bir araştırın derim böyle birisinin daha sıkıntısı vardı bende bel soğukluğu var demiştiMerhabalar , kısa süre önce bir olay yaşadım ve ne yaptıysam devam ediyor bunu yaşayan var mı ?
Buyuk ihtimal gardnerella bakterisi yuzunden geliyor balik kokusu. Evde asla tedavi olamazsiniz. Trdavi olma suresini uzatirsaniz enfeksiyon yukariya dogru rahme yumurtaliklara kadar ulaşir. Kisirliğa yol açar. Boşuna evde zaman geçirerek geleceginizle oynamayinMerhabalar , kısa süre önce bir olay yaşadım ve ne yaptıysam devam ediyor bunu yaşayan var mı ?
Dontor antibiyotik veriyor kurutuyor akintiyi ben gttm durdu akintimMerhabalar , kısa süre önce bir olay yaşadım ve ne yaptıysam devam ediyor bunu yaşayan var mı ?
Doktora gtmeden çözülmüyor ben senelerdir denedim cnkuDontor antibiyotik veriyor kurutuyor akintiyi ben gttm durdu akintim